*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Στα ίχνη "ολιγάρχη" του Εχίνου το ΣΔΟΕ;! Ο Χουσείν Μπαλτατζή του DEB υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ;;!!!

25 Μαΐου


Το 8ο Γυμνάσιο του Δροσερού με Σοφία  Ψωμά και  Δήμαρχο Τσέπελη χθες στο μπαλκόνι του Δημαρχείου!!! Μπαλκόνι...μπαλκονάκι μου!

…………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


…με λύπη, με το (γ) σχετικό έγγραφό σας, μας ενημερώσατε ότι διαθέτετε χρηματικό ποσό ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €). Τουναντίον, διαθέσατε τριπλάσιο, σχεδόν, ποσό [επτά χιλιάδες ευρώ (7.000 €)] στην έτερη συναφή Ομοσπονδία, για ένα συνέδριο που πραγματοποίησε στην πόλη σας, καθαρά συνδικαλιστικού περιεχομένου.

(Από το έγγραφο της «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Ε.Σ.)» κατά του Δήμαρχου  Τσέπελη)

-Βρε τι τους έχει κάνει το άτιμο το… χρήμα και τους στρατιωτικούς για τα συνέδριά τους!!! Μαλλιά κουβάρια…!

…………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Δεν νομίζω ότι μπορεί να στερήσει κανείς το δικαίωμα ακόμη κι από τον Θανάση Ξυνίδη να κατέβει υποψήφιος με τον Τσέπελη και τον Φανουράκη, πρώτον διότι ποτέ δεν τον είδα τόσο δραστήριο, ενεργητικό και ζωντανό όσο τώρα και δεύτερον -και το σπουδαιότερο- πάντα οι εκλογές με Θανάση Ξυνίδη σε έναν συνδυασμό, είχαν το δικό τους επί πλέον… ενδιαφέρον!!!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «Μ»)

-Σταυρό δηλαδή στο… Θανάση; Μα αφού βρε… Γ. Τσιτιρίδη ψηφίζεις!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Αποκλειστικό. Στα ίχνη της Δικαιοσύνης και του ΣΔΟΕ φαίνεται πως βρίσκεαι…«ολιγάρχης» του Εχίνου της ορεινής περιοχής;!

Από τις  πληροφορίες που έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου και τις ερευνώ, «ολιγάρχης» που εμπλέκεται με δυο ταξιδιωτικά γραφεία, διώκεται για «υπερβολικές» αποζημιώσεις και ο ΣΔΟΕ σε συνεργασία πιθανόν και με ξένες αρχές, φαίνεται πως μετά από έλεγχο που έκανε  στην Αθήνα, βρήκε πράματα και θάματα και διακίνηση πολύ χρήματος ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση.

……

*Μάλιστα  Πομάκοι εργαζόμενοι  από την ορεινή περιοχή, έντρομοι από τις εξελίξεις,  εξουσιοδοτούν  δικηγόρο Αθηνών που τους υπέδειξε ο Εχινιώτης επιχειρηματίας, χορηγός αυτοδιοικητιλού αλλά φοβούνται -οι εργαζόμενοι- ότι  θα πάρουν  ίσως και μια 5ετια τα δικαστήρια...! Οπότε θα είναι "μετέωροι" και αυτοί!

……

*Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Πληροφορίες μου λένε ότι πρόκειται για 200 και πλέον εργαζόμενους...

-Το τι έχει συμβεί θα μάθουμε σύντομα....

……

*Χουσείν Ζεϊμπέκ, Μπαράν Μπουρχάν, Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν, Καπζά Τζεμήλ, Καρά Αχμέτ κλπ βρέθηκαν χθες κοντά στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης  Αμέτ Μετέ  που ήταν ο μηνυτής μας στη χθεσινή δίκη και ζήτησε την αυστηρή τιμωρία μας!! 

Ο Πάνος Παπαδόπουλος υπενθύμισε στο δικαστήριο Ξάνθης οτι ο συγκεκριμένος Ψευτομουφτής Ξάνθης, είχε χαρακτηρίσει τους Έλληνες....."γκιαούρηδες' σε δημόσιες εκδηλώσεις του ενώ είχε εκφράσει την λύπη του που ο Χίτλερ δεν είχε κάνει....σαπούνια τους Εβραίους!

……

*Παρών στο δικαστήριο χθες και ο Γεν .Γραμματέας του Δήμου Μύκης κ.Πετσενίκ που μου διέψευσε την είδηση ότι δήθεν… παραιτήθηκε από γραμματέας του Δήμου για να κατέλθει εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Μύκης!!!!!

……


*Αποκλειστικό 1. Και στο φλου του χθεσινού δικαστηρίου. Εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Μαίου με τα πόδια έξω από το δικαστήριο Ξάνθης και ο Δήμαρχος Τσέπελης ο οποίος αγκαλιάστηκε θερμά με τον  Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν!!!

Μάλιστα φωτογραφήθηκαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τη στήλη, αγκαλιά!!!! Δείτε τους… για πρώτη φορά αγκαλιά, αποκλειστικά για τον «Μαχητή»! Έξω απο το δικαστήριο Ξάνθης!

…….

*Αποκλειστικό 2. Ποιος λέτε εμφανίστηκε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ζητώντας θέση στο ψηφοδέλτιο για να «ξεσκίσει» τον… Χουσείν Ζεϊμπέκ;

Μα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του DEB και  γιατρός Χουσείν Μπαλτατζή!!! Απίθανο και όμως αληθινό…

……

*Οπότε μετά από αυτό, μην απορείτε καθόλου να δούμε υποψήφιο βουλευτή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. τον Μπαράν Μπουρχάν. Όλα πλέον μπορεί να τα δούμε απο δω και πέρα!

Βουλευτής ΜπαράνΜπουρχάν του ΠΑΣΟΚ όπως και βουλευτής Χουσείν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν....συμπαραστάτες του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Αμέτ Μετέ!!! 

…..

*Διευκρίνιση. Δεν έκανα χθες «Ανοιχτή γραμμή» από το Next tv λόγω της χθεσινής μου δίκης με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ!!!!

Πήγα στο δικαστήριο στις 09.30 και έφυγα στις 6 το απόγευμα χωρίς να γνωρίζω το αποτέλεσμα…

Αφού το 3μελές δικαστήριο Ξάνθης διέκοψε σήμερα για τις 11 το πρωί για να βγάλει ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!

Ύστερα από 8ωρη διαδικασία!!!! Και αφού η μεν Εισαγγελική έδρα ζήτησε την αθώωση όλων των κατηγορουμένων!!!

Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει… και ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί!

 

Δ. Κουτσούμπας: Δίπλα στον αγώνα των εργατών σε «Λιπάσματα» και «Πετρέλαια» για μόνιμη και σταθερή δουλειά


Με συνθήματα και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, έξω από τα δικαστήρια Καβάλας οι εργαζόμενοι της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, των «Πετρελαίων Καβάλας» καθώς και εργατικά σωματεία και φορείς, στο πλαίσιο συγκέντρωσης που πραγματοποιούν από το πρωί.

Ο Δ. Κουτσούμπας, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους τόνισε:

«Για μία ακόμη φορά είμαστε εδώ, μαζί, δίπλα σας, στον αγώνα για να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά σας. Οι εργαζόμενοι των Λιπασμάτων Καβάλας, των Πετρελαίων Καβάλας, σαν μια γροθιά, όλοι μαζί δίνουν αυτή τη μάχη. Κι εδώ σήμερα έξω από τα δικαστήρια, μέσα στα δικαστήρια ενάντια στις διώξεις, για να δικαιωθούν τα δικαιώματά τους, για να γυρίσουν πίσω στις δουλειές τους, ενάντια στην εργολαβοποίηση, ενάντια στις απολύσεις με πλήρη δικαιώματα, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας, ενάντια στα κόλπα που κάνει με τις παρένθετες εταιρείες, για να τη γλιτώνει, να ξεζουμίζει, να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους και να τους στέλνει στο δρόμο, για να μη μπορούν να ζήσουν εκείνοι και τα παιδιά τους.

Είμαστε εδώ! Θα είμαστε μέχρι τέλους. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, ούτε την κυβέρνηση, ούτε τη μεγαλοεργοδοσία, ακόμα και άλλα κόμματα που άλλα υπόσχονται όταν είναι στην αντιπολίτευση και άλλα κάνουν όταν παίρνουν την εξουσία και τη διακυβέρνηση. Είμαστε εδώ για να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, για να υλοποιήσουν αυτά που υπόσχονται, για να γίνουν πράξη τα δίκαια αιτήματά σας με πλήρη δικαιώματα.

Είμαστε μαζί σας και εδώ, και στην Αθήνα και στη βουλή και στους δρόμους του αγώνα. Καλή δύναμη!»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »