*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαρτίου

Αποθέωση Τοψίδη στη Ξάνθη, στο πλευρό του Λάκης Στυλιανίδης, Εύα Τσακίρη και η πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σούλα Ιακωβίδου! (φώτο)

18 Μαρτίου
*ΝΙΚΗ με τη πρώτη Κυριακή. Στο δρόμο που χάραξαν Τζιτζικώστας και Κώσας Μπακογιάννης. Έξω η κομματίλα απο την Αυτοδιοίκηση

*Στο πλευρό του Τοψίδη και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πασχάλης Λύρατζης, Σάκης Κριτσίνης, Μίλκογλου, Ούτση και Νίκος Χατζόπουλος!  Διαφάνεια, αξιοκρατία, καταπολέμηση της ανεργίας! 
Η εξαίρετη γιατρός Αβδήρων και Τοπείρου Βαλεντίνα Ντισλιάν Αμμάρι, σύζυγος του γνωστού γυναικολόγου και αντίπαλο δέος της Κυριακής Αλατζά του Μέτιου.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ Χριστόδουλου Τοψίδη και στη Ξάνθη καθώς το ZPalace όχι μόνο γέμισε, αλλά είχε και πολλούς όρθιους! Μάλιστα αίσθηση προκάλεσε η παρουσία  στην εκδήλωσή κορυφαίων προσωπικοτήτων της Αυτοδιοίκησης όπως ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης  Στυλιανίδης, η πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Εύα Τσακίρη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Αθανάσιος Κριτσίνης, οι αντιπεριφερειάρχες Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και  Δράμας Αργύρης Πατακάκης, η πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης  Σούλα Ιακωβίδου, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης κ,Μίλκογλου, ο Έφορος του ΕΒΕ Ξάνθης κ.Κάλφας, το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Νίκος Τσάβας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Δημήτρης Γεωργανάς και το βασικότερο! Πολλοί νέοι άνθρωποι!!!!
Αυτό ωστόσο που έκλεψε τις εντυπώσεις από την συγκέντρωση του Χριστόδουλου Τοψίδη στη Ξάνθη, ήταν το ΠΑΘΟΣ του ομιλητή και των συγκεντρωμένων που συνεχώς τον χειροκροτούσαν θερμά και τον διέκοπταν με τα χειροκροτήματά τους, ενώ αίσθηση προκάλεσε ο μοντέρνος τρόπος παρουσίασης της εκδήλωσής του, καθώς δόθηκε η ευκαιρία ακόμη και στο κοινό του, να του κάνει ερωτήσεις!!!
Επίσης στη Ξάνθη ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης παρουσίασε και νέους υποψηφίους του, χωρίς ωστόσο να «κλείσει» το ψηφοδέλτιό του, καθώς περιμένει απαντήσεις όπως λένε οι πληροφορίες μας από τρία τουλάχιστον κορυφαία στελέχη της πολιτικής ζωής στη Ξάνθη!!!
Σημειώνεται ότι την παρουσίαση και επιμέλεια του προγράμματος του είχε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Υποφάντης ενώ υπήρχε και ειδική επιστήμονας η οποία μετέδιδε τα όσα διαδραματίζονταν στην αίθουσα στη γλώσσα των κωφάλαλων κάτι που πρώτη φορά συμβαίνει σε εκδήλωση.
Παράλληλα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ δέχτηκε ερωτήσεις από πολίτες που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωσή του, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά της περιοχής και σε πολιτική συγκέντρωση, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στην αίθουσα του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, της πρώην Δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη και της πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Σούλας  Ιακωβίδου. Μάλιστα ο πρώτος έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα όταν τοποθετήθηκε αυθόρμητα στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στην γραφειοκρατία επί των ημερών στο θέμα του υπόγειου Πάρκινγκ του Δήμου Ξάνθης, ενώ ιδιαίτερα θερμός ήταν ο ασπασμός του με τον Χριστόδουλο Τοψίδη.
Μιλώντας για την ανάπτυξη της ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης τόνισε ότι είναι αναγκαίο και αυτό θα αποτελέσει κορυφαίο έργο της θητείας του, το αρδευτικό, ενώ επέμενε ιδιαίτερα στο θέμα της Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας και δεσμεύτηκε για τουρισμό 12 μηνών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο όνομα του Μιχάλη Αμοιρίδη, στην δυναμική της ΣΕΚΕ και τις πρωτοβουλίες του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη με τους άθλους του Ηρακλή. .
Μιλώντας για συγκριτικά πλεονεκτήματα ανέφερε ότι στην Ξάνθη έχουμε τα καπνά και μία σειρά προϊόντα τα οποία μπορούν να παραχθούν με την μείωση τους κόστους παραγωγής, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην δυναμική της ΣΕΚΕ, κορυφαίας καπνικής εταιρείας στην Ελλάδα.
Τέλος έδωσε έμφαση στην καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφέρειά μας τονίζοντας ότι δεν πρέπει να φύγεις κανείς νέος από την περιοχή μας. Αίσθηση προκάλεσε πάντως στη συγκέντρωση η συμμετοχή των νέων και το πάθος του κόσμου που κυριολεκτικά αποθέωσε τον αυριανό Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη.
Φυσικά η εκδήλωση κορυφώθηκε με την παρουσίαση 10 ακόμη νέων Υποψηφίων Περιφερειακών  Συμβούλων του Χριστόδουλου Τοψίδη και απο τους 5 Νομούς της Περιφέρειας αλλά και των Υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων Ξάνθης που είχαν παρουσιαστεί στην Καβάλα με την γιατρό Βαλεντίνα Ντισλιάν Αμμάρι, σύζυγο του γνωστού γυναικολόγου Αλέξανδρου Αμμάρι να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της, αφού κατά πολλούς αποτελεί και το αντίπαλο δέος της Κυριακής  Αλατζά. 
Παράλλα αίσθηση προκάλεσε και η υποψηφιότητα της Βάσως Παυλακάκη, αδελφής του Ολυμπιονίκη Άγγελου Παυλακάκη και ανεψιά του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Παυλακάκη που έχει τη στήριξη και του πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη αλλά και των ΑΝΕΛ (Χρύσα Ούτση)
Ιδού η 10 νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι ενώ αναμένονται απο τη Ξάνθη τουλάχιστον 2-3 ακόμη υποψηφιότητες βόμβες της τελευταίας στιγμής. Η μία μάλιστα απο το χώρο του κέντρου.
  1. Γκουλιάμα-Μανδαλίδου Αλεξάνδρα- Π.Ε Έβρου
  2. Κουτεκίδου Μεταμόρφη-Π.Ε Δράμας
  3. Λυχούνας Μιχάλης Π.Ε Καβάλας
  4. Μοσχοφίδου Νόρα- Π.Ε Έβρου
  5. Παυλακάκη Βασιλική-Π.Ε Ξάνθης
  6. Πολυμέρου Μαρία-Π.Ε Θάσου
  7. Ραγκούσης Μιχάλης-Π.Ε Ροδόπης
  8. Σεργκαν Χατίπ-Π.Ε Ξάνθης
  9. Σκαρλακίδου Φωτεινή-Π.Ε Έβρου
  10. Χατζόπουλος Νίκος-Π.Ε Ξάνθης



















 




Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Πασχάλης  Λύρατζης με τον Δημήτρη Γεωργανά
 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »