*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! H Έλενα Σαντυ δημόσιες σχέσεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ....

17 Νοεμβρίου
*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ για τη βραδιά «Ladies Night», αφιερωμένη σε όλο τον γυναικείο πληθυσμο!!!
-η Έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν στα decks του Ελληνάδικου εμφανίστηκε για να παίξει μουσική ο τρομερός DJ Ιορδάνης Καγιάς αντί του Κώστα Σπυριάδη, όπως έχουμε συνηθίσει!
-Στο πλευρό του, για βοηθό, ο Ιορδάνης είχε τον Σπύρο Αναφορίδη και μαζί ξεσήκωσαν όλες τις θαυμάστριές τους να χορεύουν ασταμάτητα!
……
*Δεύτερη έκπληξη την Πέμπτη στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αυτή τη φορά από τον Τάκη Αλεξούδα ο οποίος έκανε άλλη μια νέα μεταγραφή!!!
-Η εκρηκτική Έλενα Σάντυ από εδώ και στο εξής θα υποδέχεται τον κόσμο στην είσοδο του Ελληνάδικου!
-Στη φωτογραφία ο Τάκης με τον Παντελή και τη νέα του μεταγραφή!!!
……
*Ιδού και η Έλενα Σάντυ που ευθύς αμέσως ανέλαβε στο πόστο της στην είσοδο του ΚΥΤΤΑΡΟ, υποδεχόμενη με το αφοπλιστικό χαμόγελό της τον κόσμο που έσπευδε να διασκεδάσει στο δημοφιλές Ελληνάδικο της Ξάνθης!
-Άλλη μια κίνηση «ματ» από τον Τάκη Αλεξούδα!!!
……
*Αυτή όμως που συγκέντρωνε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ήταν η εκρηκτική barwoman Χρύσα Καραγιάννη που έκανε να… ζαλιστούν πολλοί όχι όμως από τα ποτά που σέρβιρε, αλλά με την εντυπωσιακή εμφάνισή της!!!
……
*Ο Ξανθιώτης πολιτικός μηχανικός, θεατρικός σκηνοθέτης και… αθλητής στίβου, ο πολυτάλαντος Δημήτρης Χαϊτίδης, συμμετείχε χθες το μεσημέρι δίνοντας αίμα, στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΚ Κυψέλης!
«Ώρα προσφοράς στο συνάνθρωπο... Μετά από πολλές υποσχέσεις στο φίλο Βαγγέλη Καραγιαννίδη ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συμμετάσχω στην εθελοντική αιμοδοσία της ΑΕΚ Κυψέλης... Φίλε Βαγγέλη πολλά συγχαρητήρια για το κοινωνικό σου έργο...», ήταν το μήνυμα του Δημήτρη στο Facebook γι’ αυτή την πολύ σηματική πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου!
……
*Και κλείνω τη στήλη σήμερα με μια αποκλειστική είδηση από τη γειτονική Κομοτηνή!
Ο μοναδικός τραγουδοποιός και τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος, την ερχόμενη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα τραγουδήσει live στο «ΟΜΝΙΛ» night club της γειτονικής μας πόλης, στο πρώτο Live της φετινής σαιζόν!
Ο μοναδικός καλλιτέχνης, έρχεται στην Κομοτηνή σε μια Gr33kmeUp βραδιά Δευτέρας να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του!!!
Τιμή εισόδου με ποτό: 10 ευρώ.
Τιμή Φιάλης: 80 ευρώ.
-Όσες «πιστές» θαυμάστριές του… σπεύσατε!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »