*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

Νεαρός έδωσε τέλος στη ζωή του στη Ξάνθη! Τάσυρε άγρια η Τζεμαλή στον Τσέπελη. Οι ειδήσεις με άλλο στυλ

16 Σεπτεμβρίου


Στο μειονοτικό σχολείο Πάχνης, στην ορεινή Ξάνθη, παραβρέθηκε την Τρίτη ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης, Μπιλάλ Καρά Χαλήλ παρουσία της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και συνοδεία Ιεροδιδασκάλων και ευλόγησε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ μοίρασε στους μαθητές σχολικά είδη και γλυκά, ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά.

………………………………

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Μια απλή κουβέντα για το ΝΕΧΤ  tv και το νέο και ριζικά ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού.

Και φυσικά την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΉ.

Όποιοι παρακολουθούν απλά την εκπομπή, μπορούν να διαπιστώσουν την επανάσταση που έχει φέρει το συγκεκριμένο κανάλι και κυρίως το πόσο  ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ τηλεθεατές έχει!!!

-Βλέπω μόνο Next tv, σας έβλεπα όλο το καλοκαίρι και με τις επαναλήψεις!

Οπότε και περιττεύουν τα άλλα σχόλια...

......

*Σημειώνω επίσης ότι αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση της Τζεμαλή Μεσέ στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και τα όσα είπε για τον Δήμαρχο Τσέπελη, ενώ την γνωρίζει καλά και κάποτε ο πατέρας της από το Πούρναλικ –πριν 28 χρόνια όπως είπε χαρακτηριστικά- είχε γράψει ακόμη και το... όνομα Τσέπελης στο αυτοκίνητό του, την εποχή που ήταν μικροπωλητής στο παζάρι! Για τέτοιο φανατικό οπαδό του νυν Δημάρχου μιλάμε..!

Εγώ είμαι η κόρη του λεγόμενου «κάου μπόι» από το Πούρναλικ κι όχι το Δροσερό, τον ψήφισα στον Τσέπελη στις τελευταίες εκλογές και τώρα περνάει από δίπλα μου και κάνει ότι δεν με βλέπει...! Είπε χαρακτηριστικά! Έγινε πολύ… «ψηλομύτας» και σήμερα παρά τον θόρυβο και τις φωνές μου, ούτε στο Δημαρχείο δεν έβαλαν... κατήγγειλε αγανακτισμένη...

.......

*Ψηλομύτης, την διόρθωσε ο Πάνος Παπαδόπουλος που εγκωμίασε την ευφράδειά της, λέγοντάς της κακώς δεν μορφώθηκε να γίνει μια δικηγόρος και να τα λέει όπως τα λέει...

Έβγαλα το γυμνάσιο του απάντησε εκείνη...

-Ε, τότε ατύχησες....! Δεν έχεις καμιά τύχη κυρία Τζεμαλή, γιατί ο Τσέπελης είναι του δημοτικού! Και περιμένω να μου φέρεις και την φωτογραφία που ήσασταν μαζί...! Όταν ήσουνα μικρή! Της είπε...

.......

*Κάποιοι τον μάτιασαν και μάλιστα παραμονές της επίσκεψης Σταϊκούρα στην Αλεξανδρούπολη!

Και τι ακριβώς εννοώ; Μα ότι θετικός στον κορονοϊό Covid-19 διαγνώστηκε ο επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ «Περιφερειακή Σύνθεση» Χριστόδουλος Τοψίδης το βράδυ της Τρίτης.

Αποτέλεσμα; Να μην παραβρεθεί στη σύσκεψη των Φορέων το πρωί της Τετάρτης με τον Υπουργό Οικονομικών κ.Σταϊκούρα στην Περιφερειακή Ενότητα Αλεξανδρούπολης και να εκπροσωπηθεί τελικά από τον αντιπρόεδρο, αφού ο ίδιος μπορεί να βρέθηκε ασυμπτωματικός, τέθηκε όμως σε αναγκαστική καραντίνα..!

......

*Η ανάρτηση του Χριστόδουλου Τοψίδη αυτούσια:

«Αν και έχω ολοκληρώσει τον εμβολιασμό μου κατά το κορονοϊού από τα μέσα Ιουνίου (με το εμβόλιο της Pfizer), δυστυχώς διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από μοριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκα (PCR test) προληπτικά μετά την επιστροφή μου από τη ΔΕΘ.

Αυτό σημαίνει ότι θα απέχω από τα καθήκοντα μου για όσο διάστημα μού υποδείξουν οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ με τον οποίο φυσικά επικοινώνησα άμεσα.

Παραμένω ασυμπτωματικός και παρακολουθώ τις υποχρεώσεις μου στο μέτρο του δυνατού με τη βοήθεια της τεχνολογίας».

-Τουτέστιν διπλά άτυχος ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Έβρου, αφού αν ήταν καλά θα βρίσκονταν στην σύσκεψη των  Φορέων του Έβρου με τον Υπουργό και απέναντι στον Χρήστο Μέτιο...

……

*Συνελήφθησαν την Τρίτη (14-9-2021) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, τρείς (3) αλλοδαποί, διότι μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα, κατέχοντας και επιδεικνύοντας στους αστυνομικούς έξι (6) πλαστά διαβατήρια των Ιρακινών αρχών. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω διαβατήρια.

 

45χρονος ξεψύχησε στις σκάλες κεντρικής οικοδομής στη Ξάνθη

Άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε αναπάντεχα στη Ξάνθη, προκαλώντας τη θλίψη στους συγγενείς και φίλους του.Πρόκειται για έναν  άνδρα  ηλικίας 45 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στις σκάλες κεντρικής οικοδομής της Ξάνθης από ανακοπή. Σύμφωνα με το Xanthi2 o άτυχος άνδρας δεν αισθάνθηκε καλά από το πρωί και θέλησε να επισκεφθεί το γιατρό του. Πριν προλάβει όμως, ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στη σκάλα της κεντρικής οικοδομής.

Επί τόπου έσπευσαν ιδιώτες γιατροί που ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις για βοήθεια και ξεκίνησαν τις προσπάθειες για τον επαναφέρουν με μαλάξεις και τεχνητή αναπνοή. Παρά την έγκαιρη άφιξη του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και τη μεταφορά στο Νοσοκομείο, ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή.

 Νέα τραγωδία στη Ξάνθη. Νεαρός αυτοκτόνησε με καραμπίνα !

 Νέα τραγωδία στη Ξάνθη αφού το απότευμα της Τετάρτης αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του, με την καραμπίνα του πατέρα του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σκρα, κοντά στο κέντρο και τη σορό του παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Καβάλα: Στον εισαγγελέα οι φάκελοι των γιατρών με μηδενικά αντισώματα και πλαστά πιστοποιητικά


Στον εισαγγελέα Καβάλας μεταβιβάζονται οι φάκελοι των δυο γιατρών που εντοπίστηκαν με μηδενικά αντισώματα.

Ο πρώτος από τους υγειονομικούς που ελέγχθηκε ήταν ένας γιατρός που προσκόμισε πιστοποιητικό νόσησης τον Αύγουστο. Μόλις ενημερώθηκε από τη διοίκηση για την έρευνα προς το πρόσωπό του έσπευσε να εμβολιαστεί.

Η δεύτερη περίπτωση είναι γυναίκα γιατρός με πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία. Με δηλώσεις της υποστήριξε ότι η μη ανταπόκριση στον εμβολιασμό είναι οργανικό ζήτημα.

Και στις δυο περιπτώσεις, οι γιατροί υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ και έδειξαν μηδενικά αντισώματα.

Έρευνα για 14 υγειονομικούς

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχει βάλει στο στόχαστρο 14 υγειονομικούς που είτε προσκόμισαν πιστοποιητικό νόσησης λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας υπό τον φόβο της αναστολής, είτε παρουσίασαν πιστοποιητικό για εμβολιασμό σε κέντρο εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

 

ΚΑΒΑΛΑ: Γυναίκα αγόρασε κουτάβια από διαδικτυακή αγγελία και δεν της τα έστειλαν!


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 8-9-2021, εξαπάτησε ημεδαπή στον Νομό Καβάλας. Συγκεκριμένα, η παθούσα εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση κουταβιών και επικοινώνησε μαζί του. Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε με διάφορα προσχήματα, να εξαπατήσει την παθούσα, πείθοντάς την να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 401 ευρώ, χωρίς να πραγματοποιηθεί η παραπάνω αγοροπωλησία.

 

ΞΑΝΘΗ: Άγνωστοι απέσπασαν τραπεζικά δεδομένα γυναίκας με πρόσχημα αγορά αυτοκινήτου από δική της διαδικτυακή αγγελία!


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 8-9-2021, εξαπάτησαν ημεδαπή στη Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εντόπισαν αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα την οποία είχε αναρτήσει η παθούσα, σχετικά με πώληση οχήματος και επικοινώνησαν με συγγενικό της πρόσωπο για λογαριασμό της.

Κατά την επικοινωνία τους, οι δράστες χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, κατάφεραν να αποσπάσουν προσωπικά τραπεζικά δεδομένα της παθούσας και αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση στον τραπεζικό της λογαριασμό, αφαίρεσαν το ποσό των 280 ευρώ.

 

ΙΘΤΠ: Εκδήλωση με ομιλητή τον Άγγελο Συρίγο το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021


Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, διοργανώνει εσπερίδα το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, προκειμένου δυο μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος, καθηγητές πανεπιστημίου, να ενημερώσουν το κοινό της Ξάνθης για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ΝΑ Μεσόγειο και στο Αιγαίο και, τις προσπάθειες της Τουρκίας  για την υλοποίηση του αφηγήματος της Γαλάζιας Πατρίδας.

Θέμα: «Πως οι Εξελίξεις στην ΝΑ Μεσόγειο και στο Αιγαίο Επηρεάζουν τις Ελληνοτουρκικές Σχέσεις».

Ομιλητές:

-Άγγελος Συρίγος, Αν. Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου & Εξωτερικής Πολιτικής, Υφυπουργός Παιδείας.

-Κωνσταντίνος Φίλης, Αν. Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων.

Ώρα: 19:00 - Καπναποθήκη «Π» Αίθουσα «ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ»

Στο τέλος των εισηγήσεων, θα υπάρξει χρόνος για υποβολή ερωτήσεων προς τους ομιλητές.

Η είσοδος στην εκδήλωση, λόγω της πανδημίας, θα επιτραπεί με βάση τα ισχύοντα μέτρα για εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες ή έχοντες πιστοποιητικό Rapid test 48 ωρών. Απαραίτητη επίσης είναι η κράτηση θέσεως μέσω της Γραμματείας του Ιδρύματος (τηλ. 2541029282 πρωινές ώρες 09.00-14.00) και η προσκόμιση ταυτότητας.

Οι θέσεις λόγω των μέτρων είναι μόνο 85, ενώ δεν επιτρέπονται όρθιοι.

 

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Έκλεψαν 2.290 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό μέσω διαδικτυακής αγγελίας!


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την Τρίτη 14-9-2021, εξαπάτησε ημεδαπό στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, ο δράστης εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα την οποία είχε αναρτήσει ο παθών, σχετικά με αγροτικό μηχάνημα και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, κατάφερε να αποσπάσει προσωπικά τραπεζικά δεδομένα του παθόντα και αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό, αφαίρεσε το ποσό των 2.290 ευρώ.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »