*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουνίου

Φανουράκης-Γ. Μυλωνάς! ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ τον Σωτήρη Μπαϊρακτάρη της Ελληνικής Λύσης για το εκλογικό κέντρο του κόμματος!

25 Ιουνίου
Απίστευτο επεισόδιο στην κεντρική πλατεία της  Ξάνθης με πρωταγωνιστές τον Φανουράκη αλλά και τον  υποψήφιο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Γιώργο Μυλωνά σε βάρος συνυποψηφίου του!
ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΑΣ «ΕΚΘΕΤΕΙ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
*Ο Φανουράκης από τη μια το «παίζει» εκπρόσωπος τύπου του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη κι από την άλλη εκπρόσωπος τύπου του… Γιώργου Μυλωνά που κατεβαίνει με την Ελληνική Λύση! 
Για ΠΟΛΙΤΙΚΟ BULLYING μίλησε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αίτημα για καταγγελία της λειτουργίας του εκλογικού περιπτέρου του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου, που δραστηριοποιείται στην κεντρική πλατεία Ξάνθης έθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη διάρκεια συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής του Δήμου Ξάνθης, το μέλος της επιτροπής Μανώλης Φανουράκης!!!
Με το αίτημα αυτό σύμφωνα με τις καταγγελίες που δεχτήκαμε, ο Μανώλης Φανουράκης μέλος της Ν.Δ. και κουμπάρος του Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να υποστηρίξει τον «φίλο» του και δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Μυλωνά που κατεβαίνει επίσης υποψήφιος βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ,  ζητά την αυτόφωρη διαδικασία από την αστυνομία Ξάνθης, ώστε να ξηλωθούν τα προεκλογικά banners και τα έντυπα του υποψηφίου Βουλευτή Σωτήρη Μπαϊρακτάρη, εφόσον απουσιάζει η προεκλογική παρουσία (φυσική και έντυπη) του έτερου συνυποψηφίου του ιδίου κόμματος Γιώργου Μυλωνά!!!
Τώρα πως γίνεται ο Μανώλης Φανουράκης από τη μια να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Τσιλιγγίρη κι από την άλλη… εκπρόσωπος του  Γιώργου Μυλωνά που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση και να λειτουργεί με τον τρόπο αυτό, εκθέτοντας και την Νέα Δημοκρατία αλλά και τον «κουμπάρο» του Λευτέρη Αυγενάκη, είναι κάτι που ομολογούμε… σηκώνουμε τα χέρια!

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ
Ωστόσο, μιλώντας στο Next tv Θράκης - Μακεδονίας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και πρώην προσωπάρχης της ΣΕΚΑΠ  Σωτήρης Μπαϊρακτάρης, ένας άνθρωπος το ήθος του οποίου είναι γνωστό ευρύτατα σε όλη τη Θράκη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εκλογικό περίπτερο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης αφορά όλους τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος και ήταν καθαρά προσωπική επιλογή του κου Μυλωνά να μην συμμετέχει σε αυτό!!! «Εγώ αγωνίζομαι πρώτα για την Ελληνική Λύση που αποτελεί… ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για όλους τους Έλληνες και μετά για τον εαυτό μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Μπαϊρακτάρης, με τον γνωστό σεμνό και σοβαρό πολιτικό του λόγου.
Σε δηλώσεις  του στο Next tv Θράκης - Μακεδονίας, ο Υποψήφιος Βουλευτής  Ξάνθης με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, Σωτήρης Μπαϊρακτάρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Γίναμε μάρτυρες ενός επεισοδίου στη διακομματική επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, όπου ένα μέλος του (Μανώλης Φανουράκης), έθεσε θέμα καταγγελίας εις βάρος του περιπτέρου του κόμματός μας στην κεντρική πλατεία, έτσι ώστε να προχωρήσει αυτόφωρη διαδικασία για να απομακρυνθούν οι αφίσες και το έντυπο υλικό που έχει τοποθετήσει το κόμμα. Ως δικαιολογία ο κος Φανουράκης υποστήριξε ότι θα πρέπει να συμμετέχουν και όλοι άλλοι ανθυποψήφιοι του κόμματος. Να σημειώσω ότι έχουν κληθεί όλοι οι ανθυποψήφιοι μου να έχουν παρουσία στο εκλογικό περίπτερο, ωστόσο δεν έχουν ανταποκριθεί. Σίγουρα εξυπηρετούνται άλλα συμφέροντα».

ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ BULLYING ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ 
ΜΙΛΗΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Για άσκηση πολιτικού bullying από τον κο Μανώλη Φανουράκη, έκανε λόγο και o γνωστός δημοσιογράφος Βαγγέλης Βασιλειάδης ανέφερε τα παρακάτω στο NEXT tv: «Ο κος Φανουράκης δεν νομιμοποιείται επ ουδενί να μπει σε αυτή τη διαδικασία, μη γνωρίζοντας ή μη έχοντας άποψη όλων των εμπλεκομένων σε αυτή την υπόθεση. Ο κος Φανουράκης βλέπει ότι χάνει έδαφος ο “προστατευόμενός του στην κομματική διαδικασία συλλογής ψήφων, από ότι φαίνεται προσπάθησε να δώσει την ενδεχόμενα δική του κάλυψη .Από την άλλη, επειδή δεν υπάρχει κομματικό όργανο στο Νομό, κατατέθηκε μία αίτηση στη διακομματική επιτροπή με την υπογραφή του κου Μπαϊρακτάρη, στο όνομα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.
Δεν νομιμοποιείται κανείς να υπαγορεύσει λόγους, όρους και κανόνες στον κο Μπαϊρακτάρη εάν θα τα μαζέψει να φύγει ή όχι. Είναι απορίας άξιο το πως λειτουργούν αυτοί.
Ο κος Μυλωνάς ήρθε εδώ προκλητικότατα και προσπάθησε να υπαγορεύσει όρους προς τον κο Μπαϊρακτάρη. Δεν νομιμοποιείται από πουθενά λειτουργεί με τον τρόπο αυτό, ούτε να σηκώσει τα μάτια και τη φωνή του στον κο Μπαϊρακτάρη για τον οποίο ο διάλογος και το πολιτικό ήθος αποτελεί πράξη ζωής».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »