*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαρτίου

"Ένα" με τους "Καρναβαλιστές" ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης στο Καρναβάλι της Ξάνθης

11 Μαρτίου
"Ένα" με τους Καρναβαλιστές έγινε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και μεγάλο φαβορί των Περιφερειακών εκλογών του Μαίου 2019 Χριστόδουλος Τοψίδης στην Κυριακάτικη παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019. Μάλιστα όταν ο κ.Χρήστος Μέτιος είδε τις θερμές εκδηλώσεις του κόσμου και ιδίως της νεολαίας στο πρόσωπό του, έφυγε άρον άρον απο την παρέλαση...! Γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα απο τους παρευρισκομένους. 
Πιο αναλυτικά: Με τον αέρα του μεγάλου ΝΙΚΗΤΗ των Περιφερειακών εκλογών 2019 εμφανίστηκε στην Κυριακάτικη παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος  Τοψίδης, έχοντας στο πλευρό του τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μιχάλη Αμοιρίδη, τον υποψήφιο Περιφερειακό του σύμβουλο και  Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη και υποψηφίους του.
Μάλιστα ο Χριστόδουλος Τοψίδης άδραξε  της ευκαιρίας να μπει κυριολεκτικά μέσα στο κόσμο στη νεολαία και στους συλλόγους και να φωτογραφηθεί με αυτούς, ενώ δεν έλειψαν οι εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού στο πρόσωπό του αφού έχει δημιουργήσει το προσωπικό του....fan σαν πολιτικός. Κυριολεκτικά όπου κι αν πήγε τον αγκάλιαζε ο κόσμος και τον αποθέωνε ενώ μιλώντας στο NEXT tv και την υπέροχη Νατάσσα Μπάτζιου, δεν έκρυψε την χαρά και το θαυμασμό για την συμμετοχή του κόσμου και των συλλόγων στην φετινή μεγάλη επιτυχία του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού.  Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους με τον Χριστόδουλο Τοψίδη κυριολεκτικά μέσα στους....Καρναβαλιστές μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη.

 

Μιχάλης Αμοιρίδης, Θόδωρος Μαρκόπουλος, Χριστόδουιλος Τοψίδης,  Στέλιος Μωραϊτης
*Με την υπέροχη παρουσιάστρια του Next tv Νατάσσα Μπάτζιου στην κεντρική πλατεία πριν την παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »