*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

Η Ξάνθη, αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Ρεγγίνα Κουρτίδου. "Χάρισαν" όλα τα πρόστιμα στα μαγαζιά..

25 Νοεμβρίου


Με την... άδεια του Προέδρου των ταξιτζήδων Στέλιου Γουναρίδη, πάρκαρε ο Δήμαρχος Τσέπελης στη πιάτσα των ταξί επί της Βόγδου, το βράδυ της Τετάρτης; Ή με την άδεια του πρώτου "παράνομου" της πόλης; (σ.σ. Το παινεύτηκε άλλωστε και στον Μητροπολίτη Ξανθης...)

.........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Σε έναν Δήμο Ξάνθης που έχει δώσει μέχρι σήμερα 3.500.000 ευρώ και πλέον σε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ... που ο Δήμαρχος ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ τις απευθείας τηλεοπτικές  αναμεταδόσεις των συζητήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από το internet, όπως συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ τους Δήμους της Ελλάδας».

(Ο υποψήφιος Δήμαρχος του fb Σάββας Μελισσόπουλος σε ανάρτηση του)

-O καθένας με τον καημό του. Αηδίασαν και δεν σας ακούνε από το ραδιόφωνο και θα «βλέπουνε» από το fb.

.........................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Άμα είσαι Tσέπελης, δεν σέβεσαι πρωτίστως το αξίωμά σου, δεν έχεις φραγμούς και πιστεύεις ότι έχει... ασυλία ακόμη κι όταν παρανομείς, τότε όχι μόνο μετατρέπεις το Υπηρεσιακό τζιπ του Δήμου Ξάνθης, αλλά γράφεις στα παλιά σου υποδήματα τους Νόμους, την τροχαία και τους ταξιτζήδες και παρκάρεις.... παράνομα στη θέση των ταξί».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο maxitisthrakisblogstop.com)

-Μπορεί να έχει ειδική άδεια o Tσέπελης από τον... Πρόεδρο των ταξιτζήδων Στέλιο Γουναρίδη ή τον... Δημήτρη Γεωργιάδη...;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισε χθες η Ξάνθη την Ρεγγίνα Κουρτίδου που έφυγε σε ηλικία 87 χρονών. Μια πραγματική Αρχοντογυναίκα σε όλα, μια άξια Μητέρα και Σύζυγος που νοιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που γνώρισα ιδιαίτερα καλά, την περίοδο που ήταν βουλευτής Ξάνθης ο Βαγγέλης Κουρτίδης.

Η κηδεία της έγινε στον Ιερό Ναό 12 Αποστόλων και η συγκίνηση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη για τα δυο παιδιά της.

-Τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη και τον Μπάμπη, σημαντικό στέλεχος γνωστής Τράπεζας.

-Καλό του Ταξίδι Ρεγγίνα. .... !

……

*Πολύς κόσμος φυσικά στο τελευταίο αντίο στην Ρεγγίνα, μεταξύ των οποίων ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Αλέκος Κυριακίδης, ο Περιστέρης Μαλάκης, η πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη, η ανανεωμένη Εύη Στυλιανίδου, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ιρφάν Χατζηγκενέ, η Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Δέσποινα Χατζηφωτιάδου  και τελευταίοι και καταϊδρωμένοι χωρίς τον... σεφ της  ποδιάς ο Δήμαρχος Τσέπελης και ο γυρολόγος Μιχάλης Αμοιρίδης.

……

*Απίστευτο αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ! Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά όλα σχεδόν τα πρόστιμα των μαγαζιών «χαρίστηκαν» από την αρμόδια Επιτροπή με Πρόεδρο τον Φανουράκη και μέλη την δικηγόρο και ειδική σύμβουλο του Τσέπελη Κατερίνα Σκουλαρίκη (από τη Χρύσα) και τον γνωστό Παπαχρόνη!!!

-Που παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος της ΑΓΑΠΗΣ και επικεφαλής αλλά παραμένει στα «μαγαζιά» για να σιγοντάρει τον Πρόεδρο!

Υποτίθεται ως εκπρόσωπο της… αντιπολίτευσης!!

(σ.σ. Δεν είχε το ήθος, ούτε αυτό το απλό πράγμα να κάνει....Να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από παντού!!!)

…….

*«Τύφλα» να ‘χουν δηλαδή τα πρόστιμα που «χαρίζονταν» επί Λάκη Στυλιανίδη και είχαν καταγγελθεί εκείνη την εποχή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από τον πρώην αντιδήμαρχο τραπεζοκαθισμάτων Γιάννη Τσεγγελίδη

Διότι ναι μεν πρόστιμα έμπαιναν, αλλά κατά «περίεργο» τρόπο τελικά… χαρίζονταν στους παρανομούντες!

Με Πρόεδρο της Επιτροπής Φορολογικών θεμάτων αν θυμάμαι καλά τον Αλέκο Κυριακίδη και αντιπρόεδρο τον δικηγόρο και τότε δημοτικό σύμβουλο Θανάση Ξυνίδη!

Και… αναπληρωματικό μέλος τον τότε δημοτικό σύμβουλο και υπάλληλο του ΟΑΕΔ Σπύρο Μαζαράκη (παράταξη Πούλιου) που όταν «παραιτήθηκε» για λόγους «ευθιξίας» ο Θανάσης…

-Φοβήθηκε και δεν δέχτηκε να αναπληρώσει! Με αποτέλεσμα να ακούσει τα μύρια όσα από τον Ξυνίδη κι ας ήταν στην ίδια παράταξη!

……

*Ωραίες εποχές…Αλλά και όλα τελικά αλλάζουνε (;), αλλά και όλα το ίδιο μένουν!

…..

*Το έχω δηλώσει και ξεκαθαρίσει κι όσοι δεν το κατάλαβαν, πρόβλημά τους.

Όποιος δεν κοιμάται τη… νύχτα και θέλει να μάθει οτιδήποτε για τα δημοτικά 2023, μπορεί να ρωτήσει…

Είτε τον «εκλογομάγειρα» Κυριάκο Παπαδόπουλο, ή τον Ταρενίδη, ή τον… Σάκη Χατζηαντωνίου που στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο μάλιστα κάποια στιγμή…προήδρευσε κι όλας! Και σχόλιο ουδέν…

(σ.σ. Δεν εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι με τον Δημαρχόπουλο η Δέσποινα Παρτσαλίδου και ο Μαρίνος Σδρέβανος και εκλέχθηκαν ο Σάκης και η Ελισσάβετ Παυλίδου… Οπότε τι να συζητάμε; Να βρισκόμαστε απλά σε λόγια;).

 

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ: 3.500.000 ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΕ
Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ!


Υποψήφιος δήμαρχος του fb έχει καταντήσει ο Σάββας Μελισσόπουλος, οπότε ανάλογη είναι και η δήλωσή του. Δεν τον ακούν από το δημοτικό ραδιόφωνο των χιλιάδων ευρώ, θα τον ακούσουν τηλεοπτικά από το ...internet!

Ιδού μια ακόμη ανάρτηση του, για νάχαμε να λέγαμε!

«Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο όπου συζητήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου μας, τα έργα δηλαδή και η πορεία του Δήμου Ξάνθης για τα επόμενα χρόνια, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ σωστά ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα ο ήχος που έφτανε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, στο μοναδικό δηλαδή μέσο από όπου θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν οι συμπολίτες μας τη συζήτηση αυτή, να ΗΤΑΝ ιδιαίτερα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ!!!!

-Αυτά σε έναν Δήμο 60.000 κατοίκων όπως είναι η Ξάνθη και το έτος 2023!!!

-Αυτά σε έναν Δήμο Ξάνθης που ξοδεύει για τη λειτουργία του 60.000.000 ευρώ το χρόνο!!!

-Αυτά σε έναν Δήμο Ξάνθης που έχει δώσει μέχρι σήμερα 3.500.000 ευρώ και πλέον σε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ!!!

-Αυτά σε έναν Δήμο Ξάνθης που ο Δήμαρχος ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ τις απευθείας τηλεοπτικές  αναμεταδόσεις των συζητήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από το internet, όπως συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ τους Δήμους της Ελλάδας, ΠΡΟΦΑΝΩΣ (αγαπημένη λέξη του Δημάρχου) για να μην ακούσουν και δουν οι συμπολίτες μας τις συζητήσεις των θεμάτων του Συμβουλίου που φανερώνουν και αποδεικνύουν τη γύμνια και την κατάντια που επέφερε στην πόλη μας αυτή η Δημοτική Αρχή και αυτός ο Δήμαρχος…

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 λοιπόν που θα γίνουν και πάλι οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές θα πρέπει να ζούμε και να λειτουργούμε σε συνθήκες «ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»…

Διότι έτσι αποφάσισε ο κ. Τσέπελης…

Κρίμα..

Σάββας Μελισσόπουλος»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »