*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουλίου

See Trough Τα...ταξίδια αναψυχής των Δημάρχων, η...ποιότητα και οι ειδήσεις με άλλο στυλ

20 Ιουλίου
«Εξαφανίστηκε» εντελώς το παράνομο τοιχίο που είχε κατασκευάσει η Βακούφικη Επιτροπή της Π. Χρύσας μετά τις καταγγελίας  των κατοίκων και την παρέμβαση της υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Ξάνθης που επέβαλε και πρόστιμο 10.000 ευρώ στους παρανομούνες. Ιδού και η σχετική (χθεσινή) φωτογραφία ντοκουμέντο…!
……………………………..
Άκουσον! Άκουσον!
*Ματ του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Όχι μία, αλλά… δυο συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου. Και μάλιστα η πρώτη (επαναληπτική) συνεδρίαση, θα γίνει στις… 12.30 το μεσημέρι!
Για να δούμε αυτήν τη φορά, θα «διαμαρτυρηθεί» ο Φανουράκης για το… ακατάλληλο της ώρας!
……
*Επί της ουσίας ωστόσο και για να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός. Πρόεδρε της Οικονομικής Επιτροπής θα το πω λοιπόν και σε σένα αλλά και στα λοιπά ΜΕΛΗ ότι ήδη παρανομήσατε και συνεχίζετε να παρανομείτε και με ΔΟΛΟ μάλιστα να εξυπηρετήσετε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα συναδέλφου σας…
-Λειτουργία Παιδότοπου όχι μόνο σε χώρο πρασίνου αλλά και σε κοινόχρηστο χώρο, δεν γίνεται! Ότι και να σκαρφίζεστε, ότι και να κάνετε, όσο κι αν προσπαθείτε….!
ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ!!! Και με δόλο μάλιστα!!!
(σ.σ. Και το χειρότερο; Πληροφορίες μου λένε ότι έχουν λάβει γνώσει και οι Εισαγγελείς πλέον…).
……
*Αυτό έλειπε να πει κάτι… διαφορετικό! Ο brοther ξαναχτύπησε χθες, απαντώντας κατά πάγια τακτική στα σχόλια του «Μαχητή» και αφού το «έπαιξ廨με την Μαρίνα στις εκλογές, μας προέκυψε κατά τα αυτονόητα… Τσιλιγγιρικός:
«Δεν τους πείραξε μόνο ότι εκλέχθηκε πανηγυρικά κυβερνητικός βουλευτής ο Σπύρος Τσιλιγγίρης, τους ενοχλούν λέει και τα… δελτία τύπου που εκδίδει το πολιτικό του γραφείο… Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο συγγραφέας των δελτίων τύπου του Σπύρου Τσιλιγγίρη, αλλά θα σπεύσω να συμφωνήσω απόλυτα πως έχουν ποιότητα, δεν εμπεριέχουν υπερβολές και έπαρση, παρά μόνο διάθεση για συνεργασία»
Α… Μάλιστα…! Αφού αυτό κατάλαβε, προς τι η δική μας  διαφωνία…;
……
*Πολύ καλά τούκανε χθες ο… Φανουράκης του Δημαρχόπουλου, αποκαλύπτοντας ότι πήγε ταξίδι στη Ρουμανία με τους αντιδημάρχους του μεταξύ των οποίων και η Δέσποινα Παρτσαλίδου μάλιστα που θεάθηκε πριν λίγες μέρες να τα λέει…μες την καλή χαρά με τον Τσέπελη!
-Ταξίδι αναψυχής ή ουσίας; Ποια τα οφέλη; Το ερώτημα του Φανουράκη..
-Σωστός και συμφωνώ με τον Εμμανουήλ! Ταξίδια… αναψυχής όλα αυτά, όσο Δήμαρχος είναι ο  Δημαρχόπουλος…
-Όταν αναλάβουν όμως οι Τσέπελης, Φανουράκης, Ι. Καμαρίδης, τα ταξίδια αυτά θα είναι… ουσίας!!!

57χρονος &31χρονος έκλεβαν ρεύμα για τα σπίτια τους στη Χρυσούπολη
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 57 και 31 ετών, διότι όπως προέκυψε, προέβησαν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τους μετρητές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε δύο καταστήματα και μία αποθήκη, στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Συνάντηση εκπροσώπων του Σωματείων ΑΜΕΑ Ξάνθης 
με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη
Στις 16 Ιουλίου εκπρόσωποι του Σωματείου ΑΜΕΑ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ, του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο),  της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Γενισέας Ξάνθης, συναντήθηκαν με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Τσέπελη Μανώλη για να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιοι πάσχοντες και οι οικογένειές τους, όπως η προσβασιμότητα στην πόλη, ημιαυτόνομες κατοικίες, κέντρα ημερήσιας φροντίδας και ότι άλλο απασχολεί τον χώρο αυτό.
Με εκτίμηση
Δημητρούλα Κοτσάκη
Πρόεδρος Σωματείου ΑΜΕΑ ΠΕ Ξάνθης

ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ: 21χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει σπίτι και τράπηκε σε φυγή
Συνελήφθη την Τετάρτη 17-7-2019 το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 21χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε τις βραδινές ώρες της 16/17-7-2019, εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία στη Νέα Βύσσα, χωρίς όμως να προλάβει να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της, καθόσον έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή.

Ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Παπαφλέσσα, Αθ. Διάκου, Παπανικολή, Αβέρωφ, Χρυσοστόμου, Καποδιστρίου και Καραϊσκάκη
Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα της οδού Παπαφλέσσα (από την οδό Δράμας έως την οδό Φιλαδελφείας) και στην ευρύτερη περιοχή της οδού Αθ. Διάκου. Συγκεκριμένα, στην οδό Αθ. Διάκου (από οδό Δράμας μέχρι οδό 28ης Οκτωβρίου), πάροδος Αθ. Διάκου (από διασταύρωση οδών Καραισκάκη-Δράμας έως οδό Παπανικολή), οδός Παπανικολή (από οδό Αθ. Διάκου έως οδό Κανάρη), οδός Αβέρωφ (από οδό Παπανικολή έως οδό Αθ. Διάκου), οδός Χρυσοστόμου (από διασταύρωση οδών Αθ. Διάκου και Καραϊσκάκη έως οδό Καποδιστρίου), οδός Καποδιστρίου (από οδό Αθ. Διάκου έως οδό Καραϊσκάκη), οδός Καραϊσκάκη (από οδό Καποδιστρίου έως τη διασταύρωση οδών Χρυσοστόμου & Αθ. Διάκου).
Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και  εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Συνελήφθη στον Έβρο 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε 
στο εσωτερικό της χώρας 3 μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη την Πέμπτη (18-7-2019) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Φερών - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Απίστευτο συμβάν στην Αλεξανδρούπολη: 
Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε… ακάλυπτο πολυκατοικίας
Τροχαίο σε... ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε ζευγάρι ηλικιωμένων,  στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, έκανε... βουτιά στο κενό.

Άγνωστο πώς, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να... βουτήξει στο κενό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Reportal, στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που απεγκλώβισαν τους δύο ηλικιωμένους, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη συνοδηγό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τις πρώτες βοήθειες.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »