*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Τρομερή επίθεση Γιάννη Πυργελή στον Δήμαρχο Τσέπελη! Μας κοροϊδεύεις, είσαι μόνο για φωτογραφίες! (φώτο)

22 Μαΐου

 


*Αποθέωση του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Σάββα Μελισσόπουλου από αθλητές! Όταν η σεμνότητα και η ανθρωπιά, κερδίζουν τις εντυπώσεις! Και ο τρομερός Δημήτρης Χαϊτίδης στο πλευρό του!

Τελευταίος και καταϊδρωμένος έφτασε το πρωϊ της Κυριακης ο Δήμαρχος Τσεπελης στην έναρξη του αγώνα δρόμου στο βουνό των xanthi runners

Μάλιστα τον συνόδευαν ο επικεφαλής του προεκλογικού του αγώνα αντ' αυτού αντιδήμαρχος Οικονομικών Μανώλης Φανουράκης αλλά και ο υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων Πάνος Αμβροσιαδης, που έχει "διαμορφωτή" κοινής γνώμης τον γνωστό Σταύρο Καρυπίδη που διαφημίζει οτι "είναι πλέον διαμορφωτής δυο υποψηφίων δημάρχων Ξάνθης, για τις εκλογές του 2023"

Έξαλλος λοιπόν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Πυργελής μόλις είδε τον Δήμαρχο να καταφτάνει τελευταίος, εξαπέλυσε σκληρή δημόσια επίθεση στο  Τσέπελη κατηγορώντας τον και καταγγέλλοντάς τον για την πλήρη απαξίωση του συλλόγου xanthi runners  από τον Δήμο Ξάνθης.  

"Μας έπιασε η  πανδημία και ρίξαμε ολο το βάρος στο .... κολυμβητήριο ψέλλισε ο Δήμαρχος Τσέπελης (σ.σ. Θα άνοιγε με στριγκάκια τον Αύγουστο του 2021 και άνοιγε σαμπάνιες αρχές Δεκέμβρη 2021  και πάμε για Ιούνιο του 2022...), και φυσικά εξόργισε ακόμη περισσότερο τον Γιάννη Πυργελή που του είπε καθαρά και σταράτα,   μας κοροϊδεύεις μπροστά στα μάτια μας και είσαι μόνο για τις φωτογραφίε!!!

Κατακόκκινος τότε έφυγε ο  Δήμαρχος Τσέπελης, Τσέπελης ψελλίζοντας αρκετά ....γαλλικά μην έχοντας το θάρρος να αντιμετωπίσει την οργή του Προέδρου του συλλόγου και φυσικά και των μελών! 

Ενώ αίσθηση δημιούργησε η "παγωμάρα" των Φανουράκη και Πάνου Αμβροσιάδη, που δεν είπαν λέξη για να τον.... υπερασπιστούν!!!

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η αποθέωση του Υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Σάββα Μελισσόπουλου από δημοφιλείς αθλητές που τον αγκάλιαζαν και τον φιλούσαν!!! 

Όταν η σεμνότητα και η ανθρωπιά, "κερδίζουν" το...χρήμα και τον πλουτισμό!!!





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »