*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Άφαντος ο λαλίστατος Ιντζέ Μεμέτ, επέστρεψε ο Παντέλος, ετοιμάστε τις..selfies! Όλες οι ειδήσεις..

19 Μαρτίου
«Γούρι» έφερε ο  Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος στην ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης που νίκησε στον… χρόνο μηδέν την ομάδα της Καλαμαριάς με 59-57. Στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο και υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο Ματθαίο Σαββίδη
………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*«Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Μίχογλου στον Τόπειρο. Ανακοίνωσε την κάθοδό του ο Κώστας Δαλάτσης», γράφει ο… «ορίτζιναλ»… «Νεοδημοκράτης» Σταύρος Καρυπίδης που στα δικαστήρια ζητούσε συγνώμες από τον Δήμαρχο Τοπείρου γονυπετής για να αποσύρει την μήνυσή του..!
-Δυσκολεύουν τα… πράγματα; Άρα θα πάρει από την πρώτη Κυριακή ο Θωμάς πάνω από 60%!!! Αφού όποιον στηρίζει ο εν λόγω κύριος, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο…
……
*Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (;) θα έχει αύριο Τετάρτη στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης ο οποίος δεν αποκλείεται να «πιεστεί» να κατέβει υποψήφιος με τον Μέτιο.
-Τι θα κάνει; Εγώ προσωπικά –και μετά από αυτά που έσυρε μάλιστα στον Πέτροβιτς- το αποκλείω, αλλά ποτέ μην… πεις ποτέ!
-Άλλωστε ποτέ ο Κώστας δεν ισχυρίστηκε ότι θα κατέβει με τον Μέτιο μόνο αν το… Κόσυνθος επιστρέψει στις πηγές του!
……
*Επέστρεψε ξημερώματα Κυριακής από το Μιλάνο Ιταλίας ο Παντελής Παντέλος, οπότε πάρε Τσέπελη τον γιατρό και βγήκε για καφέ στο La Piazza ίσως είστε… «τυχεροί» και ξαναβγάλετε κάποια…selfie μαζί  του!
……
*Τελικά τι επακριβώς θέλει από τη ζωή του ο Σταύρος Καρυπίδης κι από φανατικός… οπαδός του Άρη Γιαννακίδη (ΠΑΣΟΚ) και του Φώτη Καραλίδη, εξελίχθηκε σε… fan club του Μέτιου; Μπορεί να μας πει; Γιατί αν θέλει κι αυτός κανένα γραφείο τύπου… μάλλον ατύχησε. Πρέπει παράλληλα με το «πτυχίο» δημοσιογραφίας να κατέχει και πτυχίο… ηλεκτρικής κιθάρας!
……
*Εμείς σου φαινόμαστε για… «ξένοι»; Ρώτησε η πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Εύα  Τσακίρη τον Σταύρο Καρυπίδη όταν ο τελευταίος πανικόβλητος από την μεγάλη κοσμοσυρροή στην εκδήλωση του Χριστόδουλου Τοψίδη στο Z-Palace ισχυρίστηκε ότι έχει μόνο… ξένους!
-Τον «άρπαξε» κι ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος κι όπου φύγει φύγει!
……
*Άφαντος χθες ο λαλίστατος μέχρι πρότινος υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ που όπως λένε οι πληροφορίες, θα είναι μετά τον Νίκο Κιατίπη ο δεύτερος υποψήφιος Δήμαρχος που θα «αποσυρθεί» γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει δημοτικό συνδυασμό.
Εκτός αν κατεβάσει μόνο τοπικό συνδυασμό  στο Σέλερο για να εισπράττει 300-350 ευρώ το μήνα.

Πέτρος Ούτσης: Επικό άδειασμα Μητσοτάκη σε Μέτιο που δεν το κατάλαβε – Η Περιφέρεια σας έχει το χαμηλότερο ποσοστό τουρισμού!
Όποιος θα ακούσει με προσοχή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι ένα συνεχές “άδειασμα στον Χρήστο Μέτιο.
Όμως αυτό που έκανε εντύπωση είναι η αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατία στον τουρισμό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε τρεις φορές ότι η Περιφέρεια είναι αναξιοποίητη όπως και ο τουρισμός. Μάλιστα σημείωσε ότι η ΑΜΘ έχει την μικρότερη συμμετοχή στον Ελληνικό τουρισμό
Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αγνοεί προφανώς ότι η αιτία για αυτό είναι ο Χρήστος Μέτιος
Πέτρος Ούτσης

Άλλες δυο συλλήψεις αλλοδαπών οδηγών στη Ροδόπη χωρίς δίπλωμα
Συνελήφθη την Κυριακή 17-3-2019 το βράδυ, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, 51χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επίσης, συνελήφθη βραδινές ώρες της Κυριακής 17/18-3-2019, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών, 30χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Πανήγυρις Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Σταυρούπολης Ξάνθης
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ο Ιερέας της Εκκλησίας, προσκαλούνε όλους τους πιστούς  στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πανήγυρη του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Σταυρούπολης Ξάνθης, που θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
Κυριακή 24/3/2019 και ώρα 18.00, Μέγας Αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος.
Ώρα 20.00, Κέρασμα σε όλους στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η , όπου θα γίνει παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Τ’ εμέτερον η γενεά , τ’ εμέτερον το σόι» από τον ίδιο το συγγραφέα κύριο Όμηρο Μαυρίδη.
Στη συνέχεια παραδοσιακά τραγούδια του Πόντου από τη χορωδία του Συλλόγου Ποντίων χορευτών «ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ».
Δευτέρα 25/3/2019 και ώρα 7.00, Όρθρος και πανηγυρική Θ. Λειτουργία.
Ακολούθως Δοξολογία, Κατάθεση Στεφάνων και Παρέλαση.
Με τιμή το Εκκλησιασικό Συμβούλιο.

Προκαλεί η Άγκυρα: Αναγνωρίζουμε μόνο 6 ν.μ. εναέριο χώρο στην Ελλάδα
Με νέα πρόκληση απάντησε η Αγκυρα στην ανακοίνωση-διαμαρτυρία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τις δηλώσεις Ερντογάν και τις παράνομες υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο.
Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χακίμ Ακσόι χαρακτηρίζει «αδιανόητη» και «παράξενη» την ανακοίνωση της Αθήνας. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι τα τουρκικά αεροσκάφη δεν παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο όταν πετούν εντός των 10 ναυτικών μιλίων έως και τα 6 ν.μ. καθώς είναι «διεθνής και όχι ελληνικός» εναέριος χώρος. Η Αγκυρα, επαναφέρει έτσι την πάγια τουρκική θέση ότι ο εναέριος χώρος της Ελλάδας περιορίζεται στα 6 ν.μ. όσο και τα χωρικά ύδατα.
«Η ανακοίνωση που έγινε σήμερα από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Τουρκίας στο Αιγαίο ήταν αδιανόητη και παράξενη, λόγω του χρόνου που γίνεται και του περιεχομένου της. Η Τουρκία έχει τη θέση ότι η ελεύθερη χρήση του διεθνούς εναέριου χώρου στο Αιγαίο δεν θα πρέπει να αποτελεί επίμαχο ζήτημα μεταξύ των δύο χωρών. Η Ελλάδα, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει ότι έχει 10 μίλια εναέριου χώρου πέραν των 6 μιλίων των χωρικών υδάτων, σε σαφή αντίφαση με το διεθνές δίκαιο. Αυτή η υπόθεση, που η Ελλάδα αντιλαμβάνεται ως απειλή τις πτήσεις της Τουρκίας, οι οποίες είναι σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο, και τις παρουσιάζει ως παραβιάσεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση συμβατή με την αλληλεγγύη μεταξύ των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και τις σχέσεις καλής γειτονίας» αναφέρει η τουρκική ανακοίνωση.
Προκηρύχτηκαν 9 μόνιμες θέσεις υπαλλήλων στα Νοσοκομεία του Έβρου
Ενισχύονται τα νοσοκομεία του Έβρου και το Κ.Υ. Σαμοθράκης με την προκήρυξη 9 μονίμων θέσεων υπαλλήλων:
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού  (1)
ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων  (1)
ΤΕ Νοσηλευτικής  (2)
ΔΕ Νοσηλευτικής  (1)
Νοσοκομείο Διδυμοτείχου
ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων (1)
ΔΕ Χειριστών Εμφανιστών (1)
ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών (1)
Κ.Υ. Σαμοθράκης
ΔΕ πληρώματος ασθενοφόρου (1)
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ προκήρυξη 2Κ/2019.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »