*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

«Κατέρρευσε» ο Δήμαρχος ΤΣΕΠΕΛΗΣ! Σκέφτεται να μην κατέβει υποψήφιος στις εκλογές του 2023 και να βάλει στη θέση του τον Φανουράκη!

06 Ιουλίου


-Έντονο παρασκήνιο, παραιτήθηκε χθες από Αντιδήμαρχος και ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σιαμπάν Μπαντάκ, ετοιμάζουν άλλοι δυο τις παραιτήσεις τους!

*Μισή ώρα τον παρακαλούσε ο Τσέπελης να μην παραιτηθεί από αντιδήμαρχος λέγοντάς του, "δεν κατεβαίνω υποψήφιος αν δεν είσαι μαζί μου στις άλλες εκλογές!"

 *Τσακιρίδης και Χασάν Ογλού Φερτούν υποψήφιοι για τη θέση του έμμισθου Αντιδήμαρχου Καθαριότητας!

Είναι εμφανές πλέον ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης όχι μόνο υπό «κατάρρευση» αλλά και αναζητεί… διέξοδος φυγής ως άλλος… Λάκης Στυλιανίδης ώστε φοβούμενος τι πρόκειται να βρει στο Δήμο ο νέος Δήμαρχος, να προωθήσει στη θέση του τον Μανώλη Φανουράκη που ούτως ή άλλως έχει το γενικό κουμάντο και θεωρείται το «κεφάλι» του σημερινού Δήμο Ξάνθης.


Και χθες ήρθε η πρώτη βόμβα, μολονότι μεσολάβησε η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης για το παζάρι την επόμενη Παρασκευή όπου υπογράφει ως Δήμαρχος Ξάνθης ο… Φανουράκης!!!

 

ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΙΑΜΠΑΝ ΜΠΑΝΤΑΚ

Και πάμε στην παραίτηση του αντιδήμαρχου Καθαριότητας Σιαμπάν Μπαντάκ που ωστόσο ήταν η αναμενόμενη, μετά την επίθεση του πατέρα Χουσείν Μπαντάκ κατά του Τσέπελη γιατί δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για τα Κιμμέρια κι έχει και το θράσος να… εμφανίζεται στο τζαμί για να ευχηθεί τους μουσουλμάνους!!!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, όχι  μία αλλά άλλες δυο φορές είχε ήδη υποβάλλει την παραίτησή του από έμμισθος  αντιδήμαρχος ο Σιαμπάν Μπαντάκ απο τα Κιμμέρια, από τη μια γιατί δεν είχε κάνει τίποτα για τα Κιμμέρια ο Δήμαρχος Τσέπελης παρά τις υποσχέσεις του με αποτέλεσμα να δεχτεί και την προσωπική επίθεση του πατέρα του Χουσείν Μπαντάκ που είχε κατέβει υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το DEB κι από την άλλη γιατί σαμποτάρονταν το έργο του στην καθαριότητα αλλά και στην υπηρεσία πρασίνου όπου κινδυνεύει να "μπλέξει" και σε παράνομες πράξεις, μετά το "κλάδεμα" δέντρων από τον παράνομο Παιδότοπο σε χώρο πρασίνου, απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ!!!

Την τρίτη δεν άντεξε ωστόσο και τα βρόντηξε, αποφασίζοντας όχι μόνο να παραιτηθεί  από αντιδήμαρχος αλλά και να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Τσέπελη βλέποντας το καθημερινό "Βατερλό" της! Ήδη στη θέση του ως αντιδήμαρχος ετοιμάζεται να αναλάβει ο Χασάν Ογλού Φερτούν κάτι που ωστόσο μοιάζει μεγάλο "ρίσκο", ενώ συζητείται και το όνομα του Αφεντούλη Τσακιρίδη της παράταξης ΑΓΑΠΗ του Παπαχρόνη που είναι άνεργος.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης τον παρακαλούσε "γονυπετής" από το κινητό του να ανακαλέσει την παραίτησή του, αλλά αυτός δεν δέχτηκε και του έκλεισε το...τηλέφωνο στο τέλος!!!

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΟ Ο ΣΙΑΜΠΑΝ


Την παραίτηση του Σιαμπάν Μπαντάκ πιστοποίησε και ο Σταύρος Βλαχόπουλος που ανήκει στο στενό περιβάλλον του Αντιδήμαρχου Μανώλη Φανουράκη, αναφέροντας τα παρακάτω στη "Φωνή":

"Τα βρόντηξε και ανεξαρτητοποιήθηκε παραιτούμενος και από τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας και πρασίνου ο Σιαμπάν Μπαντάκ , προκαλώντας ταραχή στη Δημοτική Αρχή. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κίνηση του οφείλεται στο γεγονός πως προσπαθεί να παράξει έργο από την ημέρα που ανέλαβε, όμως τα πάντα είναι κολλημένα αν όχι στάσιμα , πράγμα που τον εκθέτει απέναντι στους Ξανθιώτες και απέναντι στους ψηφοφόρους του.

Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος , είχε καταθέσει δυο ακόμη φορές την παραίτηση του για τους ίδιους λόγους, όμως με παρέμβαση ψυχραιμότερων στο τέλος είχε αναιρέσει τις αποφάσεις του, όμως φαίνεται πως τώρα, τα όρια της υπομονής ξεπεράστηκαν και οδηγήθηκε στην αμετάκλητη απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί ως δημοτικός σύμβουλος και να παραιτηθεί από τις θέσεις που κατείχε συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Αντιδημάρχου.»

-Σε αναμονή λοιπόν (δημοτικών) εξελίξεων…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »