*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Απριλίου

Δημήτρης Τριανταφυλλίδης και Φελίνα Καζάκου με Τοψίδη! Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδω...

20 Απριλίου
Τρομερή κοσμοσυρροή, με σύσσωμη τη Νέα Δημοκρατία, στη χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού του Γιώργου Τσιτιρίδη στη Γενισέα!
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
«Εμείς δεν επιδιώκουμε μια στείρα συνθηματολογία, δεν πρόκειται να μετατρέψουμε την πολιτική σε δημόσιες σχέσεις και παρεΐστικες λογικές. Ξέρουμε από τώρα ποιες παρεμβάσεις πρέπει να κάνουμε και τι θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε, πως θα κάνουμε τις μελέτες, πως θα βρούμε τα χρήματα.
(Ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης στο πρώτο μήνυμά του)
-Με απλά πράγματα, μίλησε για την ουσία…
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Αν δεν ήταν ο… Μετέ, ο Μπένης  και ο Φανουράκης με τον γιατρό και φυσικά και το… DEB, ούτε τον… εαυτό» του θα είχε πείσει ο Τσέπελης να κατέβει… υποψήφιος… μαζί του! Δεν θα λένε λοιπόν μόνο αυτά τους «βολεύουν»…!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Μα αν δεν ήταν αυτοί, ο άνθρωπος δεν θα τολμούσε να κατέβει ούτε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πολύς ντόρος για το... τίποτα θα ‘λεγα, αφού μόνος του τα προκάλεσε όλα…
Ο λόγος για τον πολύ αγαπητό (και καλαμπουρτζή..) Μάκη Τζάτζο που ενώ επί μήνες έβγαινε και… ΔΙΕΨΕΥΔΕ δριμύτατα στο fb ότι «ενώ έχει πολλές προτάσεις από υποψηφίους Δημάρχους με τίποτα δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης», τελικά βρέθηκε υποψήφιος και με ποιόν; Με τον… Τσέπελη!
……
*Μάλιστα όταν ανακοίνωσε την είδηση στο fb ο γνωστός αθλητικογράφος Γιάννης Τσιλιγγιρίδης, φίλοι του και φανατικοί οπαδοί του ΑΟΞ, σχολίασαν από κάτω…
-Γιάννη…Μήπως αυτό που μας λές είναι… πρωταπριλιάτικο;
Τελικά δεν ήταν βέβαια… πρωταπριλιάτικο, μόνο που για τον όλο ντόρο, υπεύθυνος ήταν μόνο ο ίδιος ο Μάκης Τζάτζος!
Και αυτό γιατί επί μήνες… δεν βγαίνεις στο fb και κομπορρημονείς ότι …δεν θα κατέβεις υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και τελικά …αυτογελειοποιείσαι και κατεβαίνεις, ισχυριζόμενος ότι «σε έπεισε να κατέβεις υποψήφιος όχι ο Τσέπελης αλλά ο… Παντέλος, επειδή τον είχες υποχρέωση!!
……
*Καθότι με αυτό που λες δεξιά και αριστερά Μάκη μου…εκθέτεις και τον Παντελή! Και όχι μόνο τον εαυτό σου…!
Απλά πράγματα…
.....
*Κι ένα ερώτημα στους...νεροκουβαλητές του Τσέπελη! Ο οποίος το πολύ πολύ να βγάλει 4-5 δημοτικούς συμβούλους!  Στάνταρ 2-3 μειονοτικούς, ο γιατρός με την Δημούδη κι άντε και ο Παντέλος! Οι άλλοι που...δεν θα βγουν; 
....
*Ωραίο πράγμα να είσαι μέλος σε μια επιτροπή και να "εκτιμάς" εσύ το ακίνητο που θέλεις να νοικιάσεις...! Και μεγάλη μαγκιά...

Και ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης υποψήφιος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη! Από την Περιφερειακή Αναγέννηση του Γιώργου Παυλίδη, στην Περιφερειακή σύνθεση!
Αυτό είναι πράγματι είδηση, καθώς….Από την Περιφερειακή Αναγέννηση του Αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, ο δραστήριος και μαχητικός Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, γιος του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Εξοχής Γιάννη Τριανταφυλλίδη,  κατεβαίνει στις εκλογές του Μαΐου 2019, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με την "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη, του μεγάλου φαβορί.
«Καλωσορίζω στην ομάδα της Περιφερειακής Σύνθεσης τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη που θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ξάνθης», ανέφερε ο Χριστόδουλος Τοψίδης μέσα από το fb και φυσικά οι δικές μας ευχές!
Καλή επιτυχία από μας στον άξιο Δημήτρη Τριανταφυλλίδου που αποτελεί μια από τις σταθερές ΝΕΕΣ ΑΞΙΕΣ στη νέα φουρνιά των πολιτικών

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΨΙΔΗ Η ΦΕΛΙΝΑ ΚΑΖΑΚΟΥ
Με τον Χριστόδουλο Τοψίδη και την "Περιφερειακή Σύνθεση" θα δώσει την μάχη των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών η Φελίνα Καζάκου. Η νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει μία θέση περιφερειακής συμβούλου από την κάλπη της Π.Ε. Ροδόπης, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη 18 Απριλίου το πρωί, στο πλαίσιο εκδήλωσης της Περιφερειακής Σύνθεσης στην Κομοτηνή.
Ο Χριστόδουλος Τοψίδης, είπε ότι την θαυμάζει "για την επαγγελματική της πορεία και την μακρά της πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση". Την χαρακτήρισε ως "αγωνίστρια" που συνεισφέρει "στον δύσκολο κλάδο στήριξης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων της Ροδόπης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο με την παρουσία της στον Δήμο Κομοτηνής και με εθελοντική παρουσία σε όλο το νομό Ροδόπης". Γνωστοποίησε κατόπιν το βιογραφικό της, την πολιτική, επαγγελματική και φιλανθρωπική της δράση. Ο κος Τοψίδης δήλωσε ότι "η ομάδα της Περιφερειακής Σύνθεσης μεγαλώνει καθημερινά με την προσθήκη ανθρώπων με σημαντική εμπειρία, γνώση της οικονομίας και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας". Υπενθύμισε ότι η κα Καζάκου είναι το δέκατο όνομα υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στην Π.Ε. Ροδόπης και επιφυλάχθηκε ότι θα ανακοινωθούν άλλοι τέσσερις υποψήφιοι προσεχώς, ώστε το ψηφοδέλτιο να φτάσει στο ανώτατο όριό του, ήτοι στους δεκατέσσερις υποψηφίους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »