*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

30 χρόνια στο Δήμο Ξάνθης, δεν χόρτασε; Δεν «αγοράζονται» όλα Τσέπελη με τα λεφτά σας! Πάρτε το χαμπάρι

25 Μαΐου
ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ!
Να γιατί σε θεωρώ άθλιο Τσέπελη και ποτέ δεν θα σε συγχωρήσω γι’ αυτό που έκανες ως αντιδήμαρχος Ξάνθης με την ανακομιδή τάφων! 
Με πρωτοσέλιδες υποτιθέμενες συνεντεύξεις στις φιλικές του εφημερίδες, προσπάθησε ο απόφοιτος δημοτικού και επί 30 χρόνια επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Τσέπελης να κάνει μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να «ανακτήσει»  το χαμένο έδαφος, καθώς είναι εμφανή πλέον τα στοιχεία της «γενικής καθίζησης» του συνδυασμού του και της κατάρρευσης!!!
Το περίεργο της υπόθεσης; Ό Τσέπελης βαπτίζει τις επί χρόνια προκλητικές ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και τον αδίστακτο πλουτισμό του ως… απλά λάθη, «εγκωμιάζοντας τον εαυτό του ως απλό άνθρωπο των έργων…», όταν ο ίδιος έχει την πλέον τεράστια ευθύνη τόσο για το κλειστό κολυμβητήριο, όσο και για το ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ δημοτικό πάρκινγκ! 
«Είμαι ένας απλός άνθρωπος των έργων κι όχι των λόγων, κι αυτό το έχω αποδείξει…», τονίζει λοιπόν χθες στη «Φωνή της Ξάνθης» και πραγματικά μου… κόβει την ανάσα με το τρομερό θράσος του!
Ο λόγος; Μα χρησιμοποιεί την ιστορική εφημερίδα του Αείμνηστου Κώστα Βλαχόπουλου, λέγοντας υποκριτικά «Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα…»
Αναγκαζόμαστε λοιπόν να απαντήσουμε στον συγκεκριμένο κύριο με ένα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ από το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να κρυφτεί! Ποιο είναι αυτό;
Μα η ΑΘΛΙΑ απόφαση που πήρε με την υπογραφή του ως αντιδήμαρχος Ξάνθης στις 5/10/2015 (αριθ. πρωτ. 46678) να δώσει εντολή προς τους υπαλλήλους του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ξάνθης να γίνουν οι υπηρεσιακές Ανακομιδές 10 τάφων «ελλείψει ενδιαφέροντος συγγενών και λήξης ταφής της προθεσμίας ταφής»!!!
Μεταξύ των οποίων ο εις από αυτούς, είναι του Αείμνηστου Κώστα Βλαχόπουλου!!! Του ΑΝΘΡΩΠΟΥ σύμβολο δηλαδή της «Φωνής της Ξάνθης που έφυγε τελείως άδικα στις 30-12-2014 στο Νοσοκομείο Ξάνθης, μια μέρα πριν παρουσιάσω την ΒΡΑΔΙΑ ΟΝΕΙΡΩΝ για την υποδοχή της Πρωτοχρονιάς και τελικά ματαίωσα φυσικά!
Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που παρουσιάζω το ντοκουμέντο που βλέπετε και του λέω κατάμουτρα, «Να γιατί σε θεωρώ άθλιο και ποτέ δεν θα σε συγχωρήσω γι’ αυτό που έκανες ως αντιδήμαρχος Ξάνθης με την ανακομιδή του Τάφου του Αείμνηστου Κώστα Βλαχόπουλου»!
Μάλιστα μεταξύ των ανακομιδών των δέκα τάφων θα βρείτε κι άλλα γνωστά και ιστορικά ονόματα ανθρώπων με τεράστια προσφορά στη Ξάνθη, όπως ο Αείμνηστος φίλος μου Χρήστος Φανίδης, ο Ευτυχιάδις Σάββας κλπ.
Ιδού και το ντοκουμέντο της ντροπής με την υπογραφή Τσέπελη!!!
-Αυτός ο άνθρωπος που δεν σεβάστηκε δηλαδή την ίδια την ιστορία, θέλει να γίνει και Δήμαρχος Ξάνθης!!!!
Ευθέως λοιπόν ο «ΜΑΧΗΤΗΣ» απαντάει στον επί 30 χρόνια επαγγελματία αυτοδιοικητικό που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν ο ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ του!!!

-Δεν «αγοράζονται» όλα Τσέπελη  με τα λεφτά σας! Ούτε με πληρωμένα πρωτοσέλιδα, ούτε με… φιέστες και παράνομα εκλογικά κέντρα στο Δροσερό και μπόλικο χρήμα! Πάρτε το χαμπάρι! Πάρτο χαμπάρι… Πρώτος εσύ αδελφούλη Τσέπελη…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »