*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

Η "αγκαλιά" του Τσέπελη με τον "αδελφούλη" Φάνη υπό το βλέμμα της...Έλλης και η "ζήλεια" για την Σοφία!

05 Ιουλίου


Μπορεί να πάρουν αυτοί το Δήμο στις εκλογές του 2023, για μένα όμως θα είναι πάντα 

οι… αδελφούληδες Φάνης και Πασχάλης! Αρκεί να μην με (μας) πάνε… φυλακή!

(σ.σ. Τελικά βρε Φάνη μου, μήπως είστε.... "ίδιοι" και απλά θα το "καταλάβατε" ακόμη; Αλλά και η Έλλη ποια έψαχνε στην εξέδρα; Η ξανθιά-όνειρο....στο My club ήτανε...! Και με ποιους ήτανε! )

………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Ioannis Bosvelis: Το κολυμβητήριο θα ανοίξει με άδεια λειτουργίας μόνο της κολυμβητικής δεξαμενής αφού ο περιβάλλων χώρος του δεν αδειοδοτειται. Εστω και έτσι όμως μακάρι να ανοίξει γιατί η κοροϊδία τόσων μηνών πρέπει κάποτε να τελειώσει».

(O Γιάννης Μπόσβελης στο fb)

-Αν τολμάν ας το ανοίξουν με… ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΡΑΦΕΙΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ κατασκευές!!! Ιδού η Ρόδος!

………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Που θα συμφωνήσουμε εμείς απόλυτα Ματθαίο Σαββίδη; Στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ επί τέλους ενός ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ στη Ξάνθη, σύγχρονου, μοντέρνου και άνετου!!!

Να τελειώνουμε! Διότι μέχρι σήμερα δυστυχώς (επί εποχής Λάκη Στυλιανίδη- Νίκου Παπαδόπουλου - Φανουράκη κλπ), ΛΕΦΤΑ πέφτανε πολλά…».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στα παραπολιτικά του)

-Μιλάμε για χιλιάδες ευρώ!!! Δηλαδή πολλές χιλιάδες ευρώ!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Δεν σκοπεύω και δεν θα επιχειρήσω να αναλύσω την τρομερή ΑΠΟΤΥΧΙΑ να παρουσιάσει το ΜΗΔΕΝΙΚΟ  έργο που έχει να επιδείξει σ’ αυτές τις 1000 και πλέον μέρες που είναι  Δήμαρχος της πόλης ο Τσέπελης!

Αλλά αυτές ήταν και είναι οι δυνατότητές του και επί Φίλιππα αλλά και επί Λάκη Στυλιανίδη ακόμη, τόσο στη ΔΕΥΑΞ με τα εκατομμύρια των Δανείων από το Δήμο όσο και ως Πρόεδρος και αντιδήμαρχος όπου κι αν διετέλεσε!

Μια ζωή, πλουτισμός, φαγοπότια, καταγγελίες από την παράταξη Πούλιου, Ξυνίδη –Μπένη, τροφοδότες λογαριασμοί κλπ Δηλαδή.... ΚΟΜΠΙΝΑ με κεφαλαία!!! Κι όποιος έχει αντίθετη άποψη! Εδώ είμαι....

……


*Κι ένα ευχάριστο που μού ‘τυχε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο πήγα στο My club για την υπέροχη 18χρονη Αναστασία και μετά από χρόνια, καθίσαμε και για σουβλάκια γύρω στις 6 ώρα στο γνωστό σουβλατζίδικο και «έζησα» πολύ όμορφα…

……


*Δηλαδή σαν  τους παλιούς καλούς καιρούς στα κλάμπ και στα ....μπουζούκια!!!

-Και ειδικά τις εποχές που δούλευε ηχολήπτης και μεροκάματο ο Κώστας Κανάτας μέχρι πρωϊας!!!

Τον οποίο κακώς χαρακτηρίζουν κάποιοι «άνθρωπο της ....νύχτας», αφού ο άνθρωπος για ένα μεροκάματο ζούσε εκεί…

Άσχετα αν  εμφανίζονταν παράλληλα και ... καναλάρχης στο Κανάλι 6!!! 

-Και το υπερ-ΒΟΥΛΙΑΞΕ όχι μία αλλά τουλάχιστον 2-3 φορές! Με Σγουρίδη, με Γιαννακίδη, με Ζεϊμπέκ...Για να δούμε χωρίς τα "αφεντικά" Φανουράκη, Τσέπελη και  Κυριάκο....τι απόμεινε!

……

*Και με πιο απλά λόγια, είναι η πιο φθηνή γελοιότητα αυτή που μου μετέφεραν, με την ειρωνεία του Φανουράκη της Τζούλιας Αλεξανδράτου δια του «υπαλλήλου» του και ηχολήπτη Κώστα Κανάτα, γιατί συνέπεσε να διασκεδάσουμε στο ίδιο πριβέ εγώ, ο Λύρατζης, ο Γκλαβίνης  και η υπόλοιπη παρέα με την Φένια και την υπέροχη Σοφία Ψωμά!!!


Την οποία χαρακτήρισα και… καψούρα της ζωής μου!

-Την άλλη φορά να μας θυμίσουν να πάρουμε και την….άδειά τους!!   Ή να τιθασεύω και ποιες γυναίκες-μούσες  με εντυπωσιάζουν και είναι και ξανθές μάλιστα!!!

(σ. σ. Πάντως Φανουράκη, εγώ ούτε το κινητό της Σοφίας γνωρίζω αλλά και δεν της το ζήτησα....Άλλοι και ΠΡΟΕΔΡΟΙ μάλιστα, την έστειλαν ....ερωτικά αναστενάρικα μηνύματα και την ανάγκασαν να καταφύγει στον Δήμαρχο Τσέπελη και να τους κόψει το "βήχα"...)

……


*Κι επειδή φαντάζομαι ότι δεν θα κοιμούνται τη νύχτα το τι λέχτηκε στην παρέα του Σαββάτου...

Απολύτως τίποτα!!! Γιατί την Σοφία Ψωμά ζεις να την βλέπεις πρώτα στα μάτια και να την ονειρεύεσαι!!!  Τουτέστιν τα λόγια είναι περιττά...

Οι υπόλοιποι κύριοι ή ο Δήμαρχος Τσέπελης πως την βλέπουν, με ... μυτερά ή αθλητικά παπούτσια, παντελώς μου είναι αδιάφορο!

……

Και τη Κυριακή μετά από 4-5 μήνες, ήπια ούζο με τον τρομερό φίλο μου και γιατρό τον Τιμούρ κάτω από τα γραφεία του «Μαχητή» κι ήταν επίσης πολύ όμορφα…

Αφού εκτός των άλλων, ΔΕΝ μιλήσαμε καθόλου για τα Δημοτικά!!!

Και τον άκουσα από το κινητό του σε ένα τραγούδι του, που ήταν ανάμικτο ροκ και ράπ, με τον αείμνηστο γιατρό τον Ιμπίσογλου Κοράι που πρόσφατα έχασε τη ζωή του και συνεχίζει να ΘΡΗΝΕΙ η Ξάνθη!!! Και συγκινήθηκα πολύ....

Κοινώς επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο δυο στα δύο!

……

*ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. Και μια εξτρά φοβερή είδηση. Ο επί χρόνια κολλητός και  φίλος μου ο Γιώργος Ηλιάδης με την Αγγέλα του, παντρεύουν την υπέροχη κόρη τους.

Σε έναν γάμο που όπως θα μαθαίνω θα γίνει στον Απόλλωνα και θ’ αφήσει εποχή!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »