*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Νοεμβρίου

Και οι Σέρρες, βλέπουν NEXT ! Σε τραγική κατάσταση το εκεί Νοσοκομείο! Αίσθηση απο το ... "προφανώς, ζημιώνει τη ΔΕΥΑΞ"!

23 Νοεμβρίου

 

 


ΠΑΝΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ

«Κάτι μεγάλο «θα σκάσει» τις επόμενες μέρες στην Ξάνθη!

Το οποίο και θα αλλάξει τον τρόπο που οι περισσότεροι βλέπουν την πολιτική ζωή του τόπου μας… Οι διαδικασίες ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες και τα τελικά πορίσματα είναι στα χέρια των αρμοδίων…

Θα δούμε τώρα τον κόσμο τον αγγελικά πλασμένο που κάποιοι προσπαθούσαν χρόνια να μας πουλήσουν…

Xanthinews 05/07/2020»

......

*Σήμερα συνεχίζεται στο Τριμελές  Πρωτοδικείο Ξάνθης μετά την διακοπή της περασμένης Τρίτης, η γνωστή υπόθεση του σκανδάλου (και σοβαρού) ελλείμματος στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας που "εκκρεμεί" και ακόμη και σήμερα...δεν γνωρίζει κανείς το ακριβές χρηματικό ποσόν που ΦΑΓΩΘΗΚΕ απο τα ταμεία του Δήμου Ξάνθης! 

Αφού στην κατάθεσή του ο πρώτος μάρτυρας και αντιδήμαρχος Πάνος Αμβροσιάδης όταν ρωτήθηκε απο τον δικηγόρο (και αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης) Κώστα Κουρτίδη που κατέθεσε μάλιστα αίτημα παραγραφής στην έναρξη της διαδικασίας, δήλωσε..."δεν ξέρω"!

Μιλάμε για ένα "σκάνδαλο" που πρώτος έφερε μάλιστα στη δημοσιότητα ο ίδιος ο....Πρόεδρος Πάνος Αμβροσιάδης το καλοκαίρι του 2020  ως...ο αγγελικά πλασμένος, της άτιμης της κοινωνίας!!! Τώρα όμως δηλώνει ότι δεν γνωρίζει!!!  Και το κατέθεσε ενόρκως!

(σ.σ. Διαβάστε λίγο πιο πάνω με κόκκινα γράμματα, την ανάρτηση του Πάνου Αμβροσιάδη για το συγκεκριμένο στις 5/7/2020 για το συγκεκριμένο θέμα και βγάλετε τα συμπεράσματά σας, για την επιχείρηση "συσκότισης" ...)

......

*Την ίδια ώα οι φήμες βέβαια οργιάζουν περί "μεταφερόμενου" ποσού ώστε να "κατατεθεί" στο δήμο και να "πέσει" το έλλειμμα κάτω από τις 100.000 ευρώ ..

-Έτσι ώστε το αδίκημα να μην είναι λογιστεί ως....κακούργημα, ενώ υπονοούμενα αφήνει συνεχώς με αναρτήσεις του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης, που μάλλον έχει "χαρτιά" στα χέρια του για να εκφράζεται με τέτοια βεβαιότητα. 

Με προφανή στόχο και πρώην αντιδήμαρχο ή αντιδημάρχους...

......

*Σημειώνω επίσης  ότι...αφθονούν οι δικηγόροι στη όλη διαδικασία, ενώ κατηγορούμενη υπάλληλο υπερασπίζεται ο Θανάσης Ξυνίδης που κακώς κατά την άποψή μου "ακούει" και τα περισσότερα, αφού δεν παύει να είναι ενεργός δικηγόρος και κάνει την δουλειά του...

Όπως και την έκανε και στις δικές μας υποθέσεις βέβαια. 

Και μάλιστα χωρίς (πλέον) να έχει αξίωμα αντιπεριφεριάρχη ή ... δημοτικού συμβούλου. Απλά κάνει την δουλειά του, όπως και οι υπόλοιποι. 


 

Η συνέχεια λοιπόν σήμερα στο Τριμελές Πλημ/κειο Ξάνθης όπου εκτός από την κατάθεση του Ορκωτού λογιστή, θα ακολουθήσουν και οι απολογίες των κατηγορουμένων! 

Κάποιοι από τους οποίους ισχυρίζονται δεξιά-αριστερά ότι δεν ήταν καν παρόντες στις...επίδικες συνεδριάσεις. Αλήθεια ή ψέματα; Στον Πρόεδρο Πάνο Αμβροσιάδη που ήταν και ο...οργανωτής της "μαϊμού επετείου γάμου του Δήμαρχου Τσέπελη και της Έλλης... Οπότε αντιλαμβάνεστε περί τίνος "ατόμου" μιλάμε..! Το ζεύγος παντρεύτηκε τέλη Αυγούστου στη Χρύσα κι αυτός το εμφάνισε να έχει παντρευτεί του....Αγίου Βαλεντίνου 14 Φεβρουαρίου στο χορό του ΚΑΠΗ για να κάνουν επικοινωνιακή φιέστα!!!  Για τέτοιο αδίστακτο ψέμα μιλάμε! Κι αυτός είναι τώρα και αντιδήμαρχος αλλά και Πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας!!!

.......

*Αλλάζω θέμα. Μετά την φοβερή Δράμα, την Χαλκιδική, το Κιλκίς  και το Παγκαίο....Και οι Σέρρες, βλέπουν....NEXT tv! Τηλεθεατής μάλιστα από τις Σέρρες, παρά την εκεί παρουσία του Υπουργού Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα που είναι παντελώς αδιάφορος για την εκλογική του Περιφέρεια - όχι μόνο δήλωσε φανατικός της εκπομπής Ανοιχτή γραμμή, αλλά κατήγγειλε με μελανά λόγια την κατάσταση στο εκεί Νοσοκομείο όπου τον έβαλαν σε αναμονή να περιμένει να εγχειριστεί στην Ορθοπεδική Κλινική μετά από ....δυο χρόνια!!! 

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει Σερραίοι να βγαίνουν και να καταγγέλλουν την κατάσταση που επικρατεί στο εκεί Νοσοκομείο αλλά και την πλήρη αδιαφορία των πολιτικών εκπροσώπων, μολονότι μιλάμε για την πατρίδα των Καραμανλήδων!

....

*Ο ίδιος ωστόσο αποκάλυψε και κάτι άλλο. Οτι τελικά βρήκε λύση στο προσωπικό του πρόβλημα, καταφεύγοντας στο Νοσοκομείο του Κιλκίς!  Του οποίου εξήρε την ποιότητα των υπηρεσιών.

.....

*Υπενθυμίζω ότι ο Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα),  ενώ γνωρίζει το μεγάλο σκάνδαλο που έχει προκύψει με το περιβόητο υπηρεσιακό τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ, "καλύπτει" με τη "σιωπή" την περίπτωση του Δήμαρχου .... Τουρκοχωρίων, ψευτομουφτή Ξάνθης και τώρα πλέον και....του  Συντονιστή Αποκεντρωμένης Μακεδονίας Θράκης Ιωάννη Σάββα,  Ντελή Ριτβάν!!!  

Τον οποίο Ιωάννη Σάββα κρατάει λέει στην Αποκεντρωμένη ο.... Μάκης Βορίδης!!! Αλλά γι' αυτήν την ιστορία θα επανέλθω, διότι και στο ΥΠΕΞ στην Αθήνα μάθαμε για την επίσκεψη του Ιωάννη Σάββα στον Δήμαρχο Μύκης με τον Τσέπελη και μη νομίζετε ότι "ενθουσιάστηκαν.."!

....


*Είπα και πριν λίγες μέρες ότι  και ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης να μην κατέβει τελικά υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης (σ.σ. Να μη συμπληρώσει δηλαδή ψηφοδέλτιο...), κομμάτι δύσκολο είναι να μην έρθει ... 3ος ο Δήμαρχος Τσέπελης, για τον απλούστατο λόγο....είναι ο Τσέπελης! 

-Και όχι μόνο δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο  (σ.σ. Από την εποχή Λάκη Στυλιανίδη ακόμη...), αλλά έχει γίνει ακόμη πιο θρασύς και άπληστος...Οπότε τα λόγια περιττεύουν.

.....

*Κουιζ. Αληθεύει ότι αυτοδιοικητικός όπου βρεθεί κι όπου σταθεί στην πιάτσα, ομιλεί περί μίζας... 2.500.000 ευρώ από ένα μόνο έργο; Ή απλά τα λέει από ζήλια;

.......

*Σήμερα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και βέβαια τα βλέμματα όλων συγκεντρώνει πλέον ο Πρόεδρος Γιάννης Μπούτος, που θεωρείται όχι μόνο υπεύθυνος της αντικατάστασης της Ελένης  Χατζηγεωργίου ως δήθεν....αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, ενώ ήταν τακτικό!

-Αλλά ότι λειτούργησε από δόλο! Προκειμένου στο 11μελές Δ.Σ. της επιχείρησης ο Πρόεδρος να έχει ένα "επί πλέον μέλος", μαζί του! (σ.σ. Φυσικά η παράταξη Τσέπελη επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στον πρώην Δήμαρχο Μπάμπη γιατί έφυγε λέει απο την συγκεκριμένη συνεδρίαση  και...δεν πρότεινε αντικαταστάτρια!! Έχει όμως; Διότι λόγω της ποσόστωσης, γυναίκα όφειλε να προτείνει...)

......

*Ωστόσο έχει πλέον προκύψει  μέγα και ΣΟΒΑΡΟ θέμα με την παραμονή του Ιπποκράτη Καμαρίδη στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ, μετά την επιστολή 7 αντιδημάρχων και μελών του Δ.Σ. που όχι μόνο αγνόησαν και την "επιστολή" του νομικού της επιχείρησης Στέργιου Γιαλάογλου στο συνεδρίαση της Δευτέρας, αλλά δεν...έλαμψαν για 3η φορά δια της απουσίας τους!!! 

Και όχι μόνο δεν καλύπτουν τον Πρόεδρο Ι. Καμαρίδη, αλλά και "διαρρέουν" φοβερά πράγματα στην πιάτσα για το συγκεκριμένο "φωτογραφικό" διαγωνισμό των 10 εκατ. ευρώ που ΑΚΥΡΩΣΕ το Ελεγκτικό Συνέδριο! 

-Και τον οποίο όπως είναι γνωστό, "κέρδισαν"  δυο εταιρείες της Κομοτηνής! Και έχει βάλει λυτούς και δεμένους ο γιατρός να τον "καλύψουν", αλλά άπαντες πλέον φοβούνται μην παν...φυλακή!! 

Αλλά με τις υπογραφές τους, του δείχνουν και την έξοδο, τόσο από την Προεδρία της ΔΕΥΑΞ όσο κι από την παράταξη Τσέπελη!

.....

*Και η αποκάλυψη. Τι έλεγε σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο μάλιστα ο νομικός της εταιρείας Στέργιος Γιαλάογλου στα μέλη της ΔΕΥΑΞ με προσωπική επιστολή - ανακοίνωση που τους έστειλε, για την συνεδρίαση της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου 2022.

Φιλοξενώ επί λέξη το τελευταίο απόσπασμα της επιστολής:

σας καλώ να αποφασίσετε, εγκρίνετε το νέο συμπληρωμένο πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης

Προκειμένου αυτό να προσκομισθεί έγκαιρα, το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 21-1 -2022 στην αρμόδια εισηγήτρια, η οποία μας γνωστοποίησε την ηλεκτρονική της διεύθυνση για να το αποστείλουμε και να το περιλάβει στην εισήγηση της.

Κρίνω σκόπιμο να σας επιστήσω την προσοχή ότι σε περίπτωση αρνητικής απόφασης του Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου εξ αιτίας της παράλειψης σας να εγκρίνετε το πρακτικό, παρά την έγκαιρη ενημέρωση σας, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτής της συνειδητής παράλειψης - άρνησης σας, η οποία προφανώς θα ζημιώσει την Επιχείρηση.

Ξάνθη, 18-11-2022

Ο Νομικός Σύμβουλος

Στέργιος Γιαλάογλου»

-Κι όμως τα μέλη και πάλι ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ! Άσχετα αν και ο νομικός θεωρεί ότι η άρνηση...προφανώς θα ζημιώσει την Επιχείρηση

Ούτε ο ίδιος δηλαδή, δεν είναι τόσο σίγουρος...

Και τα μέλη δεν ζητούν, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ να επαναληφθεί ο Ευρωπαϊκός διαγωνισμός του έργου των 10 εκατ. Ευρώ ... αλλά με  ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και όπως ορίζει ο Νόμος!  Να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό.

....

*Όπως επισημαίνω φυσικά οτι την επιστολή κατά Ιπποκράτη Καμαρίδη, υπέγραψε και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Χρήστος Μούρκας της αντιμισθίας των 1.710 ευρώ, που ως Τοπογράφος, γνωρίζει φυσικά άριστα και πως γίνονται οι συγκεκριμένοι διαγωνισμοί αλλά και τι ....υποκρύπτουν όταν είναι..."φωτογραφικοί"!  

...

*Κι όσο για την παράταξη Μελισσόπουλου- Φάνη Παπαδάκη που εκφράζει την έντονη πικρία της για την "στροφή" 180 μοιρών του Στέργιου Γιαλάογλου απέναντι στις πρακτικές Ιπποκράτη Καμαρίδη...

-Και την επιστολή -καταπέλτης, των 7 που υπέγραψαν κατά του Ιπποκράτη Καμαρίδη, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ την συνέταξε!  

-Και σίγουρα όχι ο Θεολόγος Καλαϊτζής που δηλώνει απλά νομικός... και κάθε πρωί πίνει καφέδες με τον "διορισμένο" Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αλέξη Νταμπουρατζή στη Βόγδου

Τις περισσότερες φορές μάλιστα με Ταρενίδη, Αντώνη Πασχάλη, Ζαγναφέρη, Μιχάλη Αμοιρίδη και τον "φαρμακοποιό" που δεν είναι...φαρμακοποιός!

.....

 *Κι ένα τελευταίο, το οποίο επανέλαβα και την Τρίτη. Θυμηθείτε ότι όποιος και να νέος Δήμαρχος Ξάνθης που θα εκλεγεί στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023...Τον πρώτο που θα επιχειρήσει να ΦΙΜΩΣΕΙ και "κλείσει" θα είναι ο ....Πάνος Παπαδόπουλος.

Σίγουρα ωστόσο δεν φταίει αυτός... Είναι τα γονίδιά μας. Άλλη  "πάστα" ... Οπότε τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον!

 -Παλιοφέγγαρα πολλά, ο ήλιος νάναι καλά...Άλλωστε κάποτε όλοι θα πεθάνουμε, αλλά πρώτα θα ζήσουμε! Και θα τους "γλεντήσουμε"...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »