*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

Τα ερώτημά μου για τον «Μίστερ… ζω για να ποντάρω» και ο καημός του Πέτρου Ούτση και το «γλείψιμο» στο Θανάση!

06 Ιουλίου


*Ερώτημα κρίσεως. Τι επακριβώς θέλει από τη… ζωή του ο «μίστερ… Ζω για να ποντάρω»; Ειλικρινά είναι τόσο «αφελής» ώστε να πιστεύει ότι «μπορεί» με τους «πληρωμένους» αχθοφόρους του και γελοιότητες, να ξαναπάρουν τον Δήμο; Που τον κατάντησαν στο χειρότερο μαύρο χάλι του;

……


*Ο «αδελφούλης»… «αγκαλιάζει» τον Φάνη Παπαδάκη και η Έλλη προφανώς αηδιασμένη να βλέπει τα ίδια και τα ίδια… αναζητεί στην εξέδρα ποια ξανθιά ξεχωρίζει…!

Και ο έτερος Φανουράκης των… απευθείας αναθέσεων που ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι!

-Χαίρεται γιατί ο μεν αρχηγός πλην της ΔΙΑΜΑΘ και τις… τσάρκες με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με τίποτα… οι δε γυρολόγοι του «διαδίδουν» παντού αυτό ο έλεγε ο πρώην Δήμαρχος Λάκης Στυλιανίδης για τον Τσέπελη!

-Ένας Δήμος… ένας Φανουράκης!

Απλά οι Δήμαρχοι άλλαξαν…τα α σλόγκαν όμως και τα τερτίπια έμειναν ίδια!

……


*«Γιατί ο επόμενος Δήμαρχος θα πρέπει να είναι Θανάσης Ξυνίδης, η τουλάχιστον κάποιος σαν τον Θανάση Ξυνίδη» αναρωτιέται ο Πέτρος Ούτσης που «ψάχνεται» καθότι δημοτικές εκλογές έρχονται, επαναλαμβάνει τον εαυτό του με ένα ακόμη… βαρυσήμαντο σοβαροφανές άρθρο…

Όπου το κακό δεν είναι ότι το «διάβασαν|» μόνο αυτός και αυτοί που κατάντησαν τη ζωή τους… fb αλλά και ο ίδιος!

Και δεν το… κατάλαβε!

Καθότι αυτό πάντα συμβαίνει ότι θέλεις να τα έχεις καλά με όλους!!! Και δεν μπορείς να ξεφύγεις όχι μόνο από τον Πούλιο και τον Φανουράκη του 2014, αλλά και από τον… εαυτό σου!

……

*Πέτρο μου αυτό παθαίνει κάποιος όταν νομίζει ότι με ον τρόπο αυτό, αφού δεν μπορεί να τα «καταφέρει» με τον ίδιο τον Δήμαρχο Τσέπελη,.

-Οραματίζεται να βάλει «γλείψιμο» τον Θανάση…! Ξεχνώντας ότι οι Ξυνιδαίοι δεν «τσιμπάν» σε τέτοια… και απόδειξη η εκλογή του Σωκράτη στις εκλογές του 2009

Όπου ο λαός δεν ψήφιζε Σωκράτη αλλά… καταψήφιζε Σγουρίδη και Σγουριδισμό!

……

*Βέβαια ο καθένας με τον πόνο του. Και ο Πέτρος Ούτσης το ίδιο…! Γιατί μπορεί να θεωρεί εαυτόν για το καλύτερο…

Αλλά είναι άριστος στο… χειρότερο!

……

*Πέτρο, «άραξε» στους δαίμονές σου και σώσε μας από τα Εθνικά θέματα, τους «Ψευτομουφτήδες» και τον Ερντογάν και όταν έρθει ο χρόνος…!

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σε «ξεχάσει» ο παλιόφιλος ο Φανουράκης!! Επομένως μην αγχώνεσαι να πείσεις τον… Πούλιο ότι για τις απανωτές ήττες του στις δημοτικές εκλογές, έφταιγε ο… Θανάσης!

-Έφταιγε μόνο ο εαυτός του και «ανακάλυψε» το Δήμο Ξάνθης, μόνο όταν όδευε από τη ΣΕΚΑΠ προς συνταξιοδότηση!

Και «τελείωσε» την πρώην bf Ξάνθη, μόλις τελείωσαν οι χορηγίες και τα γεύματα!

 

 

 

 

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »