*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Η γιατρός υποψήφια του Τοψίδη στη Ξάνθη που συναρπάζει! Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...

19 Μαρτίου
Η εξαίρετη γιατρός Αβδήρων και Τοπείρου Βαλεντίνα Ντισλιάν Αμμάρι, σύζυγος του γνωστού γυναικολόγου και υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη, αντίπαλο δέος της Κυριακής Αλατζά του Μέτιου. Συναρπάζει… με την ανθρωπιά, το κοινωνικό έργο και την προσωπικότητά της.
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Μέχρι και θέσεις μας άλλαξαν τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Εμένα με σήκωσαν από εκεί που είχα καθίσει αρχικά και με έστειλαν πίσω όταν κατάλαβαν πως δεν έχω σκοπό να υπακούσω στην εντολή τους για αποχώρηση από την αίθουσα. Είχα καθίσει μπροστά όχι για να παραστήσω τον μεγάλο δημοσιογράφο αλλά επειδή έχω πρόβλημα με την ακοή μου και ήθελα να είμαι κοντά για να μπορώ να ακούω.
(O Σεμπα Καραχότζα στο fb)
-Βρε τους άθλιους… Ούτε τον αγωνιστή των Ελλήνων Πομάκων δεν σεβάστηκαν…! Και τολμάν και μιλάνε για δημοκρατία..
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
….οι Ζούλες, οι Μακάριοι της Ελεύθερης Ώρας, οι Νέζηδες και οι...κινέΖΗΔΕΣ με Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν θα είχαν καμιά τύχη στη Νέα Δημοκρατία...Όταν όμως βλέπεις να "αποκλείουν" ακόμη και τον Βαγγέλη Βασιλειάδη απο τη συνέντευξη τύπου γιατί απαιτούσαν οι άνθρωποι απο τους δημοσιογράφους και τις...ερωτήσεις που θα...κάνουν, ε άστο καλύτερα...! Αυτό λίαν επιεικώς λέγεται δημοσιογραφικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ χειρίστου είδους...
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον Απόστολο Μαυρίδη στο fb)
-Φεύγει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει ποιος; Ο… Κωστάκης ο Ζούλας…; Και ο Μακάριος Λαζαρίδης της Ελεύθερης Ώρας

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μια ζωή… Τσέπελης! Όπως μου είπαν χθες ο «αδελφούλης», βγήκε και διέδωσε ότι ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Γιώργος Μυλωνάς, δεν κατεβαίνει με τον Σάββα Μελισσόπουλο γιατί θα κατέβει υποψήφιος…μαζί του!
Ενώ η πραγματικότητα είναι αυτή που σας αποκάλυψα από την αρχή…
-Ότι δηλαδή ο Γιώργος Μυλωνάς θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με το κόμμα του Βελόπουλου! Το λεγόμενο Ρωσικό κόμμα.
……
*Κι όμως Γιώργο μου, θα μπορούσες να πας με το… Τσεπελικό κόμμα που είναι με όλους και με όλα! Και με τους Ρώσους και με τους  Αμερικάνους… αρκεί να «απολαμβάνει» ο αρχηγός.
……
*Επειδή ακούω διάφορα κι επειδή ο Χριστόδουλος Τοψίδης για λόγους τακτικής και μόνο δεν ανακοίνωσε το όνομα και του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ και Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη με το ψηφοδέλτιο Ξάνθης, θα «συμβούλευα» ορισμένους έτσι απλά…!
-Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!!!
Δηλαδή ας μη βιάζονται ακόμη, γιατί τα καλύτερα ακόμη δεν ήρθαν για τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους Ξάνθης που κατεβαίνουν με το ψηφοδέλτιο Τοψίδη.

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΙΑΤΙΠΗΣ
Ο  πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης επιβεβαίωσε χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ότι αποσύρεται από την διεκδίκηση της Δημαρχίας Τοπείρου γιατί δεν μπόρεσε να κάνει το ψηφοδέλτιο που ο ίδιος επιθυμούσε!
Τους δε λόγους απόσυρσής του, θα τους… αποκαλύψει προσεχώς!
Παράλληλα ο ίδιος διέψευσε ότι θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Μέτιου αλλά και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Άγγελου Κηλικιώτη!
Και φυσικά ότι θα επιστρέψει και στην Προεδρία της ΝΟΔΕ! Εξάροντας μάλιστα και το… έργο του νυν  Προέδρου Μιχάλη Πατεράκη!
Ποιο ήταν αυτό; Πρώτα τον έπεισε να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου κόντρα στον Μίχογλου για να γίνει Πρόεδρος ο... ίδιος από Β’ Αντιπρόεδρος και μετά τον… εγκατέλειψε στην…»τύχη» του! Πράγματι… πετυχημένος ο Μιχάλης Πατεράκης!

«ΣΒΗΝΟΥΝ» ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ 
ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ!
Έκανε και site ο Μανώλης Τσέπελης, με τη διαφορά ότι παράλληλα ζουν και σε… επαγρύπνηση, αφού επειδή ο κόσμος βγαίνει και «κράζει» τον… «αρχηγό» και μάλιστα πολλές φορές με ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τα ψέματα που αραδιάζει εναντίον του Δημάρχου Ξάνθης… τι κάνουν λέτε;
Σε χρόνο ρεκόρ, σβήνουν τις… αναρτήσεις που δεν τους… «βολεύουν»!!!
Όπως για παράδειγμα με το γκρεμισμένο τμήμα της Στέγης στο κτίριο της καπναποθήκης «Π» που ενώ έπρεπε να συντηρηθεί από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, ο Τσέπελης κατηγορεί τον σημερινό Δήμαρχο…! Και γελάει φυσικά όλος ο κόσμος με τα κατορθώματά του…

Βρήκε τον «μάστορά» του από την Εύα Τσακίρη και τον Αλέξανδρο Παυλικιάνο ο «δημοσιογράφος» Σταύρος Καρυπίδης!
Τον γνωστό πρώην ηλεκτρολόγο της ΣΕΒΑΘ και «δημοσιογράφο» Σταύρο Καρυπίδη, φανατικό υποστηριχτή του πρώην Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη και του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη στις εκλογές του 2014 (με το αζημίωτο φυσικά…), όπου «χλεύαζε» τον Αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη, τον Θωμά Μίχογλου, τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο και τη Νέα Δημοκρατία, επιστράτευσε η «παρέα» Μέτιου προκειμένου να ρίξει…προβοκατόρικες σπόνδες στην εκδήλωση του Τοψίδη, πανικόβλητος απο την κοσμοσυρροή, το πάθος και τον ενθουσιασμό του κόσμου.
Μόνο που ο εν λόγω «δημοσιογράφος» αυτήν τη φορά βρήκε τον «μάστορά» του, τόσο από τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Παυλικιάνο –για τον «αποκλεισμό» των δημοσιογράφων από τη συνέντευξη του Κυριάκου στη Ξάνθη -όσο και από την πρώην Δήμαρχο  Αβδήρων Εύα Τσακίρη…
Με την τελευταία να τον αποστομώνει έντονα όταν τον άκουσε να της λέει, «μόνο ξένους είδα εγώ σήμερα…».
«Εμείς τι ήμαστε...; Ξένοι… Σε άλλη πόλη βρίσκεσαι»… του απάντησε με το κλίμα να γίνεται μάλιστα τόσο βαρύ που ανάγκασε τον Καρυπίδη όπου… φύγει φύγει!
(σ.σ. Το κακό βέβαια με τον συγκεκριμένο κύριο είναι ότι όποιον υποστηρίζει… τον «καίει» παράλληλα στις εκλογές, οπότε… μάλλον ο Μέτιος το έχει το πρόβλημα αυτήν τη φορά!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »