*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

Η παραίτηση του Σταμάτη Σταματιάδη, ο "αντικαταστάτης" και το καυτό ερώτημα στον Μιχάλη Αμοιρίδη

01 Οκτωβρίου


Άντε αδελφούληδες να "σώσουμε" τον ΑΟΞ,  να μπορώ να μπαζώσω τα ρέματα 

της Χρύσας όταν αγωνίζεται στη... Ξάνθη και θα «λείπει» εκεί η αστυνομία! 


 ………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Οι παρούσες στιγμές του Α.Ο.Ξ. θα είναι ιστορικές. Κι αυτό διότι οι όποιες αποφάσεις ληφθούν θα πρέπει να έχουν το βλέμμα στο πως θα είναι ή πως θα θέλουμε να είναι ο Α.Ο.Ξ. τόσο στο άμεσο μέλλον όσο και στα επόμενα 55 έτη. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν και πρέπει να είναι ξεκάθαρες χωρίς να προκαλείται σύγχυση σε κανέναν φίλαθλο.

(Από την παρέμβαση του δικηγόρου Κώστα Ψωμά στη μάζωξη φορέων και φιλάθλων στο ΕΒΕ για το μέλλον του ΑΟΞ)

-Έχω την εντύπωση ότι ήδη  «κάποιοι» τον βρίζουν για τις νομικές θέσεις του...

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Ερωτάται ο Κος Περιφερειάρχης:

-Γνωρίζετε εάν με υπηρεσιακά αυτοκίνητα κινούνται διάφοροι αιρετοί ή σύμβουλοι/συντονιστές κλπ, που έχουν τη χρήση τους, προς τους χώρους όπου ασκούν το ιδιωτικό τους επάγγελμα, ή μεταφέρουν και συγγενικά τους πρόσωπα προς τους χώρους αυτούς;

-Γνωρίζετε που σταθμεύουν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και  αν ορισμένα από αυτά διανυκτερεύουν σε χώρους εκτός των προβλεπόμενων χώρων της Περιφέρειας;

(Από την επερώτηση του επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Κώστα Κατσιμίγα)

-Και βέβαια τα γνωρίζει όλα, αλλά μάλλον θεωρεί ... εαυτόν υπεράνω των Νόμων!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Αποδεκτή έγινε τελικά από τον Δήμαρχο Τσέπελη η παραίτηση του Σταμάτη Σταματιάδη από το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τον φόβο των... Εισαγγελέων αλλά και ένα χρηματικό ποσόν 54.000 ευρώ που κατά περίεργο τρόπο βρέθηκε σε συγγενείς υπαλλήλου...

Κι έγινε αποδεκτή, γιατί ο Σταμάτης Σταματιάδης θέλει να κυκλοφορεί με το πρόσωπο ψηλά κι όχι να του χρεώσουν κι έναν «σκάνδαλο» που μετεξελίχθηκε σε... δυο φορές σκάνδαλο!

......

*Από την άλλη βέβαια όταν ο  Δήμαρχος Τσέπελης αναθέτει τις «ανακρίσεις» και την «έρευνα» του συγκεκριμένου σκανδάλου στην Κατερίνα Μανά κι αυτή καλεί ως μάρτυρες αυτούς που θέλει κι όχι όλους τους... πρώην, τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς;

......

*Και το αποκλειστικό των νέων εξελίξεων...! Ο γνωστός Παπαχρόνης που παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος αλλά και από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΗ για τα ψυχολογικά του,  μαθαίνω ότι πρότεινε τον... Τσακιρίδη Αφεντούλη για νέο έμμισθο Πρόεδρο!!! 

-Ή την Σοφία Παπαδοπούλου...!

-Και γιατί όχι τον...γιατρό Δημοσθένη Γεωργιάδη; Λέω εγώ...

......

*Σημειώνω ότι ο Παπαχρόνης εμφανίστηκε στην συγκέντρωση του Επιμελητηρίου Ξάνθης για τον ΑΟΞ με... μάσκα, συνοδεύοντας τον κτηματομεσίτη του Γηροκομείου Ξάνθης Αφεντούλη Τσακιρίδη που ήταν... χωρίς μάσκα!

Χωρίς να ανταλλάξει με τον Πασχάλη Λύρατζη που ήταν παρόν στην συγκεκριμένη συγκέντρωση, ούτε έναν απλό χαιρετισμό!!!

……

*Αληθεύει ότι ο "γυρολόγος" παρατάξεω, Μιχάλης Αμοιρίδης επειδή η σύζυγός του έχει τεθεί για άλλη κακουργηματικήυπόθεση του Δήμου Τοπείρου (σ.σ. Μαζί με τον Χατζηευαγγέλλου...), κρύβεται πίσω από τη νέα εκστρατεία λάσπης κατά του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου;

Κι αυτός είναι μάλιστα και ... «χορηγός» αυτών που τα τελευταία 3-4 χρόνια λυσσαλέα τον πολεμάνε;

.....

*«Απαλλάχτηκε» ο Χριστόδουλος Τοψίδης, τον «φορτώθηκε» ο Μέτιος αλλά κι... εμείς πλέον; Οπότε θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίσουμε από δω και πέρα και τον συγκεκριμένο κύριο; 

-Ή απλά όλα αυτά είναι λόγια της πιάτσας; ! 

(σ.σ. Το κακό δεν είναι οτι ο Μιχάλης Αμοιρίδης εκτίθεται καθημερινά....αλλά ότι δεν το καταλαβαίνει!)

......

*Ενημέρωση. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης,  μας προσκάλεσε  σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 13:00 μ.μ., στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Ξάνθης σχετικά με την δράση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. που αφορά την επιδότηση εισιτηρίων από και προς τα χωριά της υπαίθρου της Π.Ε. Ξάνθης.

 

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ!

Με τις ευλογίες της εκκλησίας και η επίσημη έναρξη του ΚΔΑΠ «ΑΥΛΗ»


Το γνωστό ΚΔΑΠ «ΑΥΛΗ» βρίσκεται στην έξοδο της Ξάνθης προς Καβάλα (πρώην «ΡΟΪΔΟΣ») και άνοιξε για πρώτη φορά τις «πύλες» του αρχές Σεπτεμβρίου, υποδεχόμενο δεκάδες Ξανθιωτάκια ηλικίας 5-12 ετών.

Στην επίσημη έναρξη όμως, οι ιδιοκτήτες θέλησαν να έχουν και την ευλογία της εκκλησίας με Αγιασμό σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον το περασμένο Σάββατο.

Στους καταπληκτικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (αυλή) ξεναγήθηκαν όλοι οι παραβρισκόμενοι, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από την ιδιαίτερα προσεγμένη δουλειά που έγινε και γίνεται, τόσο στο όλο στήσιμο (κτιριακά, εγκαταστάσεις, αίθουσες, παιχνίδια κλπ), όσο και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει ποικιλία δράσεων από ειδικούς εκπαιδευτικούς.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με έναν μπουφέ και λίγο κρασάκι για τις ευχές στην Δάφνη και τον Δημήτρη, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα.

Ευχές για μία ευχάριστη και δημιουργική χρονιά. Και φυσικά καλές δουλειές...

( σ.σ. Το γράφω συχνά....Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »