*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Στη Ξάνθη και στη Ροδόπη, πρέπει να έρχονται οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ δικαστές! Η θέση Μας για τη δίκη...

26 Μαΐου


Ήλθε η ώρα να σ’ αφήσω, νά! το θάνατο θωρώ,

ήθελα να σε φιλήσω, ήθελα, μα δεν μπορώ!

(Από το ποίημα του Διονύσιου Σολωμού [Εις φίλον ψυχορραγούντα]

………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Καλούμε την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά να δώσει στους δημότες τα ονόματα της «ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» του Δήμου Ξάνθης

Ποιοι είναι και πόσες χιλιάδες ευρώ έχουν πάρει μέχρι σήμερα, από την ημέρα που ανέλαβε ο κύριος Τσέπελης το Δήμο Ξάνθης, στις 1/9/2019!!!

Πλην των κυρίων Καρυπίδη και Κανάτα που γνωρίζουμε φυσικά…

-Κυρία Σοφία Ψωμά περιμένουμε τα ονόματά τους».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στις «Βολίδες» του «Μ»)

-Με το… περίμενε θα μείνεις!

……………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Η δημοτική αρχή καλωσόρισε την ιδέα ενός δεύτερου συνεδρίου στρατιωτικών -το πρώτο, για το οποίο συζητήσαμε ήταν με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), που πραγματοποιήθηκε, τελικά, το διάστημα 21-22 Μαΐου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

(Από την απάντηση του Δημάρχου Μ. Τσέπελη στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΕΣ)

-Άλλοι στρατιωτικοί τον κατήγγειλαν, για τους άλλους στρατιωτικούς απάντησε…

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Το μόνο ΤΑΠΕΙΝΟ σχόλιο που θα κάνω για το δικαστήριο της Τρίτης και της Τετάρτης.

-Κάποια στιγμή και ειδικά για τη Θράκη, δεν θα πρέπει ειδικά στα δικαστήρια της Ξάνθης κα της Ροδόπης να έρχονται οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ δικαστές και Εισαγγελείς;;;  ;

Που να γνωρίζουν και τι συμβαίνει με τα Εθνικά θέματα της περιοχής;

Ώστε να μην φτάνουμε στο σημείο να… καταδικάζει ο ..... «Ψευτομουφτής» Ξάνθης τον ΝΟΜΙΜΟ Μουφτή Εμίν Σινίκογλου;

-Έστω και για… απλή δυσφήμηση…;;;

……

*Ένα αφελές ερώτημα πρώτα στον ΥΠΕΞ και μετά στον ιατρό Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα;

Λέω…

……

*Επίσης δεν θα κρίνω τον Πρόεδρο του Τριμελούς κ.Αργύριο Γκογκόλα και πόσο μάλλον αυτό που μου είπε στη φορτισμένη (σ.σ. Αυτό είναι αλήθεια…), απολογία μου, «ότι αισθάνεται ωσάν να μαλώνω τους δικαστές…).

Καθότι θα του ζητήσω ταπεινά συγνώμη, που δεν με ρώτησε πως αισθάνομαι εγώ ως μαχόμενος δημοσιογράφος…

-«Να με στέλνει το Ελληνικό κράτος και η Ελληνική δικαιοσύνη….» επί 25-30 χρόνια περίπου, μάρτυρα κατά των «Ψευτομουφτήδων» στο Αγρίνιο, στη Λάρισα κλπ που κατηγορούνταν για αντιποίηση αρχής!

Και αυτοί ενώπιον και  των δικαστών, να κάνουν....ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ αντιποίηση Αρχής! Διότι αυτό έγινε και την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Ξάνθης

(σ.σ. Εκτός αν κύριε Υπουργέ και αξιότιμε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σύμφωνα με το  Ελληνικό Σύνταγμα, έχουμε εδώ στη Θράκη έναν ΝΟΜΙΜΟ Μουφτή Ξάνθης κι έναν...."εκλεγμένο" ...."ψευτομουφτή"!!! )  

……

*Κι επειδή ο συγκεκριμένος δικαστής υπηρέτησε αν δεν κάνω λάθος στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων και λατρεύω και τον Θεοτοκά που έγραψε το «Τίμημα της Λευτεριάς» για τον Κατσαντώνη, θα ήθελα να πω μέσα από τη ψυχή μου στον Πρόεδρο, ότι εγώ προσωπικά, «θα προτιμούσα να κριθώ ένοχος και να τιμωρηθώ με οποιαδήποτε φυλάκιση και να πάω στη συνέχεια να δικαστώ στο  Εφετείο…» και να δώσω την νέα μάχη μου από την αρχή…

Παρά και να «απαλλαχτώ» λόγω της ... παραγραφής του αδικήματος της απλής δυσφήμησης, εξ’ αιτίας των αλλαγών του νέου Ποινικού Νόμου!!!

-Καθότι εγώ νοιώθω και είμαι ΑΘΩΟΣ κύριε Πρόεδρε και απέναντι στη ψυχή μου αλλά και απέναντι στην Πατρίδα μου!!!

-Διότι κανείς «Ψευτομουφτής» και κανείς Έλλην Βουλευτής, δεν μπορεί να παραβιάζει το Νόμο, καθότι οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ εκπροσωπούν με βάση το Ελληνικό σύνταγμα, θα πρέπει να τελούν και τις κηδείες των Ελλήνων μουσουλμάνων Στρατιωτών!!

.....

"Εκτός αν .....Η δημοσίευσις (ΔΕΝ) είναι η ψυχή της δικαιοσύνης". Όπως λέει και ο Μάγιερ...

…….

*Δηλαδή εγώ κρίθηκα ένοχος κύριοι δικαστές για «απλή δυσφήμηση του… «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ που παρανόμησε και μόνο που «τέλεσε» αυτός την κηδεία του Έλληνα στρατιώτη στη Γλαύκη κι ΟΧΙ ο τότε ΝΟΜΙΜΟΣ Μουφτής Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου που «εκδιώχτηκε» από τον «ψευτοϊμάμη» του Ερκάν Αζίζογλου…

Και χαρακτήριζε… «σκυλιά» τους κατοίκους της Γλαύκης που είχαν αντίθετη γνώμη και ήθελαν να τηρηθεί η Νομιμότητα;

……

*Μόνο για την ιστορία και το αρχείο σας.

Δικαστές του Τριμελούς Πλημ/κείο Ξάνθης στις δίκες της Τρίτης και της Τετάρτης, ήταν οι:

Γκόγκολας Αργύριος (Πρόεδρος) με Πρωτοδίκες στην σύνθεση τις κυρίες Μπαράτα και Δημητρακοπούλου.

Ενώ Εισαγγελέας της Έδρας ήταν η Αντιεισαγγελέας κυρία Νικολέτα Καραντόλα.

……

*Και φυσικά για τον Γιάννη Μπάρκα δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, διότι ο άνθρωπος παλεύει για το… μεροκάματο όποτε το «ψωμί» του βγάζει.

-Ενώ εγώ όπως είπα και στο δικαστήριο κατά την απολογία μου, δεν κάνω δημοσιογραφία… παράβολου αλλά ψυχής! Οπότε… Άφες αυτοίς!

……

*Κι όσο γι’ αυτά τα… σουνέτ να κάνει «κάποιων» που δεν πείστηκαν από τα… «φλογερά» αποσπάσματα του… Διονύσιου Σωλωμού και των πελατών του Αμέτ Μετέ και Ερκαν Αζίζογλου…

-Θα προτιμούσα να τους πει κάποιο απόσπασμα από τα ποιήματα του… Οσμάν Καβαλά!

-Τον Διονύσιο Σολωμό πάντως και τους υπόλοιπους αμφιβάλω αν τους γνώριζαν ΜΕΤΕ και Σία, όπως και τους ΑΘΛΙΟΥΣ! Του Βίκτωρ Ουγκώ

…….

*Καθότι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετέ δυστυχώς δεν κέρδισε ούτε τον οίκτο μου όταν μου είπε ότι έχει στο… σεντούκι του την Ελληνική Σημαία!

Καθότι η Ελληνικές σημαίες είναι για τα μπαλκόνια και το μπαστούνι που κρατούσε στο χέρι…!

Δυστυχώς δεν με έπεισε να τον συμπαθήσω γιατί  χαρακτηρίζει αν και Πομάκος τους Έλληνες Γκιαούρηδες…!

Και πόσο μάλλον που ως θρησκευτικός λειτουργός, τά ‘βαλε με τον… Χίτλερ γιατί δεν πρόλαβε να κάνει… σαπούνια όλους τους Εβραίους!!!

-Θου Κύριε Φυλακή τω στόματί μου....

 

Ευχαριστήριο της Χρύσας Ούτση για τον δικηγόρο Στέργιο Γιαλάογλου


Με ανάρτησή της στο fb η εξαιρετική Χρύσα Ούτση, ευχαρίστησε τον δικηγόρο της στη δίκη με τον Ψευτομουφτή Ξάνθης, Στέργιο Γιαλάογλου.

Αυτούσια η ανάρτησή της:

«Ούτση Κούτρα Χρύσα: Ευχαριστώ την Ελληνική Δικαιοσύνη που μετά από 8 ώρες χθες,  σήμερα  έβγαλε απαλλακτικη απόφαση και για τις 2 κατηγορίες στην μήνυση που μου έκανε ο Αχμέτ Μετε και ο Ερκαν Αζιζογλου για τα γεγονότα στην κηδεία του στρατιωτη στην Γλαυκη. Ευχαριστώ θερμά τον δικηγόρο μου Stergios Gialaoglou που με την ιστορική αγόρευσή υπεράσπισης μου βοήθησε την έδρα να βγάλει ουσιαστικά μια απόφαση «Στο όνομα του Ελληνικού Λαού»

Πρώτη μεταγραφή βόμβα της Ομάδας Διοίκησης του Δήμου: Υποψήφιος με Τσέπελη ο Θόδωρος ο Πύρρος!

 

Την πρώτη επίσημη μεταγραφή βόμβα στο ψηφοδέλτιο Τσέπελη, ανακοίνωσε η Ομάδα Διοίκησης του Δήμου Ξάνθης με σχετική ανάρτηση στο fb όπου ο εις εκ των διαμορφωτών κοινής γνώμης, αντί να γράψει "πάμε για άλλα.... ξανά...", έγραψε "Πάμε για αλλά....ξανά.."

Πρόκειται για τον Θόδωρο Πύρρο, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης που έβγαλε και φώτο αγκαλιά με τον Δήμαρχο Τσέπελη...

Ευχόμαστε στον Πύρρο καλή επιτυχία!!! 

Και ευχόμαστε η επόμενη μεταγραφή της Ομάδας Διοίκησης να είναι είτε ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης, εφόσον αποτύχει να επαν-εκλεγεί στις επόμενες εκλογές, είτε ο  Γιάννης Τσεγγελίδης, του ξενοδοχείου του οποίου στα Κομνηνά, "παινεύεται" ότι γέμισε λόγω του τελευταίου συνεδρίου των γραμματέων...

Μετά το παρόν και το μέλλον του Δήμου είναι εδώ...

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »