*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Στη Θάσο από χθες το πανέμορφο Μηλάκι

20 Ιουλίου
*Άπαιχτος ο Τόρης, ξεγέλασε ακόμη και την γνωστή «τσούχτρα» της Αδέσμευτης.
Τι έκανε λοιπόν ο δημοφιλής d.j.
Πήγε κι έκανε μοντάζ σε φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν η μητέρα του, η θεία του από την Ιταλία και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα, βάζοντας στο σώμα της τελευταίας το κεφάλι της γνωστής…Κονσίτας! Και ιδού τι θαύματα κάνει η… μοντιαζέρα!
……
*Στη Θάσο από χθες το πανέμορφο Μηλάκι που έκανε θραύση φυσικά στο φέρι μπωτ με τις… πόζες του!
Θα περάσει εκεί μια βδομάδα… μούρλια και θα επιστρέψει ανανεωμένο! Και ακόμη πιο όμορφο…
(σ.σ. «Τυχερό» Μηλάκι και πολυταξιδεμένο με την όμορφη «μανούλα» που έχει..)
……
*Σχολίασε με έμφαση χθες ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός του Ποντιακού θεάτρου και όχι μόνο, Δημήτρης Χαϊτίδης που συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη σε ρόλο… Τούρκου παζαρζή!
«Τελευταία μέρα των γυρισμάτων για "Το κόκκινο ποτάμι" κι είχα την τύχη να συναντήσω μετά από είκοσι δύο χρόνια το δάσκαλό μου στα θεατρικά σεμινάρια Σωτήρη Χατζάκη, εξαιρετικό σκηνοθέτη και ηθοποιό!».
-Ακόμη απορώ πως ο άριστος Δημήτρης Χαϊτίδης (μαθητής του 20 σε όλα τα μαθήματα), προτίμησε να την καριέρα του πολιτικού μηχανικού και δεν ασχολήθηκε και επαγγελματικά με την σκηνοθεσία  και το θέατρο σαν ηθοποιός..
……
*Στο δημοφιλές καφέ μπαρ Οδός Τρέλας στο Πετεινό Ξάνθης έπαιζε μουσική την Πέμπτη το βράδυ ο δημοφιλής d.j Κώστας Σπυριάδης έχοντας μάλιστα στο πιστό ακροατήριό του και τον τρομερό Τάκη Αλεξούδα του ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο αλλά και πολλά άτομα από το προσωπικό του γνωστού ελληνάδικου…
ήταν εκεί ο Τάκης και πολλά άτομα από το προσωπικό του ΚΥΤΤΑΡΟ
……
*Πάνω από 5.000 κόσμος μαζεύτηκε χθες στο «παραλία» beach bar στην Κεραμωτή για την μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου που… ξέσκισε στην κυριολεξία!
Η είδηση; Πριν ξεκινήσει τη συναυλία του ο δημοφιλής  τραγουδιστής, έπαιζε μουσική ως dj. ο τρομερός Τόρης Παπαδήμας  που έκλεισε και το πρόγραμμα μέχρι….πρωϊας!
Με το που ολοκληρώθηκε το llive με την τρομερή συναυλία!
……
*Ποιοι ήταν από την Ξάνθη στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου; Γνωστός νεαρός δημοτικός σύμβουλος με τον αδελφό του, αλλά και γνωστός δημοφιλής τραγουδιστής που «ξέσκισε» την  Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη…
Και έχει ήδη προτάσεις από δυο δημοφιλή beach bar για έξτρα εμφανίσεις!
……
*Αποκλειστικό. Με το νέο της αμόρε θα πάει διακοπές φέτος η γνωστή παρουσιάστρια του Νext tv σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες…
-Τώρα αν αυτές οι διακοπές θα γίνουν στην… παραλία Μυρωδάτου ή προς Χαλκιδική μεριά, αυτό θα σας το πω την ερχόμενη εβδομάδα…

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »