10ήμερων εκδηλώσεων και ξεχωριστών βραδιών διοργανώνει το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ Ξάνθης για τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως αποκάλυψε στον "Μ" ο εις εκ των τριών επετυχημένων επιχειρηματιών Γιώργος Μουσμουλίδης (σ.σ. Υπεύθυνος και του lola bar) το μεσημέρι του Σαββάτου.
Όπως μας είπε ο Γιώργος Μουσμουλίδης, η διασκέδαση έχει αλλάξει πολύ στην μετά κορονοϊό εποχή με τη νεολαία να "προτιμάει" το "έξω" ακόμη και με χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ η μεγάλη έκπληξη για το χρόνο που φεύγει, θα λέγεται Κωνσταντίνος Παντελίδης.
Ο αδελφός του Αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, θα δώσει ένα ξεχωριστό live στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ με Αθάνατα τραγούδια του αδελφού του αλλά και δικά του, την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 και οι εκπλήξεις συνεχίζονται...!
Μια φορά ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ...Για πάντα Κυβερνείο.
Φυσικά στη Ξάνθη. Στην πόλη που ακόμη μπορούμε και ονειρευόμαστε τις καλύτερες μέρες...


