*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

Οικογενειακές διακοπές στη Θάσο για Γ. Κουμουλίδη και Αντώνη Χειμωνίδη! Στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ η Μάνια Ασλάνογλου

06 Ιουλίου


*Οικογενειακές διακοπές στη Θάσο από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου για τους Ξανθιώτες τραγουδιστές Γιώργο Κουμουλίδη και Γεωργία Ταστσόγλου μαζί με τους κουμπάρους τους, τον δημοφιλή μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή Αντώνη Χειμωνίδη και τη σύζυγό του Γιώτα!

«Επισήμως ξεκίνησαν και οι διακοπές μας μαζί με τα κουμπαράκια...

Μεγάλο το team φέτος...», ήταν η ανάρτηση του Γιώργου στο facebook και την ανάλογη φωτογραφία στο ferry boat καθ’ οδόν προς το νησί, αλλά τις εντυπώσεις «έκλεψαν» οι… 4 μικροί junior Κουμουλίδηδες και Χειμωνίδηδες!!!

Καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι!

…….

*Στο «ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ club» στο μπουρνάζι της Αθήνας θα τραγουδήσει την Παρασκευή 7 Ιουλίου η Ξανθιώτισσα Μάνια Ασλάνογλου!

-Πολλοί θαυμαστές της εξεπλάγησαν όταν διάβασαν την ανάρτηση της Μάνιας στο facebook που έγραφε: Ανταμώνουμε Αθήνα και... Δικαστήριο, Παρασκευή 8/7», νομίζοντας ότι η Μάνια θα βρεθεί σε… «φυσικό δικαστήριο» για κάποια υπόθεσή της!

-Η αφίσα όμως που δημοσίευσε ξεκαθάρισε το… τοπίο!!!

……

*Ένα live beach party διοργανώνει αυτή την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 22:00 το βράδυ το beach bar Porto Molo στην παραλία των Αβδήρων με τους Αντώνη Μουσαδέ, Ασμίκ Μπεκλαριάν και Ρεξιμέ Ντανιελιαν!

-Για κρατήσεις απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 25410 52082 και 6944512981.

……

*Τον γύρο της… Μεσογείου κατάφερε να κάνει μέσα σε μια εβδομάδα ο Μάκης Αρίφογλου με το μουσικό σχήμα του Θοδωρή Φέρρη που κάνει την καλοκαιρινή περιοδεία του!

-Ο γνωστός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας τις προηγούμενες μέρες ήταν στην Κω, μετά πήγε στην Κύπρο και μόλις χθες αφίχθη στην Πάτρα όπου θα δώσουν συναυλίες στο club volcano της Πάτρας!

-Ενώ μέσα στον Ιούλιο θα έρθουν και… Ξάνθη, σύμφωνα με δηλώσεις του που δεν γνωρίζω κατά πόσο αληθεύουν!!!

……

*Το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022, στις 21:00 το βράδυ στην Πλατεία της Σταυρούπολης, η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης διοργανώνει μουσική συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.

Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους “Συνήθεις Υπόπτους” και τον “Άμλετ της Σελήνης” έως το “Σιδερένιο νησί” και το «Εμπάργκο».

Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.

Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος ο συνθέτης: «Ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τις ερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδια του Καββαδία». Θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Θάνου όπως: “Λύχνος του Αλαδδίνου”, “Γουίλι”, “Ένα Μαχαίρι”, “Άννα μην κλαις”, “Ο Άμλετ της σελήνης”, “Δεν είμαι Άλλος”, “Πάντα Γελαστοί”, καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου “Εμπάργκο”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Μαζί του:

Μάξιμος Δράκος: πιάνο

Πέτρος Βαρθακούρης: μπάσο

Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα

Γιώργος Κορρές: παραγωγή ήχου

Οργάνωση παραγωγής: Cricos.

Ο Ιούδας!

 

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »