*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

Δικαστκή νίκη του Παπαχριστόπουλου, δικαίωση Ταληκριάδη! 41 χρόνια "Αδέσμευτη"!

01 Οκτωβρίου


*Υπό την φωτογραφία της ιδρύτριας Αείμνηστης Ελευθερίας Μιχαηλίδου –μητέρας του Πάνου Παπαδόπουλου- στελέχη και φίλοι της εφημερίδες «Αδέσμευτη» έκοψαν την υπέροχη τούρτα γενεθλίων που είχε ετοιμάσει ο Βασίλης Τζούκας για την συμπλήρωση 41 χρόνων ζωής!

-Η λιτή εκδηλωσούλα έγινε  φυσικά μετά την «Ανοιχτή γραμμή» προκειμένου να παραβρίσκεται σε αυτήν και ο εκδότης ταυ «Μαχητή» Πάνος Παπαδόπουλος που αφιέρωσε την εκδηλωσούλα στους Αείμνηστους συνιδρυτές της,  Χρήστο Τσόχα και Μπάμπη Χατζηπαναγιώτου.

Πως περνάει ο καιρός... ειλικρινά!

......

*Ιδού και η υπέροχη τούρτα με το λογότυπο της εφημερίδας, ενώ στην κοπή της τούρτας παραβρέθηκαν και 15 περίπου φίλοι της εφημερίδας, αφού ακολούθησε και ένα λιτό γλέντι, ανάλογο της ημέρας.

Και του χρόνου στα... 42 χρόνια της εφημερίδας που συνεχίζει πλέον δυναμικά την πορεία της.

......

*Φυσικά δεν μπορούσε να απουσιάζει και από τα νέα ανανεωμένα γραφεία της εφημερίδας και ο χαρακτηριστικός έγχρωμος πίνακας της γνωστής ζωγράφου Φιφής Χατζηστόϊκου

Ενώ η Σοφία Γκούρτσα πήρε κομμάτι και για το μωρό... άσχετα αν θα το φάει ο Γιώργος!!

Άντε πάμε γι’ άλλα ! Οι ωραίοι καιροί, τώρα αρχίζουν...

.......

*Τα μάζεψαν τα τραπεζοκαθίσματα οι πρώην συνέταιροι από το γνωστό Sary στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης (απρώην Κληματαριά) και αποτελεί πλέον παρελθόν κι ο Σπύρος που μάλλον θα συνεχίσει στο κατάστημα Σερρών.

Χθες άδειασε εντελώς το μαγαζί, ενώ διέψευσε τις φήμες που τον φέρνουν νέο ιδιοκτήτη του Sary ο Μάκης Τοπαλίδης που θέλει τουλάχιστον από 1/12/ 2022 να επαναλειτουργήσει τη Ξανθίππη αλλά επαναλαμβάνω... θέλει!

Κι αυτό απέχει πολύ από το κάνω μια νέα αρχή και το βασικότερο...

Σε νέες στέρεες βάσεις!

Και ειδικά τώρα που όπως μαθαίνω από πρώτο χέρι, ο Μάκης Τοπαλίδης άνοιξε φαρμακείο και στην περιοχή του Κασκανέ…! Καλορίζικο...

......


*Δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του Μιχάλη Ρεκάρη, γιου του αξέχαστου Χρήστου, στην συνάντηση φορέων και φίλων ΑΟΞ στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

Ο ιδιοκτήτης του Castus cafe που πάει περίφημα... παραμένει ΑΟΞάρα (γούρικος ο τρομερός γιατρός ορθοπεδικός ο Τιμούρ) και το δείχνει στη πράξη κι όχι στα λόγια! 

-Χαρακτηριστική και η φωτογραφία του δημοφιλή Μιχάλη Ρεκάρη που φιλοξενώ στη στήλη...

......

*Αποκλειστικό. Τελικά μπορεί να συζήτησε με τον Θάνο για την προοπτική να δουλέψει στο fratelli η πάντα μαγική Ελένη Φερισιάδου μετά τον χωρισμό της...

Η ίδια μάλιστα έκανε και δήλωση στη στήλη λέγοντας με νόημα, «δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα  από την Ελευθερία...»!

.......

*Αποκλειστικό. Μια μεγάλη δικαστική μάχη αντιδικία με το δημόσιο κέρδισε ο πρώην επιχειρηματίας του Romeo live Ηλίας Ταληκριάδης για οφειλές ύψους πάνω από 1.5 εκατ. Ευρώ με δικηγόρο τον Γιάννη Παπαχριστόπουλου.

Μάλιστα σύντομα θα σας΄ έχω και λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Φυσικά τα συγχαρητήρια πρωτίστως ανήκουν στον δικηγόρο Γιάννη Παπαχρίστόπουλο που κυριολεκτικά «λύτρωσε» έναν επαγγελματία από ένα δυσβάσταχτο πράγματι χρέος...! Πάνω απο 1.5 εκατ. ευρώ!!! Έστω και με καθυστέρηση χρόνων .... Στην Ελλάδα βρισκόμαστε!

.......

*Νέο τραγούδι για τον δημοφιλή συνθέτη και τραγουδιστή Νίκο Στογιαννίδη με τίτλο «Βρε παιδιά την αγαπώ» κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και πρέπει οπωσδήποτε ν μπείτε στο fb και τα ακούσετε.

Νίκος Στογιαννίδης που παράλληλα σπουδάζει και στο 3ο έτος Αρχαιολογίας και του χρόνου θα πάρει ενδεχομένως το πτυχίο του.

......

*Νυχτερινή έξοδος στο καλοκαιρινό του Le Petit της Ρίας Γκλαβίνη  αργά το βράδυ της Παρασκευής για τον εκδότη του "Μ" Πάνο Παπαδόπουλο με τον Πάνο Ζερενίδη και φίλους.

Σ' αυτές τις ώρες, η παρέα μετράει...

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »