*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουλίου

Οι Οικονομικές Επιτροπής του Κυριάκου, το σχόλιο του Δημαρχόπουλου και η ώρα της αλήθειας..

20 Ιουλίου
*Όχι μία, αλλά δυο Οικονομικές Επιτροπές  όρισε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος για την ερχόμενη Δευτέρα..!  Και μάλιστα με το χαρακτήρα του… κατεπείγοντος…!
-Φαντάζομαι οι λαλίστατοι Σάββας Μελισσόπουλος, George Χατζηθεοδώρου, Καρά Αχμέτ, Μιχάλης Ρεκάρης και Σιαμπάν Μπαντάκ θα είναι αυτήν τη φορά ΠΑΡΟΝΤΕΣ!
-Και δεν θα απορροφήσει κι αυτούς η… καλοκαιρινή… ραστώνη!
-Και το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τους Λύρατζη, Δέσποινα Παρτσαλίδου, Θωμά  Ξανθόπουλο, Κατερίνα Μαυρομάτη κλπ
……
*Κάποια στιγμή άλλωστε όλα έχουν κι ένα ΤΕΛΟΣ! Και κυρίως οι καραμπινάτες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ορισμένων που θεωρούν…τσιφλίκι τους τον Δήμο Ξάνθης και μάλιστα επί χρόνια…»παίζοντας» σε διπλά και τριπλά ταμπλό!
…..
*Τι μου έκανε ωστόσο εντύπωση; Ότι ξαφνικά για όλα όσα εγώ έγραφα από… πέρσι και προπέρσι, ευαισθητοποιήθηκε και  ο αξιότιμος κύριος Δημαρχόπουλος που υποτίθεται μου… «κάθονταν», κατά τον brother!
Αλλά από τα έγγραφα που διαθέτω και την έρευνα που έκανα, όπως αποκαλύπτεται σε άλλον… «κάθονταν»! Προφανώς φοβούμενος τις…»απειλές» και τις «ύβρεις» του, εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου… καθότι αυτήν την «τέχνη» την έχουν κάνει… «πανάκεια»!! (σ.σ. Θυμηθείτε για παράδειγμα την «ατμόσφαιρα» που ζήσαμε με τους φιλοξενούμενους της πρώην αντιδημάρχου Αθλητισμού Αλεξίας Γκιρτζίκη στο Le chalet).
……
*Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Μα γιατί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα 5 χρόνια της θητείας του, είδα τον επί 40 ακόμη μέρες Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο σχολιάζοντας δημοσίευμα του «Μ» για τις απειλές κάποιων ότι…θα…ΚΟΨΟΥΝ κεφάλια δημοτικών υπαλλήλων, επειδή δεν τους ….«καλύπτουν» προφανώς…και φέτος, το παρακάτω σχόλιο:
«Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος Τον τελευταίο καιρό, πυκνώνουν ιδιαίτερα οι πιέσεις, συνοδευόμενες από απειλές, από νέους??? και όχι μόνο, αιρετούς του Δήμου Ξάνθης, σε υπαλλήλους του Δήμου.
Οι απειλές που συνήθως σχετίζονται με δυσμενή μεταχείριση υπαλλήλων, προκαλούν απόγνωση, σε ανθρώπους που εργάζονται έντιμα , ευσυνείδητα και δίνουν καθημερινό αγώνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους ότι, οι πολίτες έχουν την απαίτηση η νέα Δημοτική Αρχή να διοικήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, Δημοκρατικά και με γνώμονα μόνο το συμφέρον του Δήμου, χωρίς να προκαλεί φαινόμενα διχασμού. Είμαι αποφασισμένος να διασφαλίσω ως εγγυητής όλη την διαδικασία.
Κρατήστε λοιπόν κύριοι, τις απειλές σας γιατί δεν προωθούν την Δημοκρατία και δεν ευνοούν αυτό που επικαλείστε.
Αν όμως συνεχίσετε θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση και θα μιλήσουμε με ονόματα…»
…….
*1.Κοίτα βέβαια ποιος μιλάει…
2.Μην αγχώνεσαι…»ευαίσθητε» Δήμαρχε, γιατί μετά την απόφαση κάποιων υπαλλήλων να ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ πλέον κατευθείαν στον Εισαγγελέα Ξάνθης Μηνά Στρουμπή τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ που επιβάλουν αλλά «χαρίζει» η διαπλοκή δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα μιλήσετε όλοι σας με ΟΝΟΜΑΤΑ!
Και τότε να δω… που θα ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ορισμένοι!!!
……
*«Μούντζα» στο παρελθόν κι άσε τις «σκιές» να ταλαιπωρούνται τρέχοντας ξωπίσω σου... νομίζοντας ότι μπορούν να σε πτοήσουν!
……
*Και φυσικά μακάριοι και οι… «πτωχοί» (τω πνεύματι) κάδοι που ξεχειλίζουν από…σκουπίδια!
Καθότι εξ’ αιτίας σου, έχουν κι έναν επί πλέον λόγο… «ύπαρξης»!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »