*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουλίου

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Παρτσαλίδου, το γήπεδο του ΑΟΞ κι ο γιατρός

20 Ιουλίου
Μπάμπη Χατζημεστή, μην δίνεις το γήπεδό ΣΟΥ στο… Επιμελητήριο Ξάνθης.
Να μάθει ο Στέλιος Μωραϊτης να κόβει… κορδέλα με Ζαφναφέρη και Δημαρχόπουλο χωρίς… Τσέπελη και Παναγιώτη Σιδέρη!
……………………….
Αυθεντικό 1
Για τη Ρουμανία αναχώρησε χθες ο Χ. Δημαρχόπουλος με δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του. Υπάρχει κάποια συνεργασία με Ρουμάνικο Δήμο;;; Ταξίδι αναψυχής ή ταξίδι ουσίας;;; Ποια τα οφέλη για τον Δήμο Ξάνθης;;;
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη Φωνή Του)
-Ταξίδι αναψυχής Σταύρε μου…! Ταξίδια ουσίας στο εξωτερικό θα κάνουν μόνο οι… Τσέπελης - Φανουράκης ...όταν αναλάβουν!
……………………….
Αυθεντικό 2
Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο συγγραφέας των δελτίων τύπου του Σπύρου Τσιλιγγίρη, αλλά θα σπεύσω να συμφωνήσω απόλυτα πως έχουν ποιότητα, δεν εμπεριέχουν υπερβολές και έπαρση, παρά μόνο διάθεση για συνεργασία
(Ο Τένης Καμαρίδης στη Θράκη)
-Πως οι ψεκασμοί που απαιτεί από τον Μέτιο ο Τσιλιγγίρης θα  γίνονται με βάση το… πρωτόκολλο δεν μάθαμε ακόμη!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Που τους χάνεις, που τον βρίσκεις τον «υπαρχηγό» του Τσέπελη… Στο γραφείο του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου…
-Βλέπετε ήταν ο «άνθρωπός» του(ς) στο Δήμο... κάνοντάς τους όλα τα «χατίρια»! Πρώτος ο Λύρατζης των… κόκκινων γραμμών (σ.σ. Κακό του ‘κανε ο Δημαρχόπουλος που τον είχε επί 5ετία Πρόεδρο στο Κέντρο Πολιτισμού και διαχειρίστηκε πάνω από 5 εκατ. Ευρώ…).
……
*Το ωραίο της υπόθεσης; Κάθε φορά που με βλέπει ο Κυριάκος μου παραπονιέται κι όλας, λέγοντας και σε μένα αλλά και στους συνεργάτες μου…
-Με βρίζει ο… γιατρός, με βρίζετε κι εσείς!
……
*Μα ο…. «γιατρός» γιατί να σε βρίζει Κυριάκο μου για τον παιδότοπο που διοργανώνει πλέον και… αθλοπαιδιές; Όλα τα χατίρια, του τα κάνατε…!
Παρανομώντας φυσικά συνειδητά!!!
…….
*Έγραψε πάλι ο Σταύρος χθες στέλοντας μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις: «Όσοι θεωρούν πως με τον Σ. Βλαχόπουλο μπορούν να παίζουν τα παιχνιδάκια τους, πλανώνται πλάνην οικτρά…Δεν είναι σαν αυτούς που τους παίρνετε τηλέφωνο και βαράνε προσοχή πριν να σας απαντήσουν».
-Υπάρχουν και τέτοιοι; Που βαράνε προσοχή…;  Όταν τους παίρνουν…τηλέφωνο; Καλά σε…στρατώνα νομίζουν ότι βρίσκονται;
(σ.σ. Σταύρε, ξεδόντιασέ τους και βγάλε τα κινητά τους στη φόρα...).
……
*Άπαιχτη η Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου. Από τη μια …«βόλτες» με το άσπρο αυτοκίνητο και… κουβεντούλες με τον Τσέπελη κι από την άλλη…ταξίδι αναψυχής στη Ρουμανία με τον Δημαρχόπουλο!
(σ.σ. Η ίδια πάντως διαψεύδει τις «βολτούλες»…Απλά…μιλούσανε!
……
*Φίλος του Σπύρου Τσιλιγγίρη μου είπε ότι κακώς είμαι τόσο…«αυστηρός» με τον γιο του Δημήτρη Γαλανόπουλου που έχει αναλάβει το γραφείο τύπου του βουλευτή Ξάνθης, διότι τώρα μαθαίνει…!
Εντάξει…Μπορεί όμως να ρωτάει πριν τα βγάζει, τον… Φανουράκη! Με όποιον δάσκαλος καθίσεις, τόσο καλύτερα… γράμματα θα μάθεις άλλωστε!
…..
*Κάθε φορά που έρχονταν στον «Μαχητή» και κάθονταν επί ώρες μαζί μου -στις καλές εποχές- πρώην κολλητός μου με «βομβάρδιζε» συχνά πυκνά με τη φράση..!
-Και «σκα…» να σου δίνει εσένα ο… τάδε, θα καθίσεις θα τα… «φας» και μαζί του… θα είσαι πάντα στο τέλος..!
-Και χθες τον είδα στο γωνιακό της Βενιζέλου να τα… «απολαμβάνει!» Καθήμενος με αυτόν που συνεχώς… «σκυλόβριζε»! Απόλαυση… Καλή του… όρεξη!

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ 
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΟΞ
    Πολύ μας τα «μπέρδεψε» ο Μπάμπης Χατζημεστής με τα όσα μας είπε στην «Ανοιχτή γραμμή» για το γήπεδο του ΑΟΞ όπου χάνει βέβαια η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα (σ.σ. Και αποκλειστικοί υπεύθυνοι της όλης κατάστασης είναι βέβαια οι Λάκης Στυλιανίδης και Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος) με τα όσα αποκαλύφτηκαν, αφού μας προέκυψαν τρεις διαφορετικοί… διαχειριστές!
‘Ένας ο Δήμος Ξάνθης που έχει συναλλαγές με τους συλλόγους που νοικιάζουν τα γραφεία κάτω από τις κερκίδες και… χρυσοπληρώνει ωστόσο ο ίδιος τη ΔΕΗ, τα νερά κλπ.
-Ένας ο… Χατζημεστής που διαχειρίζεται οικονομικά το γήπεδο κλπ και έκανε και τη συμφωνία των 4.500 ευρώ με την Ρεάλ Μαδρίτης
-Κι ένας ο… Παναγιώτης Σιδέρης που συνεχίζει και εισπράττει τα μίσθια των μαγαζιών ως Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΞ.
Ποιος μπορεί να βρεί λύση σ’ αυτόν τον «γόρδιο» δεσμό;
-Μόνο ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης ως νέος αντιδήμαρχος του Τσέπελη (σ.σ. Και ενδεχομένως και Δήμαρχος κάποια στιγμή, αν αληθεύει το σενάριο του Πέτρου Ούτση…).
-Κι είμαι λοιπόν σίγουρος ότι θα βάλει βαθιά το νυστέρι και επιτέλους το Γήπεδο του ΑΟΞ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει με αποκλειστικό διαχειριστή τον Δήμο Ξάνθης φυσικά!

«Αμείλικτος» ο Αναστάσιος Τσορλίδης με τους…ΠΑΣΟΚΟΥΣ!
«Αμείλικτος» ο ΠΑΣΟΚΟΣ Αναστάσιος με τους… ΠΑΣΟΚΟΥΣ τόσο του Σύριζα όσο και του Κυριάκου. Ιδού τι έγραψε χθες:
«Μαλώνει ο ΠΑΣΟΚΟΣ Ραγκούσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον ΠΑΣΟΚΟ Χρυσοχοϊδη της ΝΔ για τον ΠΑΣΟΚΟ Καραμαλάκη νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με Νέα Δημοκρατία.
Αναστάσιος Τσορλίδης»
-Ζήτω ο Αναστάσιος κι ο… Γιωργάκης Παπανδρέου! Που μόνο αν αναλάβει ο ίδιος εκ νέου αρχηγός, θα ξαναγίνουν μόνο… ΠΑΣΟΚοι όλοι οι υπόλοιποι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »