*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

Παράσχος Ευστρατίου σε Γιάννη Μπούτο: Το μόνο που κατάφερες στις Βρυξέλες, ήταν να γίνει…παρατρεχάμενος του ΣΥΡΙΖΑ και του Κούλογλου!

09 Μαρτίου
*Με την λειτουργία σου κύριε Μπούτο, δυστυχώς υποβάθμισες και το εξαιρετικό έργο του συναδέλφου σου κυρίου Νίκου Ευφραιμίδη!
Με αιχμηρό τρόπο ο γνωστός ηλεκτρολόγος μηχανολόγος Παράσχος Ευστρατίου της εταιρείας Μανιτάρια ΜΗΤΑΤΟ σχολίασε την «φιέστα» του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου με την Περιφέρεια των γαλάζιων "αγωνιστών" Μέτιου-Γιάννη Μπούτου στις Βρυξέλες, για την υποτιθέμενη προβολή κάποιων τοπικών προϊόντων παραγωγών της Περιφέρειας ΑΜΘ που συμπτωματικά ανήκαν  σε ...κλειστό φιλικό καστ "κολλητών"! 
Μάλιστα μην μπορώντας να κρύψει την οργή του για την άνιση μεταχείριση, ο Παράσχος Ευστρατίου έντονα οργισμένος προβληματισμένος με την πρακτική του Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης και υποψήφιου του…Τσέπελη Γιάννη Μπούτου απο το Χρυσοχώρι, του καταλόγισε τα παρακάτω:
«Φίλε Γιάννη Μπούτο, στο κλειστό κλάμπ παραγωγών που δημιούργησες με Πρόεδρο τον κύριο Κούλογλου και αντιπρόεδρο εσένα, το μόνο πράγμα που κατάφερες ήταν να γίνεις παρατρεχάμενος του ΣΥΡΙΖΑ. Λυπάμαι για λογαριασμό σου. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα μανιτάρια ΜΗΤΑΤΟ Ξάνθης με το…γίδινο τυρί…
Η Περιφέρεια δεν μπορεί να λειτουργεί με κλειστά «κλάμπ» παραγωγών και με την λειτουργία σου δυστυχώς υποβάθμισες και το εξαιρετικό έργο του συναδέλφου σου κυρίου Νίκου Ευφραιμίδη μόνο και μόνο για λίγες φωτογραφίες και αυτοπροβολή με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που με τον τρόπο αυτό αναζητεί ψηφοφόρους για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές…Λυπάμαι ειλικρινά για την λειτουργία σου…Με τη νοημοσύνη όμως των κατοίκων και των παραγωγών της Περιφέρειας ΑΜΘ κανείς σας δεν έχει δικαίωμα να «παίζει»…Τελεία και παύλα»
 *Να και ο..."αγωνιστής"  της Ν.Δ. και του Ζαγναφέρη..."αγκαλιά" με τον...Κούλογλου! Στο δρόμο που "χάραξε" και ο "αρχηγός" του ο Τσέπελης...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »