*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Αυγούστου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

12 Αυγούστου


*Στις 00.30 τα μεσάνυχτα της Κυριακής αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις απο την Π. Πόλη, αφού πραγματοποίησαν ελέγχους σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της πλατείας Αντίκα και της Ορφέως. Περίπου 20 αστυνομικοί πραγματοποίησαν τους ελέγχους με τρία περιπολικά και τρεις μηχανές, ενώ οι πληροφορίες μας λένε οτι "δεν βγήκαν άδειες τραπεζοκαθισμάτων στο σύνολο των καφέ μπαρ που ηλέχθησαν, επιβάλλοντας πρόστιμα που ξεκινούσαν από 400 ευρώ και πάνω.
-Κάποιοι πάντως στα ψιλά πρόλαβαν να "εξαφανίσουν" οτι βρήκαν μπροστά τους, ενώ μετά την απομάκρυνση των αστυνομικών όπως μας είπαν κάτοικοι που μας τηλεφώνησαν....η κατάσταση συνεχίστηκε όπως πριν!!!!
.....
*Χθες στο 5 το απόγευμα στα νεκροταφεία Χολαργού είπαν το τελευταίο αντίο στον Αλησμόνητο πρώην Πρόεδρο του ΑΟΞ Παράσχο Καραλίδη, η οικογένειά του, οι  συγγενείς του και οι φίλοι του. Όπως είναι γνωστό ο Παράσχος Καραλίδης υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο στο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετά απο λιποθυμικό επεισόδιο την Παρασκευή το πρωϊ και απεβίωσε το Σάββατο στις 5 το απόγευμα.
Ο περισσότερος κόσμος πληροφορήθηκε το θάνατό του από το Xanthi channel και το μπλόκ του "Μ" που μετέδωσε την θλιβερή είδηση, ενώ οι φίλοι του είπαν με νόημα, «τζάμπα πήγε ο Παράσχος…εκφράζοντας έντονα παράπονα για το Νοσοκομείο Ξάνθης όπου τον μετέφερε ο παλιός άσσος της ομάδας μας ο Κριεζής.
…..
*Σημειώνω ότι στην κηδεία του Παράσχου Καραλίδη χθες στα νεκροταφεία, την Skoda Ξάνθη εκπροσώπησε ο Κοσμάς Λαδάς.
....
*Υποχρεωτική θητεία 2.5 ετών θα έχουν οι νέοι αντιδήμαρχοι με τον νέο Νόμο, εκτός αν τους πάρει προκαταβολικά......παραιτήσεις για το τέλος της χρονιάς ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης, ώστε να προλάβει και να κάνει κι άλλους....
Αυτό ισχύει βέβαια και για τους υπόλοιπους Δήμους.
....
*Επισημαίνω επίσης ότι ο μέγιστος αριθμός Αντιδημάρχων για τους 4 Δήμους της Ξάνθης έχει ως εξής:
Δήμος Ξάνθης 6 (Οι δύο άμισθοι)
Δήμος Αβδήρων 4 (Οι δύο άμισθοι)
Μύκης 4  (Οι δύο άμισθοι)
Τοπείρου 3 (Δύο έμμισθοι κι ένας άμισθος)
Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Προεδρείων θα γίνει το πρωϊ της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου.
.....
*Διαμαρτυρίες από την Σταυρούπολη και συγκεκριμένα από την πλευρά του Δαφνώνα, αφού την ίδια ακριβώς μέρα και με Πόντιους επίσης καλλιτέχνες, παρόμοια εκδήλωση διοργάνωσε πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής στα Κομνηνά!
Κόσμο βέβαια είχαν και οι δύο οικισμοί, αλλά όσο και να πεί κανείς, κάποιοι....διασπάστηκαν και είχαν απώλειες και οι δύο εκδηλώσεις.
....
*Είναι που είναι λίγοι, δεν μπορούν ωστόσο να συνεννοηθούν ούτε στα πιο απλά πράγματα;
....
*Διαβάζω στα «Τουρκικά Νέα» ότι ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ επισκέφθηκε στις 3 Αυγούστου τον δημοσιογράφο Αχμέτ Νταβούτ που έπαθε έμφραγμα, για να δείξει το....ανθρώπινο πρόσωπο της Τουρκίας για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τα  εγχώρια φερέφωνά της!
….
*Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Τουρκόφωνης εφημερίδας, «την επίσκεψη για τα περαστικά, στο καρδιολογικό τμήμα του κρατικού νοσοκομείου Κομοτηνής τον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ συνόδεψε ο υποπρόξενος Αντνάν Οζτούρκ. Ο Σενέρ ενημερώθηκε σχετικά με την θεραπεία του Νταβούτ από τους γιατρούς και από τον ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού JOY Τζεγκίζ Μποντούρ. Αναφέρεται πως το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του Νταβούτ και ότι τις επόμενες μέρες θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης , όπου ενδεχομένως αν χρειαστεί θα του γίνει επέμβαση ανοιχτής καρδιάς».
-Το σχόλιο της στήλης; Αν πάθαινε κάτι σοβαρό κάποιος Χριστιανός δημοσιογράφος, αμφιβάλω πλην των δικών του κάποιων καλών φίλων του, τον επισκέπτονταν οποιοσδήποτε άλλος…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »