*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Νοεμβρίου

See Through Οι τελευταίες ειδήσεις και τα σχόλια της ημέρας με άλλο στυλ

17 Νοεμβρίου
Πορεία διαμαρτυρίας του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης και της Κυπριακής Ένωσης Φοιτητών και Φίλων Ξάνθης, την Πέμπτη το βράδυ στους δρόμους της πόλης για την μαύρη επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους
…………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Από την Κυριακή θα βρίσκεται στη Ξάνθη η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Μάλιστα θα διανυκτερεύσει στη πόλη μας και θα κάνει τις περισσότερες επισκέψεις της την Δευτέρα.
Για την επίσκεψή της Υφυπουργού μίλησε στο Next tv και η Χρύσα Ούτση το μεσημέρι της Πέμπτης.
……
*Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο Τένης Καμαρίδης με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει στην «Ανοιχτή γραμμή» ο Πάνος Παπαδόπουλος όπως συμβαίνει κάθε φορά που αυτός απουσιάζει.
Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 13.00 μη χάσετε και πάλι την «Ανοιχτή γραμμή». Το τηλέφωνο της εκπομπής είναι το 2541106015.
……
*Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παρανεστίου Σταύρος Σαχινίδης κατά του Φώτη Καραλίδη από την Ανοιχτή γραμμή της Πέμπτης, όταν ο τελευταίος σε σχετική ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου αν τον γνωρίζει και αν έχει φέρει το θέμα της γέφυρας στο Περιφερειακό συμβούλιο, είπε ότι τον γνωρίζει αλλά από τις… συνεντεύξεις του στο κανάλι!
-Ντροπή του να λέει ότι δεν με γνωρίζει, ενώ ήταν και πρώην σύντροφός μου στο ΠΑΣΟΚ αντέδρασε ο Σταύρος Σαχινίδης με νόημα…
……
*Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Φώτης δεν ήταν τόσο «πειστικός» σε αυτά που είπε για την συνάντησή του με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς…
Και εκ του αποτελέσματος (δηλαδή με ποιους θα καταρτιστεί το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο Σημιτσή-ΚΙΝΑΛ στη Ξάνθη…) θα φανεί και τι θα στηρίξει τελικά!
……
*Δεν θα απολογηθώ εγώ γιατί τα υπόλοιπα  ΜΜΕ σνόμπαραν την παρουσίαση των βιβλίων του Ζήση Κατσαρίκα στο Elisso Hotel, εκδήλωση που οργάνωσε άψογα ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης. Είναι δικό τους το πρόβλημα….
……
*Απλά και δυστυχώς γι’ αυτούς, η αίθουσα του Eisso Hotel γνώρισε τρομερή κοσμοσυρροή κι ήταν κατάμεστη από κόσμο! Και μέσα αλλά και έξω από την αίθουσα…
-Κάτι που δεν γίνεται με τις άλλες συγκεντρώσεις! Και ιδίως των κομμάτων…

Συνελήφθη 53χρονος στην Ξάνθη για ρευματοκλοπή
Συνελήφθη την Τετάρτη 14-11-2018 το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 53χρονος ημεδαπός, διότι προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας επέμβει στον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του, στην Ξάνθη.

Καβάλα: Απαγόρευση κυκλοφορίας για ένα μήνα στην Εγνατία Οδό
Την απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα, της Εγνατίας οδού, από το ύψους του Παληού έως το ύψος του ανισόπεδου κόμβου του Αγίου Σίλα, λόγω εργασιών της τέταρτης φάσης αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος, αποφάσισε ο διευθυντής της διεύθυνσης αστυνομίας της Καβάλας.
Η απαγόρευση αφορά χρονικό διάστημα περισσότερο του ενός μηνός από Τετάρτη 14 Νοεμβρίου έως την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018. Κατά το εν λόγω διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλεύρως της ζώνης εκτέλεσης των έργων και μέσω της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, πλάτους τουλάχιστον τριάμισι (3,5) μέτρων, με ευθύνη του αναδόχου και σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση, ενώ σε καμία περίπτωση να μην υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων ταυτόχρονα και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να αποτραπεί ακινητοποίηση των οχημάτων επί της εν λόγω οδού.

Βολές αρμάτων LEO2HEL την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο Πετροχώρι από το Δ΄.Σ.Σ.
Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 έως 12:30, στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», στο Πετροχώρι Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μέσων και οπλικών συστημάτων, καθώς και βολές με πραγματικά πυρά από τα πλέον σύγχρονα άρματα του Ελληνικού Στρατού LEO2HEL.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί αριθμός μαθητών από σχολεία της περιοχής καθώς και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής (ανοικτό στρατόπεδο).

ΤΟ Δ΄.Σ.Σ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της εορτής των Ένοπλων Δυνάμεων την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 11:00, θα τελεστεί δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου εντός της έδρας του Σ. Στρατού, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο ηρώο του Σ. Στρατού και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Δ΄ΣΣ, στο Στρατόπεδο «ΕΠΧΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ».
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι θρησκευτικές, πολιτικές, τοπικές αρχές, οι φορείς της πόλης και του Ν. Ξάνθης και είναι ανοικτό στο ευρύ κοινό.
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία σας στις εκδηλώσεις.
Εκπρόσωπος Τύπου Σ. Στρατού
Σχης (ΠΒ) Κων/νος Συρλαντζης

Συνελήφθη 41χρονος Έλληνας στην παλαιά Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο με πλαστά έγγραφα
Συνελήφθη την Πέμπτη (15-11-2018) το πρωί, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος, πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατά τον ενδελεχή έλεγχο που ακολούθησε προέκυψε ότι: 
-για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 18-9-2018 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής
-οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα είναι αμφίβολου γνησιότητας  
-η άδεια κυκλοφορίας που κατείχε και επέδειξε ο δράστης είναι πλαστή 
Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, καθώς επίσης οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών Ροδόπης.

Βαρύ πρόστιμο στον Κούγια για τις δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Ξάνθη
Με βαρύ πρόστιμο στον Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις στις οποίες προχώρησε μετά τον αγώνα με την Ξάνθη επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ για τα όσα δήλωσε μετά το ματς με την Ξάνθη.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Συνεκδικάζει παρόντος του εγκαλουμένου Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: α) την υπ’ αριθμ. 33188/15-10-2018 πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, όπως ορθώς επαναλήφθηκε με το υπ’ αριθμ. 33301/16-10-2018 έγγραφό του και β) την υπ’ αριθμ. 33189/15-10-2018 πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, όπως ορθώς επαναλήφθηκε με το υπ’ αριθμ. 33300/16-10-2018 έγγραφό του. ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την πρώτη (α) πειθαρχική δίωξη και την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη.
ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο για τη δεύτερη (β) πειθαρχική δίωξη και την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€)».



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »