*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Αλάτι & Πιπέρι Θεατρική παράσταση του 12ου Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης , όλες οι εκδηλώσεις

25 Μαΐου
6ο Σεμινάριο Παραδοσιακών χορών στη Σταυρούπολη Ξάνθης
Από 7 έως 9 Ιουνίου, διοργανώνεται στη Σταυρούπολη Ξάνθης το 6ο Σεμινάριο Παραδοσιακών χορών, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019
Άφιξη συμμετεχόντων στα Ξενοδοχεία - Εγγραφές
Σάββατο 8 Ιουνίου 2019
Έναρξη Μαθημάτων
10:00-12:00 Χοροί και Τραγούδια της Μικράς Ασίας με τον Γιάννη Καναργέλη
12:00-12:15 Διάλειμμα
12:15-14:15 Χοροί και Τραγούδια της Χίου με τον Σίμο Καραολάνη
14:15-15:15 Διάλειμμα - Μπουφές με διάφορα εδέσματα
15:15-17:15 Χοροί και Τραγούδια  της Σηλυβρίας Αν. Θράκης με τον Ιωάννη Τσαλίκη
17:15-17:30 Διάλειμμα
17:30-19:30 Χοροί και Τραγούδια της Λήμνου με τον Νάσο Χαλκά
21:00 - 3:00 ΓΛΕΝΤΙ
Κυριακή 9 Ιουνίου 2019
Τέλος Σεμιναρίου - Απονομή Βεβαιώσεων

Θεατρική παράσταση του 12ου Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης 
την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Το Ε1 Τμήμα του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, στα πλαίσια των Γιορτών Νεολαίας 2019, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ετοιμάζω ταξίδι» την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης!
Έξι ιστορίες για τις διακοπές, πριν τις διακοπές. Άνθρωποι καθημερινοί, απλοί που δεν αντιμετωπίζουν τις διακοπές και τα ταξίδια με τον ίδιο τρόπο. Άνθρωποι που αναζητούν  την περιπέτεια κι άλλοι που δεν αφήνουν την ασφάλεια του καναπέ τους. Όπως  και να ‘χει όμως οι διακοπές και τα ταξίδια είναι πράγματα ευχάριστα... Για τους περισσότερους τουλάχιστον. Ή μήπως όχι; Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί. Ίσως να ετοιμάσετε κι εσείς το δικό σας ταξίδι. 

Η ΦΕΞ παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παιδική παράσταση 
«Σε ένα δάσος μαγικό»
Το μουσικό θέατρο της ΦΕΞ, παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παιδική παράσταση «Σε ένα δάσος μαγικό», τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Μια φορά και ένα καιρό «Σε ένα δάσος μαγικό». Μα δεν υπάρχουν κακές και καλές μάγισσες!!! Υπάρχουν κακές και καλές πράξεις!!! Μαγική μουσική τραγούδι, χορός, χρώματα θα σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού.
Σενάριο- σκηνοθεσία Βάνια Φίτσεβα.
Είσοδος ελεύθερη.

Εκδήλωση της Ιεράς Μονής «Παναγίας του Έβρου» Μάκρης 
για τη μοναχική ζωή και διατροφή
Το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως με την Ιερά Μονή "Παναγίας του Έβρου" σχετικά με τη μοναχική ζωή και διατροφή και με αφορμή την έκδοση του ειδικού αφιερωματικού τόμου «Αντίλαλοι από την Παναγία του Έβρου», που εξέδωσε η Ιερά Μονή.
Η εκδήλωση που είχε τον τίτλο «Άνθη Πολύκαρπα» πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, ενώ παρέστησαν οι βουλευτές Έβρου Αναστασία Γκαρά, Δημήτρης Ρίζος και Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Συντονιστής της εκδηλώσεως ήταν ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής του Δ.Π.Θ. κ. Γεώργιος Μηνόπουλος, ο οποίος μίλησε σύντομα και εμπειρικά για το έργο της Μονής κατά τα 36 χρόνια της λειτουργίας της.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης 
η θεατρική παράσταση «Off-Stage» από μαθητές της Ε2 Τάξης 
του 12ου Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης
Το Ε2 Τμήμα του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης, στα πλαίσια των Γιορτών Νεολαίας 2019, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Off stage» την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης!
Οι μαθητές του Ε2 του σχολείου θα σας αποδείξουν στην παράστασή τους ότι τα πιο αστεία πράγματα μπορεί να είναι αυτά που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα! Επτά σκετς με ξεκαρδιστικούς διαλόγους στην Αγγλική γλώσσα, βγαλμένα από τις καταστάσεις της καθημερινής ζωής, όπως σ’ ένα εστιατόριο, σε μια στάση λεωφορείου, πάνω στο τρένο... ακόμη και στο δρόμο!

Οι Sleeping Bugs και οι Teddy in the Hallway 
το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Nostos στην Ξάνθη!
Οι Sleeping Bugs (από τη Θεσσαλονίκη) και οι Teddy in the Hallway (από την Ξάνθη), το Σάββατο 29 Ιουνίου (20:30) έρχονται για ένα μοναδικό live στο Nostos στην Ξάνθη.

Προπωληση - 3€.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »