*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Σταυρούλα Κοντού στο De Novo

25 Μαΐου
*Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης μετά την κεντρική εκδήλωση του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου η σύζυγος του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης Σταυρούλα Κοντού στο DE Novo παρουσία λίγων φίλων που έγιναν… και πολλοί στη συνέχεια.
……
*Μάλιστα η ατμόσφαιρα έγινε ακόμη πιο γιορτινή και όμορφη όταν έσβησε τα τρία κεράκια της υπέροχης Τούρτας από το Fresco εισπράττοντας τις ευχές όχι μόνο της παρέας τους –μεταξύ των οποίων ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Γουναρίδης αλλά και του κόσμου που ήταν στο μαγαζί.
Τις πιο θερμές ευχές για χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη και από τη στήλη.
……
*Σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου αλλά και κάθε Σάββατο βράδυ, διασκεδάζουμε «μέχρι το ξημέρωμα» στο καλύτερο club της Β. Ελλάδας!!!
-Το δικό μας My Club!
-Πίνουμε σφηνάκια «Stoli» και χορεύουμε ασταμάτητα μέχρι το… ξημέρωμα!!!
-Γιατί κι αυτό το καλοκαίρι έχει μόνο ένα όνομα… Μy Club!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 25410 73536
-My Club - 3o χλμ. Ξάνθης - Καβάλας
……
*Αλλά όπως γνωρίζετε, οι εκπλήξεις στο My club δεν σταματάνε ποτέ…
-Το άλλο Σάββατο 1 Ιουνίου, υποδεχόμαστε τον Ηλία Καμπακάκη για ένα μοναδικό και super live, μια συναυλία που θα μας μείνει αξέχαστη!
-Είσοδος 7 ευρώ!
-Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!...
……
*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε, όπως αναμένονταν, τη περασμένη Πέμπτη 23 Μαΐου το βράδυ στην ταβέρνα «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου στην Ξάνθη για τα εγκαίνια του καλοκαιρινού της χώρου «wine area» στην υπέροχη αυλή!!!
-Ο κόσμος μάλιστα είχε την ευκαιρία να απολαύσει και μια γευστική γνωριμία των κρασιών του «Κτήματος Παυλίδη» αλλά και υπέροχα πιάτα από το μενού της κουζίνας της ταβέρνας!
……
*Και φυσικά το opening του «wine area» της ταβέρνας «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» δεν θα --Ένα μοναδικό Live με τους Χάρη Ξυλά, Δήμο Σταθούλη και Έλσα Καριώτη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στα Φαναράκια!!
-Όσοι θέλετε να ζήσετε αυτές τις υπέροχες στιγμές στα «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» προλάβετε και κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73606!
……
*Πάμε τώρα και μια… βόλτα στο ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
-Ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας επέστρεψε και πάλι στο Ελληνάδικο της Ξάνθης και την περασμένη Πέμπτη έπαιξε Ελληνική μουσική στην καθιερωμένη βραδιά «καψούρα night»!!!
-Και φυσικά ο Τόρης δέχθηκε απρόσμενες επισκέψεις φανατικών θαυμαστών του όπως του εικονιζόμενου Θόδωρου που είχε πολύ καιρό να τον δει!!!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »