*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Κύριε Κατσαρίκα, πλην εσού ποιόν εκπροσωπεί ο...Αντώνης Πασχάλης;

19 Μαρτίου
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 
ΠΟΙΟΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΪΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ Η… ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ;
Ρωτάμε και ξαναρωτάμε και τον διορισμένο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μιχάλη Πατεράκη αλλά και κάθε αρμόδιο, ποιόν τελικώς εκπροσωπεί ο Αντώνης Πασχάλης και με ποιο δικαίωμα σήκωσε από τη θέση του τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης και επί σειρά ετών Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης. για να καθίσει η… γυναίκα του και κανείς δεν μας απαντάει.
Ούτε καν οι Βώβοι…
-Μπορεί όμως να απαντήσει ο κύριος Αντώνης Πασχάλης… Να μάθουμε επιτέλους και πως ο εν λόγω κύριος, χωρίς κανέναν αγώνα ούτε για τη Νέα Δημοκρατία, ούτε για τον τόπο κατάφερε να φτάσει τόσο… ψηλά ώστε να μην βρίσκει «καρέκλα» ούτε για τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη αλλά να βρίσκει για τον…συνταξιούχο της ΣΕΚΕ κύριο Καραπαπάζογλου! Λέμε…

«ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ» ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ 
ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΚΑΡΕΙ ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑ!
Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά που έκρυβε τόσο... μένος ο  Φανουράκης για τον κολλητό του τον Σταυρακάρα, ώστε να βγάζει τέτοια εσώψυχα και φυσικά μόνο ως «καραγκιοζλίκια» μπορεί να εκλάβει κανείς τα… like τα κομπλιμέντα στην Ειρήνη Χαριτωνίδου, νομίζοντας προφανώς ότι έτσι θα «πικάρει» τους υπόλοιπους της παράταξης Σάββα Μελισσόπουλου…!
Από τη μια υποστηριχτής υποτίθεται της δημοτικής παράταξης «Ξάνθη για όλους» κι από την άλλη δια των φερέφωνων… βουρ επίθεση και λάσπη κατά Σταυρακάρα, Σταύρου Αμοιρά και Σάββα Μελισσόπουλου.
-Μα Φανουράκη κανείς δεν σου απαγόρευσε να κατέβεις με έναν άλλον συνδυασμό. Ιδού αν αισθάνεσαι… δημοφιλής και αγαπητός στη κοινωνία κατέβα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον Τσέπελη, τον γιατρό και τον Μπογιάρ ή και τον Δημαρχόπουλο ακόμη… Σε εμποδίζει κανείς; Να δούμε όμως θα… βγεις ή θα πατώσεις;
(σ.σ. Το ότι πλην του Γιώργου Μυλωνά κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον Μελισσόπουλο όλοι οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι της Κοινωνίας Δημοτών… Ούτε αυτό δεν Φανουράκη δεν σε προβλημάτισε λίγο; Ότι κανείς δεν σε υπολογίζει πλέον;).

«ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΤΣΕΠΕΛΗ! ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΒΡΙΖΟΥΝ!
Κουτοπονηριές Τσέπελη! Ποιους είχε ευεργετήσει ο Αλέξανδρος Κοντός κι είχε στο γραφείο του μάλιστα κάποτε; Κι επειδή κάποια στιγμή τους αντικατέστησε άρχισαν να τον… βρίζουν;
Ε πηγαίνει στα σπίτια  τους ο Τσέπελης με μοναδικό επιχείρημα ότι είναι κατά του… Κοντού για να κλείσει υποψήφια την… γυναίκα τους!
Να κάπως έτσι για παράδειγμα έκλεισε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο για παράδειγμα, την σύζυγο αστυνομικού που συνταξιοδοτήθηκε…
-Μα γιατί «αδελφούλη» δεν κατέβαζες τον ίδιο; Έτσι κι αλλιώς… υποψήφιοι νεροκουβαλητές είναι οι άνθρωποι!
(σ.σ. Το πιο ωραίο από όλα; Μέχρι και… Χρυσαυγίτης εκπρόσωπος του Λαγού στη Ξάνθη όπως μαθαίνω, τον Τσέπελη στηρίζει γιατί λέει είναι… έντιμος με αποτέλεσμα να τον «ταπώσει» στη κυριολεξία στο fb κάποιος άλλος πολίτης!!!! Κι έγινε χαμός…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »