*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ Mόνο τυχαία δεν βρήκαν όλοι μαζί στον ίδιο συνδυασμό!

25 Μαΐου
ΒΡΗΚΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΝ… ΝΑΘΑΝΑΗΛ! ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ 
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ!
Συζητείται έντονα στη πιάτσα πως σε χρόνο ρεκόρ… όλοι αυτοί που ενέχονται για πολλές διεφθαρμένες λογικές και πρακτικές του παρελθόντος, κατάφεραν να «μαζευτούν» στον ίδιο… συνδυασμό!!!
Θα μου πείτε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο κι άλλωστε πρώτος ο Γιάννης Τσεγγελίδης είχε την ευθύτητα να πει δημόσια, «εγώ είμαι λαμόγιο και το λέω… οπότε και με τα λαμόγια θα πήγαινα»!
Αλλά πραγματικά, το ότι βρήκε ο… Φίλιππος τον Ναθαναήλ, δηλαδή ο Τσέπελης τον Τσεγγελίδη, τον Φανουράκη, τον Μούρκα και τα άλλα…παιδιά, μόνο τυχαία δεν έγινε!
Δηλαδή μόνο σε έναν συνδυασμό Τσέπελη θα μπορούσαν να «συνυπάρχουν» όλοι αυτοί και να καταρτίσουν ένα ψηφοδέλτιο όπου ήδη έχουν μοιράσει μάλιστα και τις… θέσεις!!! Λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο…

ΝΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
Κι επειδή ακούστηκαν και διάφορα αυτές τις μέρες ωστόσο ο κόσμος με την συμμετοχή του στην συγκέντρωση του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου το βράδυ της Πέμπτης έδωσε ήδη τη δική του δημοσκόπηση….
Αφού πολλές φορές, η… ποιότητα μετράει και οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν προχθές το βράδυ στο Elisso ήταν συνειδητοποιημένοι ψηφοφόροι, αυτό που θα πω και σήμερα είναι ένα.
Ναι σίγουρα έκανε λάθη ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος. Και πολλά μάλιστα, αφού μεταξύ των άλλων, ευεργέτησε και πολλούς που αποδείχτηκε ότι αυτό το θεώρησαν… αδυναμία! Δεν παύει όμως να είναι έντιμος και καθαρός άνθρωπος. Που είχε το θάρρος μάλιστα και τον τσαμπουκά να διώξει και όλα τα «λαμόγια» και «βαρίδια» που επί έτη καταδυνάστευαν το Δήμο Ξάνθης!!!
(Σ.Σ. Και στο φινάλε, για πόσα χρόνια ακόμη θα καταδυναστεύουν τον  Δήμο Ξάνθης Τσέπελης. Φανουράκης, Μούρκας και όλη αυτή η κομπανία; Στις αυριανές εκλογές κατεβαίνουν 8 συνδυασμοί. Ψηφίστε τους καλύτερους και ΔΙΩΞΤΕ όλους τους διεφθαρμένους…! Ήρθε η ώρα…).

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ 
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
Κι ένα ερώτημα από αναγνώστη της στήλης που χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» είπε τα εξής:
«Παρακολουθώ τις εξαγγελίες και τα βίντεο κάποιων εν ενεργεία αυτοδιοικητικών στο διαδίκτυο και πραγματικά γελάω, γιατί ενώ παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, δεν είδα ποτέ αυτά που τάζουν και υπόσχονται τώρα όλοι τους, να τα προτείνουν μέσα στο θεσμικό τους όργανο… Οι περισσότεροι μάλιστα ήταν άλαλοι και σπάνια μιλούσαν και απλά ψήφιζαν ή καταψήφιζαν… Καλά για κάφρους μας περνάνε;»
-Και για κάφρους αλλά και για πολίτες που δεν… θυμόμαστε! Ότι οι άνθρωποι μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο όχι για να προσφέρουν στον τόπο, αλλά για να βολευτούν και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »