*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Απριλίου

Αδίστακτη επίθεση Τσέπελη σε δυο μάνες…στο τραπέζι των οποίων κάθισε και… φωτογραφίζονταν με τον «Τούρκο» ηγέτη του DEB!

20 Απριλίου
*Πανικόβλητος από την λαϊκή κατακραυγή και «συρόμενος» από  το «σύστημα» που τον προωθεί, ο Τσέπελης δυστυχώς ξεπέρασε κάθε όριο για μια ακόμη φορά! 

*Μία σύμπτωση, μπορεί να μη σημαίνει τίποτα… Τρεις συμπτώσεις όμως μαζί, ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ πολλά! Και υπεύθυνοι είναι όλοι όσοι «εκτρέφουν» το φαινόμενο Τσέπελη, έχοντας μνήμη «χρυσόψαρου»…! 

ΟΛΑ είναι κατανοητά μέχρι ένα σημείο, στις πρακτικές και συμπεριφορές ενός υποψήφιου Δημάρχου. Ακόμη κι όταν αυτός επί 28 χρόνια  ως ο άριστος των αρίστων επαγγελματίας Αυτοδιοικητικός  μέσα από τον Δήμο Ξάνθης όχι μόνο διέπραττε την μία παρανομία πίσω από την άλλη μπαζώνοντας ρέματα ή μπαίνοντας αφανής εταίρος στο Elisso Hotel, ή λειτουργώντας τα μαγαζιά του παράνομα ακόμη και για…6 μήνες με την κάλυψη όλων, ή βάζοντας ακόμη και… μπαριέρες στους δρόμους και αγοράζοντας χωράφια για το… ΦΥΣΙΣ!
Δεν  θα μπορούσαμε όμως με τίποτα να δικαιολογήσουμε την ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του σε δυο μάνες, που… ατύχησαν γιατί στο τραπέζι που της έβαλαν σε έναν γάμο όπου προσκλήθηκαν, πήγαν και κάθισαν… αγκαλιαζόμενοι, δυο… ξεχωριστοί πολιτικοί ηγέτες!
Ο ηγέτης και επικεφαλής του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ Κόμματος DEB στη Θράκη Χουσεΐν Μπαλτατζή συνοδευόμενος και από τον αδελφό του και ο… «ηγέτης» κεντροαριστεροδεξιός υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης!!!
Η φωτογραφία που βγήκε στο διαδίκτυο από το ίδιο το DEB προκειμένου να δείξει ότι το ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ως… Τουρκικό κόμμα οι υποψήφιοι Έλληνες Δήμαρχοι, έκανε κυριολεκτικά πάταγο! Κι αυτό γιατί είχε ήδη μεσολαβήσει η επίσκεψη του Μανώλη Τσέπελη στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετ! Η μία… σύμπτωση δηλαδή –ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε στον Μετέ για ..καλό σκοπό-έφερε την… άλλη σύμπτωση, μόνο που ακολούθησε και… τρίτη σύμπτωση!
Στην συγκέντρωση του Τσέπελη και στη 2η σειρά με το σήμα του…DEB στο πέτο, οι οργανωτές τοποθέτησαν και έτερο υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Τουρκικού κόμματος απο τη Ξάνθη και συγκεκριμένα τον γνωστό Μπαντάκ Χουσείν που στην επίσκεψη Ερντογάν στη Ξάνθη, «έτρεχε» συνεχώς πίσω από τον Σουλτάνο! (σ.σ. στη Φωτογραφία δεξιά δίπλα στον Ερντογάν...) Που κατεβάζει τον γιο του (Σαμπάν Μπαντάκ) με το ψηφοδέλτιο του Τσέπελη!
Μία σύμπτωση, μπορεί να μη σημαίνει τίποτα…Τρεις συμπτώσεις όμως μαζί, ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ πολλά! Και υπεύθυνοι είναι όλοι όσοι «εκτρέφουν» το φαινόμενο Τσέπελη, έχοντας μνήμη «χρυσόψαρου»…!
ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΝΕΣ
Το χειρότερο όμως όλων ήταν αυτό που ακολούθησε…Καθώς πανικόβλητος από την λαϊκή κατακραυγή και «συρόμενος» από  το «σύστημα» που τον προωθεί, δυστυχώς ο Τσέπελης ξεπέρασε κάθε όριο για μια ακόμη φορά! Με μια ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σε δυο μάνες που συμπτωματικά βρίσκονταν στην άκρη του…τραπεζιού βρέθηκαν τυχαία εκεί, διότι…
Προσκεκλημένες σε γάμο που γίνονταν στο συγκεκριμένο μαγαζί, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΦΤΑΣΟΥΝ Μπαλτατζή Χουσείν και Τσέπελης στο τραπέζι, της έβαλαν να καθίσουν μάνα και κόρη στη ροτόντα, όπως συμβαίνει συνήθως στους γάμους..
Δηλαδή όταν πηγαίνουν μεμονωμένα άτομα ή δυο δύο, τις βάζουν σε κάποιο τραπέζι.
Αυτό έγινε λοιπόν με τη Ελένη Αθανασίου, μητέρα δυο παιδιών και κόρη του πρωταθλητή πάλης Παντελή Αθανασίου και την …μητέρα της! Που εικονίζεται ακριβώς δίπλα της..
Αντί λοιπόν ο Τσέπελης να απολογηθεί ως…Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και να μας εξηγήσει, «γιατί βγήκε  ΑΓΚΑΛΙΑ με τον Ηγέτη του Τούρκικου κόμματος DEB τι έπραξε λέτε;
Επειδή η Ελένη Αθανασίου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Πασχάλη Λύρατζη και στο τραπέζι που ήδη κάθονταν η ίδια και η μητέρα της, πήγαν και κάθισαν Μπαλτατζή Χουσεΐν και Τσέπελης, δέχτηκε από την πλευρά Τσέπελη μια άνευ προηγουμένου προσωπική επίθεση!!!  
«Μούγκα στη στρούγκ για την ντεμεκ περιβόητη φωτογραφία από γάμο, όπου εκτός από τον Μ. Τσέπελη υπήρχε και υποψήφια του συνδυασμού Λύρατζη…» είπαν με περισσό θράσος…!!!
Από την πόλη δηλαδή έρχομαι και στην… κορφή κανέλα!!!
Γιατί εσείς κύριε Μπαλτατζή με τον κύριο Τσέπελη καθίσατε στην συγκεκριμένη ροτόντα όπου ήδη κάθονταν η Ελένη Αθανασίου με την Μητέρα της κι εσείς αγκαλιαζόσασταν και φωτογραφιζόσασταν… για τον απλούστατο λόγο ότι εσείς βάλατε και στο συνδυασμό του Τσέπελη τον γιο του επίσης υποψήφιου Ευρωβουλευτή του DEB Μπαντάκ Χουσείν!

ΙΔΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…
Πριν από μικρό χρονικό διάστημα γράψαμε για την επίσκεψη του υποψήφιου δήμαρχου Ξάνθης κ. Τσέπελη στον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Παρά το ότι βγήκαν κάποιοι φίλοι του να τον υπερασπιστούν, δεν είδαμε ο ίδιος να το αρνείται ή να εξηγεί δημόσια τους λόγους της επίσκεψης του εκεί.
Δεν πρέπει να μάθουν οι Ξανθιώτες γιατί πήγε εκεί;
Ακούμε πως πήγε λέει για καλό σκοπό !
Ωραία ας μας τον κοινοποιήσει και σε εμάς αυτόν.
Πέραν αυτής της επίσκεψης πάντως, γνώμη μας είναι πως ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Τσέπελης καλά θα είναι να είναι πιο προσεκτικός στις φιλίες του. Διότι είδαμε φωτογραφίες από κάποια κοινωνική εκδήλωση στην οποία διακρίνουμε μια φιλική σχέση με τον γνωστό τουρκόψυχο γιατρό Χουσείν Μπαλτατζί. Και επειδή αρκετοί δεν θα θυμούνται ποιος είναι, να τους ενημερώσουμε πως ο κ. Μπαλτατζί είναι πρόεδρος στον τουρκόψυχο Σύλλογο Επιστημόνων  Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Ο σύλλογος αυτός πάντα κάνει δράσεις στην κατεύθυνση της προξενικής γραμμής , ενώ στο παρελθόν διατηρούσε παράνομα νηπιαγωγεία. Ακόμη και τώρα ο κ. Μπαλτατζί παρίσταται σε πολλές εκδηλώσεις  τουρκοφροσύνης και κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα της Άγκυρας στην Ελλάδα, το κόμμα DEB.
Ευχόμαστε  λοιπόν ο κ.Τσέπελης να επιλέγει πιο προσεκτικά τους φίλους του.
Και ελπίζουμε και οι ψηφοφόροι της Ξάνθης να τα βλέπουν αυτά…
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »