*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Κατεβαίνω με τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο γι’ αυτά που… ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ! Δεν έγινε λαμόγιο!

25 Μαΐου
Δήλωση βόμβα του γιατρού υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου Ξάνθης και Πρόεδρου του Λεύκιππου Ματθαίου Σαββίδη.  Ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος είναι η αιτία που κάποια βαρίδια δεν υπάρχουν πια.
Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο κύριος Ματθαίος Σαββίδης αποκάλυψε μεταξύ των άλλων και το εξής:
«Ένας συμπολίτης μας, με έπιασε τυχαία στο δρόμου και μου είπε ότι εγώ θα ψηφίσω τον Δημαρχόπουλο για αυτά που… δεν έκανε! Δεν είπε ψέματα! Ο Δημαρχόπουλος δεν έβαλε το χέρι στον κουβά με το μέλι και δεν εξαπάτησε κανέναν. Αυτοί είναι οι λόγοι που με έκαναν και εμένα να τον ακολουθήσω! Και να κατέβω υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος.
Σημειώνουμε ότι ο κύριος Ματθαίος Σαββίδης είχε κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και το 2006 και μάλιστα είχε εκλεγεί πανηγυρικά δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και το 2006. Κι όταν είδε ότι κάτι δεν πάει καλά, παραιτήθηκε και έφυγε…
Αναλυτικότερα:
Λίγα 24ωρα λοιπόν πριν από τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ του Δημάρχου Ξάνθης, Ματθαίος Σαββίδης παρεχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Πάνου Παπαδόπουλου, στο Next tv Θράκης - Μακεδονίας.
Μεταξύ άλλων ο κος Σαββίδης ανέφερε μεταξύ των άλλων με αφορμή τις ύβρεις σε βάρος του συναδέλφου του γιατρού ιδιοκτήτη βίλας στη Μύκονο ότι πριν καμιά 10αριά χρόνια εμφανίστηκε ως ψηφοφόρος του ΚΚΕ τα παρακάτω:
"Έχω κάνει πράγματι πριν χρόνια δήλωση, όπου είπα ότι αν και δεν είμαι κομμουνιστής στηρίζω στις εκλογές το ΚΚΕ, διότι θεωρώ ότι έχει σταθερές απόψεις στα όρια των εμμονών. Ήμουν Πρόεδρος των Ιδιωτών Γιατρών και το δήλωσα με αυτή του την ιδιότητα. Από εκεί και πέρα μπορώ να στηρίξω οποιονδήποτε. Η ιδεολογία μου είναι ανοιχτή. Ξέρανε όλοι όμως, ακόμη και ο κύριος Πούλιος όταν κατέβηκα με το συνδυασμό του και εκλέχθηκα, ότι είμαι μέλος της Ν.Δ.
Σε ότι αφορά λοιπόν την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον συνάδελφό του γιατρό Δημήτρη Παπαδόπουλο, οπαδό του Τσέπελη για τις δηλώσεις του αυτές, ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης  απάντησε ότι «αυτά ανήκουν στη σφαίρα του ψυχολογικού προφίλ του κάθε ανθρώπου» και κατέληξε λέγοντας ότι τέτοιου είδους προσωπικές επιθέσεις τον αφήνουν αδιάφορο. "Φοβούνται αυτό που έρχεται! Φοβούνται τον καταποντισμό τους και φοβούνται ότι σε αυτή τους την ήττα συντελώ και εγώ!", τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Σαββίδης, φωτογραφίζοντας τον Τσέπελη και τους οπαδούς του.

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ!
Για την συμμετοχή του στο συνδυασμό του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, ο κος Σαββίδης ανέφερε ότι βρίσκεται εκεί γιατί πείστηκε από τον ίδιο τον κο Δημαρχόπουλο για την εντιμότητα, ειλικρίνεια και ακεραιότητά του.
"Αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι να βλέπω ανθρώπους που ευεργετήθηκαν από τον Δήμαρχο, ανθρώπους που επί χρόνια ήταν υπό τη σκέπη του Δημαρχόπουλου να έχουν την επιθυμία να είναι στη θέση του Δημάρχου. Μου θυμίζει εκείνο τον Ιζνογκουτ που ήθελε να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κος Σαββίδης με νόημα…
Τέλος τόνισε με έμφαση ότι  «ο σημερινός  Δήμαρχος Ξάνθης δεν εξαπάτησε ποτέ κανέναν. "Έχω δει πως συμπεριφέρεται και πως κινείται με άτομα που έχουν ανάγκη. Είναι ξεκάθαρος! Εμένα με έπεισε.", τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.
Όσοι εμπλέκονται με τα δημόσια και τα κοινά  θα πρέπει να είναι άνθρωποι που δεν έχουν ανάγκη ούτε την προβολή, ούτε αποσκοπούν σε προσωπικά τους συμφέροντα, υποστήριξε ο κος Σαββίδης. "Ο Δημαρχόπουλος είναι η αιτία που αυτή τη στιγμή κάποια βαρίδια της δημοτικής αρχής δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη δημοτική σκηνή!", κατέληξε ο Ματθαίος Σαββίδης.
Αναφορικά με την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής και τον ντόρο που κάνουν κάποιοι, ο κος Σαββίδης είπε με νόημα ότι «ΤΑ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΤΟΜΠΕΡΜΑΝ ΣΕ ΤΡΩΝΕ. Όπως ανέφερε ο κος Σαββίδης, γίνεται πολύς ντόρος και φασαρία, αλλά στο τέλος θα μιλήσει ο κόσμος!!.
"Δεν μπορεί να λέμε τα παράπονα στον Δήμαρχο. Αυτή η φράση είναι ελληνική, δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη! Δεν μπορεί να λέμε συνεχώς ότι φταίει ο Δήμαρχος! Δεν είναι σαρανταποδαρούσα. Η Λερναία Ύδρα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι " κατέληξε ο κος Σαββίδης ενώ απαντώντας στην επιχορήγηση που πήρε από το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ο Λεύκιππος όπως και άλλοι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και το σχόλια του εν λόγω γιατρού υποστηριχτή του Τσέπελη, είπε ότι «αυτοί που τα λένε αυτά, είναι οι ίδιοι… αργυρώνητοι»!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »