*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

Η ανάρτηση του Μιχ. Αμοιρίδη για τις απονομές των πολιτικών, που προκάλεσε θυμιδία σε όλους!

30 Σεπτεμβρίου

ΖΗΚΟΣ ΖΗΣΗΣ: ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 10.000 ΦΙΛΑΘΛΟΙ… ΑΟΞ;


Ο γνωστός και δημοφιλής γυμναστής (πέρασε και από τον ΑΟΞ του Χρήστου Πανόπουλου…) Ζήκος Ζήσης, έκανε μια σκέψη μέσα από το fb για το μέλλον του ιστορικού ΑΟΞ και την φιλοξενώ στη στήλη διατυπώνοντας ένα δικό μου ερώτημα:

«Zikos Zisis: Έκανα μία σκέψη και την καταθέτω:

Χωρίς να γνωρίζω τα νομικά και οικονομικά κωλύματα της υπόθεσης "σωτηρία ΑΟΞ", ελπίζω ότι το οικονομικό πρόβλημα μπορεί να καμφθεί αρχικά, εάν 10000 και πλέον Ξανθιώτες φίλαθλοι του ΑΟΞ, προσφέρουν εθελοντικά, 100€ έκαστος.

Όταν αγαπάς προσφέρεις...

Όχι μόνο φιλολογικές συζητήσεις και ευχολόγια...

Μία σκέψη έκανα...

Από την Αθήνα....».

-Από την Ξάνθη… Από την Αθήνα… δεν έχει σημασία, αλλά έχουμε ή είχαμε ποτέ 10.000 φιλάθλους; Που θα μπορούσαν να βάλουν κι από 100 ευρώ; Ιδού η απορία…

 

ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ… ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ!

Πράγματι αποτελεί πλέον το γελοίο της υπόθεσης, βουλευτές, πολιτευτές και φυσικά Δήμαρχος Τσέπεης και Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης, να κάνουν «ουρά» σε διάφορες εκδηλώσεις που κάνουν λόγω εκλογών… απονομές επαίνων και μεταλλίων!

Εκδηλώσεις που για τις περισσότερες, χαμπάρι δεν παίρνει κανείς… είτε αυτές είναι πολιτιστικές, είτε αυτές είναι αθλητικές…

Μέχρι και ο… Μιχάλης Αμοιρίδης, «πολιτευτής» της Ν.Δ. και πρώην δεξί χέρι του Τοψίδη και παλαιόθεν του Σγουρίδη και του Χατζηευαγγέλου (επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ), έκανε απονομή και στη συνέχεια την έκανε και… βίντεο για το fb.

Κι έτσι θα πάρουν… ψήφους;!!!

 

Άλλαξε τροπάρι ο Ακάρ: Θέλουμε επίλυση με ειρηνικά μέσα
-Να μοιραστούν δίκαια τα πλούτη του Αιγαίου! Τούρκοι…

«Άλλαξε τροπάρι ο Ακάρ κι εκεί που ο Ερντογάν κάθε μέρα μας προκαλεί, μιλάει για…δίκαια μοιρασιά στα πλούτη του Αιγαίου!

Θέλουμε επίλυση με ειρηνικά μέσα -Να μοιραστούν δίκαια τα πλούτη του Αιγαίου! Τούρκοι…Είτε έρθουν στην Τουρκία είτε μας τηλεφωνήσουν, ας μιλήσουμε και ας λύσουμε αυτά τα προβλήματα… Επιθυμία μας είναι να λύσουμε τα προβλήματα με ειρηνικά μέσα και μεθόδους»

Και η δική μας σκέψη. «Τούρκοι»… Ποιος μπορεί να τους έχει εμπιστοσύνη όταν άλλα λένε το βράδυ, άλλα το πρωί κι άλλα το μεσημέρι;

Δηλαδή είναι αναξιόπιστοι και επικίνδυνα… ψεύτες και θρασείς;

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »