*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Ψηφίστε όποιον συνδυασμό και υποψήφιο θέλετε! Μαυρίστε όμως τα λαμόγια και τα συμφέροντα που θέλουν να «ελέγξουν» το Δήμο Ξάνθης! Στείλτε τα στα σκουπίδια της ιστορίας!

25 Μαΐου
30 χρόνια Τσέπελης στο Δήμο Ξάνθης! 30 χρόνια Δύναμη για τον… εαυτό του! Πλουτίζοντας και παρανομώντας! Φτάνει!
-Τριώροφο και γωνία φιλέτο στην πλατεία Αντίκα, αφανής εταίρος στο Elisso, μπαριέρες στους δρόμους, μπάζωμα ρεμάτων, δημοτικές… ΙΧ εταιρίες, απληστία! Το έργο του!
-Στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 οι Ξανθιώτες ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ τα «λαμόγια» που μπήκαν στην Αυτοδιοίκηση για να «πλουτίσουν» και δεν «χόρτασαν» ακόμη!

Οι εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου 2019, είναι όντως καθοριστικές για το μέλλον του Δήμου Ξάνθης.
Και αυτό γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης, δυνάμεις που μέχρι χθες εμφανίζονταν να επιζητούν την… ΚΑΘΑΡΣΗ και επαγγέλλονταν την διαφάνεια, έχουν γίνει ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να έχουν ήδη….διανείμει και τις θέσεις στο Δήμο Ξάνθης!!!
Ευθύς εξ’ αρχής ο «Μαχητής» ήταν η μόνη ίσως εφημερίδα που με θάρρος απευθύνθηκε στους δημότες με ένα καθαρό μήνυμα.
Ψηφίστε όποιον συνδυασμό κι όποιον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο θέλετε… (ξε)ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ όμως από τον ΚΑΝΑΠΕ και στείλτε τα λαμόγια, τα βαρίδια και αυτούς που θέλουν να «ελέγχουν» τον Δήμο Ξάνθης, στα σκουπίδια της ιστορίας…
Μάλιστα επειδή κάποιοι νομίζουν ότι ο λαός της Ξάνθης έχει Μνήμη χρυσόψαρου υπενθυμίζω τι έλεγε ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης την περίοδο 2002-2006 ως επικεφαλής της παράταξης «Η Ξάνθη μας ενώνει», ανακοινώνοντας την κάθοδό του σ’ εκείνες τις εκλογές μαζί με τους Θανάση Ξυνίδη και Γιάννη Παπαμαρκάκη με την δέσμευση να απαλλάξουν τον Δήμο Ξάνθης από τα λεγόμενα «βαρίδια» Τσέπελη, Θεολόγο κλπ.
Τότε λοιπόν ο Δημήτρης Μπένης μη διστάζοντας να επιτεθεί και στον τότε Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, διακήρυξε τα παρακάτω:
"Με τον Λάκη τον Στυλιανίδη, εξακολουθούν να μας χωρίζουν σχεδόν όλα όσα με έκαναν να αποφασίσω την δημιουργία ενός ανεξάρτητου συνδυασμού…
"Η αδιαφανής λειτουργία κάποιων δημοτικών επιχειρήσεων, που έχουν μετατραπεί σε εταιρίες δημοτικών συμβούλων με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Με ανθρώπους που την παρουσία τους στον Δήμο την έχουν μετατρέψει σε επάγγελμα και τους δημότες που τους αντιμετωπίζουν σαν εκλογική πελατεία, εγώ δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Αν την ίδια σπουδή που έδειξαν ορισμένοι και έγιναν ειδικοί στην παράκαμψη των νόμων και στις απευθείας αναθέσεις (νέο δημαρχείο, αναπλάσεις πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεις)…».

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Τα ίδια σχεδόν με τον Δημήτρη Μπένη διατράνωσε ωστόσο στις δημοτικές εκλογές του 2014 και ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης ως επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, μιλώντας μάλιστα με ονόματα στην κεντρική του ομιλία στο Elisso Hotel στις 14.5.2014 αναφέροντας τα παρακάτω:
«Αμ και ο κ. Μπένης, ο έτερος Καπαδόκης της σημερινής κατάντιας, αλλά και άκρως ευνοούμενος από τις αντιμισθίες όλα αυτά τα χρόνια… μας ζητά να τον ψηφίσουμε για να κάνει αυτός διαφορετικά πράγματα από αυτά που έκανε ως αντ’ αυτού του σημερινού Δημάρχου, τον οποίο τον χλεύαζε και τον κατήγγειλε πριν ενταχθεί στον συνδυασμό του…"
Στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου ωστόσο, Δημήτρης Μπένης,. Ι. Καμαρίδης κλπ είναι πλέον ΜΑΖΙ!!!
-Οπότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ!
ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ… ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
Επειδή λοιπόν το σλόγκαν της παρέαςα Τσέπελη έχει και το θράσος να χρησιμοποιεί το σλόγκαν «Τσέπελης-Δύναμη για το Αύριο»…εμείς έτσι απλά θα υπενθυμίσουμε ότι σε αυτά τα 30 χρόνια του Τσεπελισμού στο Δήμο Ξάνθης, ο συγκεκριμένος κύριος απέδειξε ότι πράγματι είναι ΔΥΝΑΜΗ…αλλά για τον ΕΑΥΤΟ του!
Ιδού λοιπόν μερικά από τα ανδραγαθήματά που αποδεικνύουν το πραγματικά τεράστιο έργο του στο Δήμο Ξάνθης απο το 1990 που μπήκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
1.Το τριώροφο-φιλέτο της πλατείας Αντίκα. Το συμβόλαιο αγοράς του οποίου έκανε σε ... συμβολαιογράφο της Θεσσαλονίκης. Για να μην τον πάρουν χαμπάρι... Από εκεί ξεκίνησε και την πρώτη επιχείρησή του. Το ΨΩΜΙ και ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Εν μία νυχτί επί υφυπουργίας Οικονομικών Απόστολου Φωτιάδη η Παλιά Πόλη "βαπτίζεται" ξεχωριστός οικισμός ο φούρνος μπαίνει στο LEADER και με τεράστια επιδότηση ολοκληρώνεται γίνεται η ανάπλασή του. Περνάει η 5ετία, φεύγει ο φούρνος και γίνεται το «Ψωμί και σοκολάτα» στη σημερινή του μορφή...Παρά τις ερωτήσεις και τα έγγραφα του Δημοσθένη Παυλίδη και του Μάριου Δραγουίδη, ποτέ η τότε Αναπτυξηκή δεν απάντησε στα ερωτήματά τους...
2. Η πρώην «Αρχόντισσα». "Γωνία φιλέτο"! Με σωρεία προστίμων, που κανείς δεν γνωρίζει αν πληρώθηκαν ποτέ…λόγω των παρανομιών και αυθαιρεσιών του πρώην ιδιοκτήτη. Εν μια νυκτί....αλλάζει ιδιοκτησία. Νέος ιδιοκτήτης στην πλατεία Αντίκα, η οικογένεια Τσέπελη!
3. Τραπεζοκαθίσματα αλλά και… μπαριέρες μέσα στο… δρόμο! Γιορτές Π. Πόλης 2018. Και μάλιστα σε καφέ που είχε κλείσει γιατί ο Δήμος δεν του έδινε άδεια τραπεζοκαθισμάτων. Ούτε αστυνομία, ούτε Δήμος… ούτε κανείς. Το ΚΡΑΤΟΣ Τσέπελη κυριάρχησε για να «κερδοσκοπήσει» ο συγκεκριμένος κύριος πουλώντας μπύρες στους διερχόμενους…
4. Αγορά (απο την αμαρτωλή ΕΑΠΑΞ) του ιστορικού κτιρίου της παλιάς Μητρόπολης (με δάνειο από Τράπεζα επί εποχής Θεολόγου), που συναποφάσισαν την εποχή εκείνη! Το ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο έδωσε τον αγώνα να το… ξαναγοράσει ο Δήμος Ξάνθης για δεύτερη φορά, ενώ έχει μετατραπεί σε ΕΡΕΙΠΙΟ! Ευτυχώς ο Δημαρχόπουλος αντιστάθηκε και δεν υπέκυψε…Ευτυχώς με στοιχεία η νυν αντιδήμαρχος Ξάνθης και Δικηγόρος Δέσποινα Παρτσαλίδου τους κατακεραύνωσε μέσα στο δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης. Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο ακίνητο....Η αποθήκη των αρμάτων για το Καρναβάλι. Αγοράστηκε απο την ΔΕΑΞ του Τσέπελη επί Αμοιρίδη. Και ξαναγοράστηκε απο τον Δήμο Ξάνθης για...δεύτερη φορά επί Φανουράκη!!!
(σ.σ. Επί χρόνια "δίδυμο" στον Δήμο Ξάνθης με τον Θεολόγο. Ο τελευταίος καταδικάστηκε δις ισόβια και βρίσκεται στη φυλακή...Ο Τσέπελης θέλει να γίνει....Δήμαρχος!)
 5. Το πολυτελές τζιπ της ΔΕΥΑΞ που ως Πρόεδρος ο Τσέπελης το είχε μετατρέψει σε...ιδιωτικό. Δεν το χρησιμοποιούσε μόνο ως ΙΧ και για τις ιδιωτικές του δουλειές, αλλά το πάρκαρε και έξω από πολυτελές σπίτι του στη Χρύσα! (Αποκάλυψη φώτο από το Thrakitoday και τον Βαγγέλη Βασιλειάδη)
 6. Μπάζωσε ως πανίσχυρος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ ημέρα Κυριακή στις 2 το μεσημέρι το ρέμα της Χρύσας για να κάνει δρόμο για τα χοιροστάσια που διατηρεί στα δασική έκταση στη Χρύσα παρανόμως επί οικογένεια.
Πρωτόδικη ποινή φυλάκισης 20 μηνών κατά συγχώνευση… .Στο Εφετείο Κομοτηνής του αναγνωρίστηκαν… ελαφρυντικά και τιμωρήθηκε με τελεσίδικη ποινή 10 μηνών για αυθαίρετες εκσκαφές αυθαίρετη κατάληψη ΔΗΜΟΣΙΑΣ έκτασης! Γλιτώνοντας την ποινή για τα λοιπά αδικήματα που κατηγορούνταν… γιατί είχαν.... παραγραφεί στο Εφετείο Κομοτηνής!
 7. Σκάνδαλο ΦΥΣΙΣ! Οραματίζονταν επί Αμοιρίδη αδιαφορώντας για την ΥΓΕΙΑ των Δημοτών, να κατσκευάσει....εργοστάσιο ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ μεταφέροντας τα σκουπίδια όλα στη Ξάνθη. Και για να ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ περισσότερο και να τα.....μοσχοπωλήσει, αγόρασε δεκάδες στρέμματα απο την ΑΤΕ επί Κυριάκου Κοντογιαννίδη. Τον "σταμάτησαν" το 2002 οι Δ. Μπένης, Γιάννης Παπαμαρκάκης και Θ. Ξυνίδης. Ευτυχώς....
Στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαίου 2019, ο Δ. Μπένης είναι μαζί του και μπαινοβγαίνει στο εκλογικό του κέντρο. Ο Γιάννης Παπαμαρκάκης αποσύρθηκε. Ο Θ, Ξυνίδης στηρίζει το συνδυασμό Μελισσόπουλου.

Μανώλης Τσέπελης - Δύναμη για το Αύριο… ή μήπως 30 χρόνια Μανώλης Τσέπελης - Δύναμη για τον… εαυτό του; Και τους… πρωτοκλασάτους που τον ακολουθούν;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »