ΤΟ 80% ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ! Ο Καμμένος στηρίζει αθόρυβα τις τοπικές αγορές σε Ξάνθη (1), Ροδόπη (1) και Έβρο (3)!

Ορκίστηκαν χθες οι 148 νεοσύλλεκτοι της Γ΄ ΕΣΣΟ 2018 στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» στο Πετροχώρι Ξάνθης
ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ!
*Να δώσουμε τα εύσημα στον Πάνο Καμμένο για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει 5 κέντρα νεοσυλλέκτων στην Θράκη, κάτι που μέχρι σήμερα κανείς επίσημος φορέας της περιοχής δεν είχε το θάρρος να κάνει.

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 5 κέντρα νεοσυλλέκτων, ένα στη Ξάνθη, ένα στη Ροδόπη και τρία στον Έβρο, πέρα από το ότι «θωρακίζουν» και εμψυχώνουν τους κατοίκους με το νέο έμψυχο υλικό, στηρίζουν τις τοπικές αγορές!!! Με απλά λόγια, το 80% των στρατιωτών αυτών ολοκληρώνει την θητεία του στα συγκεκριμένα κέντρα και όλοι αυτοί στις εξόδους τους, αφήνουν φυσικά τον οβολό τους στα μαγαζιά της Ξάνθης, της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης, της Ορεστιάδας και του Διδυμότειχου! Και μιλάμε για νεοσυλλέκτους 150-200 άτομα σε κάθε ΕΣΣΟ τουλάχιστον.
Λεπτομέρειες για τη χθεσινή ορκωμοσία 148 νεοσυλλέκτων στη Ξάνθη στο παρακάτω ρεπορτάζ:





Την  Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 10:00 στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», που εδρεύει στο Πετροχώρι Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας 148 νεοσυλλέκτων στρατιωτών της 2018 Γ΄ ΕΣΣΟ.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων, ο Μουφτής Ξάνθης κ. Εμίν Σινίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος, το μέλος του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ  Χρύσα Ούτση, ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ξάνθης Γεώργιος Γεωργιάδης, Αξιωματικοί – εκπρόσωποι μονάδων του Δ΄Σ.Σ. καθώς και γονείς και συγγενείς των στρατιωτών.
Αντίθετα απουσίαζαν και οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και  Στάθης Γιαννακίδης αν και βρίσκονταν στην Ξάνθη. (σ.σ. Ο Γρηγόρης Στογιαννίδης βρίσκονταν στην Αθήνα).
Σημειώνεται ότι 145 νεοσύλλεκτοι στρατιώτες ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο ενώ 3 με πολιτικό.
Σημειώνεται επίσης ότι το 80% των νεοσύλλεκτων θα ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία στη Ξάνθη, συμβάλλοντας σημαντικά με τον τρόπο αυτό στην οικονομική ενίσχυση της αγοράς της Ξάνθης. Κάτι για το οποίο δεν είδαμε δυστυχώς καμιά αναφορά από κανέναν…
Ούτε από τους Δημάρχους, ούτε από τον λαλίστατο Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη, ούτε όμως και από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης.

Να δώσουμε λοιπόν τα εύσημα για την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει 5 κέντρα νεοσυλλέκτων στην Θράκη ο Πάνος Καμμένος, κάτι που μέχρι σήμερα κανείς επίσημος φορέας της περιοχής δεν είχε το θάρρος να κάνει, διότι ακόμη και να διαφωνεί κανείς μαζί του, δεν μπορεί να μην επικροτήσει και να μην τον συγχαρεί για τις θετικές πρωτοβουλίες του, όπως αυτές με τα 5 κέντρα νεοσυλλέκτων στη Θράκη.