*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

Άνθρακας για μια ακόμη φορά ο ...θησαυρός για τον Θωμά Μίχογλου, λασπολόγε Γιάννη Σιδηρόπουλε! Ενώ γνώριζες και γνωρίζεις!

29 Σεπτεμβρίου

 


Κι άλλη φορά έχουμε γράψει για τον γνωστό υπάλληλο βουλευτών και ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σιδηρόπουλο,  ότι κακό πράμα είναι όχι μόνο η εμπάθεια, όσο ο δόλος, η πρόθεση και συνεχής προσπάθειά να "βλάψει" με την γνωστή "παρέα" Του, τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου...

-Γιατί Γ. Σιδηρόπουλε, ακόμη δεν μπορείτε να "χωνέψετε" ότι  ο καθαρός Θωμάς Μίχογλου  είναι αυτός που καθάρισε την κόπρο του Αυγείου και τα  Σκάνδαλα Χατζηευαγγέλου στον Τόπειρου δυστυχώς συνεχίζεις να τα επαναλαμβάνεις...!

Παρά την σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για τα  "συρραφή" μοντάζ που έβγαζε εναντίον του Θωμά Μίχογλου όλη η παρέα του στο πρώην Κανάλι 6 παραμονές δημοτικών εκλογών, τις εποχές που είχατε την πλήρη εύνοια και της ΠΑΣΟΚικής εξουσίας!!!

 Έγραψε λοιπόν ο Γιάννης Σιδηρόπουλος

"Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε Δήμαρxo της Θράκης -κάτι παρόμοιοι που είχε γράψει και ο Ιορδάνης Χασαπόπυλος στη "Βραδυνή" του  - για απάτη. Κίνδυνος να τεθεί σε αργία

Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε σε Δήμαρχο της Θράκης μετά την απολογία του στον Ανακριτή στο πλαίσιο της άσκησης δίωξης για κακούργημα κλπ".

Ενώ γνώριζε και γνωρίζει ότι άλλο η πρόταση της ανακρίτριας -εδώ στον Δήμαρχο Τσέπελη την εποχή που ήταν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ επιβλήθηκε όχι απλά έξοδος από τη χώρα αλλά και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ (!)  και άλλο η απόφαση του Συμβουλίου Πλημ/κών που θα συνεδριάσει και θα αποφασίσει" και που στην περίπτωση του Τσέπελη μάλιστα τον είχε.... απαλλάξει!!! 

 Και για το λόγο αυτό προκειμένου να "ξεφύγεις" από την τσιμπίδα του Εισαγγελέα μιλάς για "Δήμαρχο της Θράκης", ενώ όλος ο κόσμος κατάλαβε φυσικά ποιόν εννοείς!

Περίμενε λοιπόν Γ΄Σιδηρόπουλε  πρώτα το βούλευμα των δικαστών του Συμβουλίου Πλημ/κών Ξάνθης και γενικά τα ένδικα μέσα που ακολουθούν σε παρόμοιες περιπτώσεις  και μετά γράφεις και συνειδητά μάλιστα, τον δήθεν κίνδυνο να τεθεί σε....αργία και τις βλακείες που σου αραδιάζουν αυτοί που έχουν ήδη σε "αργία" συγγενικά τους πρόσωπα για τα σκάνδαλα του Χατζηευαγγέλου και οι κουμπάροι τους.

-Άνθρακας ο θησαυρός Γ. Σιδηρόπουλε για μια ακόμη φορά αλλά και άνθρακας....ο συνεχής "άνθρακας" της λάσπης σας κατά του Δήμαρχου Τοπείρου!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »