*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Ο ΛΕ-ΠΑ την Κυριακή 24/3 στο Κυβερνείο-Τα καλύτερα καλλιτεχνικά...

19 Μαρτίου
*Με την πρώτη αποκαλυπτική super είδηση της ημέρας ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου!
-Αυτή την Κυριακή 24 Μαρτίου το βράδυ, ο super star του Ελληνικού πενταγράμμου, ο δημοφιλής τραγουδιστής «ΛΕ ΠΑ», Λευτέρης Πανταζής έρχεται στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ στην Ξάνθη για να μας διασκεδάσει με όλες τις νέες αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του σε μια βραδιά… όνειρο!
-Την Κυριακή λοιπόν… όλα τα μωρά στην πίστα του… ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ!
-Βασανιστείτε!!!
……
*Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των events στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη!!!
-Έτσι λοιπόν οι βραδιές… «ladies Night» μεταφέρονται πλέον από την Πέμπτη σε… Σάββατο με DJ τον Κώστα Σπυριάδη και 1+1 ποτό δωρεάν για όλες τις γυναίκες, ενώ επανέρχονται κάθε Κυριακή οι βραδιές «Happy Hour» με όλα τα ποτά στα 4 ευρώ από 22:30 έως 01:00 με DJ και πάλι τον Κώστα!
-Το τηλέφωνο κρατήσεων παραμένει το ίδιο και είναι το γνωστό: 6982 323540!
……
*Ιδού και ο DJ Κώστας Σπυριάδης στην πρεμιέρα της πρώτης Σαββατιάτικης «Ladies Night» το περασμένο Σάββατο 16 Μαρτίου, παρέα με την αγαπημένη του Χριστίνα και την μεγάλη παρέα της να διασκεδάζουν με τις μουσικές επιλογές του και να απολαμβάνουν το ποτό τους «πρώτο τραπέζι πίστα» ακριβώς μπροστά στο… πόστο του!!!
……
*Στο «Ηχοδρόμιο» της Κομοτηνής «μετακόμισε» την περασμένη Παρασκευή 15 Μαρτίου μετά τα μεσάνυχτα το… μισό De Novo από την Ξάνθη!
-Ο λόγος;;;
-Ένας από το team του δημοφιλούς καφέ μπάρ της Ξάνθης και συγκεκριμένα ο Θοδωρής Αθανασίου, είχε την ονομαστική του εορτή και έτσι λοιπόν ο τρομερός Μιχάλης Χατζηκλεάρχου είπε να το διασκεδάσουν με… μπουζούκια και μάλιστα μέχρι τα ξημερώματα του… Σαββάτου!
……
*«Ελεύθερος κι… ωραίος» παραμένει ο δημοφιλής νεαρός ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και τηλεπαρουσιαστής του Next TV, Χαράλαμπος Κυρκούσης, παρά τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε δεσμό με αιθέρια ύπαρξη που γνώρισε μέσα στα… Καρναβάλια φέτος!
-Την διάψευση μου έκανε ο ίδιος αυτοπροσώπως χθες το πρωί σε συνάντηση που είχαμε και μου τόνισε επίσης ότι τώρα ξεκινάει το… «σαφάρι» για την αναζήτηση σχέσης!
-Άντε με το… καλό Χαράλαμπε!
……
*Επιτέλους τελείωσαν τα καρναβάλια και ο δημοφιλής Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας σταμάτησε πλέον να ντύνεται… γυναίκα!!!
-Το περασμένο Σάββατο το βράδυ, έπαιξε για άλλη μια βραδιά μουσική στο Ελληνάδικο «IL POSTO» της Χρυσούπολης ως DJ Τόρης και όχι ως εκρηκτική κοκκινομάλλα και οι θαυμαστές και θαυμάστριές του, όπως η… Φιλιώ, τρόμαξαν να τον γνωρίσουν αφού τον είχαν συνηθίσει με περούκα και super καυτό… μίνι!!!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »