*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Έχεις δίκαιο Τένη! Μόνο εγώ άσκησα σκληρή κριτική σε Δημαρχόπουλο, Λομβαρδέα και Κίρατζη επειδή «κάλυψαν» τις παρανομίες Τσέπελη και σία! Κι εσύ σιωπούσες!

25 Μαΐου
*Δυο ολόκληρες σελίδες μου αφιέρωσε χθες ο αδελφός του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη στη Θράκη Του χαρακτηρίζοντας μάλιστα… «μαργαριτάρια» του κείμενά μου.
Προφανώς γιατί την συγκεκριμένη λέξη θα χρησιμοποιούσαν και οι δάσκαλοί του, όταν τους παρέδιδε τις… «εκθέσεις» του, εξ’ ιδίων κρίνων τα αλλότρια.
……
«Έλεος!!! Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των Ξανθιωτών! Τα… «μαργαριτάρια» του Π. Παπαδόπουλου και του «Μ» για τον Δήμαρχο «πρότυπο» και η σχέση τους με τα σημερινά»… έγραψε.
-Υποτιμώντας ο ίδιος ωστόσο τη νοημοσύνη των αναγνωστών του, αφού δεν έχει κανένα… σημερινό κείμενο του «Μ» που να διαψεύσει τα παλιά εκείνα κείμενα!!! Και να λέει διαφορετικά πράγματα! Ούτε ένα!
Και αντίθετα επιβεβαιώνει ότι ΜΟΝΟΝ εγώ άσκησα πραγματική αντιπολίτευση στην σημερινή δημοτική αρχή Δημαρχόπουλου όλη την 5ετία, ενώ αυτοί… χτυπούσαν παλαμάκια και έπιναν…τσίπουρα μαζί του!
……
*Μάλιστα τις εποχές που εγώ ασκούσα κριτική στον Δημαρχόπουλο, ο brother δημοτικός σύμβουλος (ο γιατρός δηλαδή…) πήγαιναν στο γραφείο του Δημάρχου ή στο γραφείο της Συμπαραστάτη του Δημότη Ελένης Αχτάρη, ή στο γραφείο του Κυριάκου Παπαδόπουλου και παρακαλούσε να του παραχωρήσουν τον γνωστό χώρο του πρασίνου…με αποτέλεσμα να επέλθει και η ιστορική…νομική γνωμάτευση που είναι παντελώς αντίθετη με τις γνωματεύσεις των δυο άλλων δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης!
……
*Επιγραμματικά σας αναφέρω μερικά από τα κείμενα του «Μαχητή» που επικαλείται ο Τένης, προκαλώντας για μια ακόμη φορά… αυτογκόλ!
«Απίστευτος Δημαρχόπουλος! «Μεθόδευσε» ως Πρόεδρος να αγοράσει ο ΣΔΑΝ τα… ακίνητα του ΦΥΣΙΣ που είχε αγοράσει ο… Τσέπελης όταν έστηνε την γνωστή «κομπίνα» με το εργοστάσιο!».  (σ.σ. Άμα έχει τέτοιους φίλους ο «αδελφούλης»…)
……
*Άλλα κείμενο: «Το δικό μου συμπέρασμα από όλες αυτές τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ καταστάσεις και το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί στη πόλη; Ο μεγαλύτερος «νονός» είναι ο ίδιος Δήμος Ξάνθης!!!»
*Τελικά κάτι ήξερε ο Δήμαρχος Μπάμπης και συνέχισε ως αντιδήμαρχο Δόμησης τον Κίρατζη Ερκάν, ώστε να βγάζει αυτός το φίδι από την «τρύπα»…
......
*Και η λιτή απάντησή μου.
-Πράγματι Τένη, κάτι ήξερε ο Μπάμπης  και συνέχισε ως αντιδήμαρχο Δόμησης τον Κίρατζη…
-Γιατί ο Κίρατζη ήταν αυτός που ΚΑΛΥΠΤΕ επί 6 μήνες το χωρίς άδεια… νέο μαγαζί «Πρώτο Σκαλί» που προέκυψε ΠΑΡΑΝΟΜΑ μετά την συνένωσή του (χωρίς οικοδομική άδεια) με τον ημιυπαίθριο της Μητρόπολης και του οποίου η άδεια ανακλήθηκε με τρομερή καθυστέρηση απο τον Δήμο Ξάνθης….!!!
-Ο Κίρατζη ήταν επίσης αυτός που «έκλεινε» τα μάτια και στα παράνομα τραπεζόκαθίσματά του στην πλατεία Αντίκα, όπως και στο «Πηρούνι» που χωρίς άδεια ανέπτυξε τραπεζοκαθίσματα κάτω από το Επιμελητήριο κι εσείς… τρέχατε εσείς να πάρετε διαφήμιση (!), προκειμένου να  το…υποστηρίξετε!
……
*Και φυσικά Τένη μου… Ο Μπάμπης έχει ευθύνη και για την περίεργη… νομική γνωμάτευση που έκανε ο Θ.Ξ.  με το σιγοντάρισμα και της Αχτάρη για το «πράσινο» που ζητούσε για τα φουσκωτά του ο γνωστός παιδότοπου, που φαντάζομαι θυμάσαι βέβαια ότι πρώτος χαρακτήρισε που… παράνομο στο fb το 2014, την εποχή που ήσουν κολλητός μου, ήταν ο Θανάσης Ξυνίδης! 
Όντως… Την υποτιμάς την ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Σου Τένη… των Ξανθιωτών όμως δεν μπορείς!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »