*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

Ο "Βασιλιάς" φωτογραφήθηκε με Γ. Καρυπίδη και Κυρκούση, Ταλιμπάν ο Μισέλ

09 Μαρτίου
*Αρκετός κόσμος και κυρίως νεολαία, βρέθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου το βράδυ στη Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης για να παρακολουθήσει τη συναυλία με τους ONIRAMA, που διοργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών και του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2019!
-Ο Θοδωρής Μαραντίνης με την μπάντα του ξεσήκωσε τον κόσμο και οι νεαρές θαυμάστριές του έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες και βιντεάκια με τα κινητά τους!
……
*Τη συναυλία των ONIRAMA στην κεντρική Πλατεία την Πέμπτη το βράδυ, παρακολούθησε μαζί και το… «δίδυμο κολλητών» Χαράλαμπος Κυρκούσης, ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και Γιώργος Καρυπίδης, τραγουδιστής και μάλιστα παρέα με τον βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, τον γνωστό Πειρατή της Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Γεωργίου!
……
*Αμέσως μετά τη συναυλία τους οι ONIRAMA, διασκέδασαν στο καφέ – μπάρ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη όπου εξέπληξαν με την παρουσία τους όλο τον κόσμο που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί!!!
-Τους ONIRAMA υποδέχθηκε στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ο Γιάννης Παπουτσόγλου όπου μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Θοδωρή Μαραντίνη και τον ντράμερ Δημήτρη Κοκονίδη!
-Ο Γιάννης την Πέμπτη το βράδυ θυμήθηκε τις παλιές εποχές που ήταν ο επί της υποδοχής και των δημοσίων σχέσεων του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ!
……
*Αλλάζω θέμα…
-Παρέα με το… επιτελείο του παρακολούθησε την Τετάρτη 6 Μαρτίου το βράδυ την επιθεώρηση της Θρακικής Σκηνής «ΠΙΚΑΝΤΙΛΙ 3 –Η συνάντηση, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Εκεί συνάντησε και τον βασιλιά του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, τον γνωστό Πειρατή της Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Γεωργίου και έβγαλε μια selfie μαζί του για… ανάμνηση!
……
*Χαμός έγινε την περασμένη Πέμπτη 7 Μαρτίου το βράδυ στο καφέ – μπάρ De Novo στην Ξάνθη με το αποκριάτικο μασκέ πάρτι και τη συναυλία που είχε με τους «Άνω – Κάτω»!
-Εκεί διασκέδασε και μεγάλη παρέα αθλητικών παραγόντων και Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, δηλαδή οι πρώην βετεράνοι του ΑΟΞ Ζήσης Βρύζας και Μάκης Τζάτζος αλλά και ο Άρης Γιαπουντζής, Παλαίμαχος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης!
-Την παρέα υποδέχθηκε στο De Novo ο Μιχάλης Χατζηκλεάρχου ντυμένος… Ταλιμπάν!
-Και έπεσε πολύ… μα πολύ γέλιο!!!
……
*Στην Ξάνθη λόγω καρναβαλιού βρίσκεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός;;;
-Ή μήπως πρόκειται για… φάρσα που έκανε χθες στο Facebook ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης;;;
-«Μαζί με των φίλο μου Ηλία βρετο εδώ στην ξανθη», έγραψε χθες επ’ακριβώς το μεσημέρι ο Άκης στο Facebook και προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο!
Ο Ιούδας!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »