*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Νοεμβρίου

ΑΒΑΝΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΙΑΤΙΠΗ! Καθάρισε τα κανάλια στον οικισμό Ερασμίου κι ήρθε τάχιστα το....ευχαριστήριο!

17 Νοεμβρίου
*Θερμό ευχαριστήριο από τον Σάκη  Λουκμακιά μέσα από την Ανοιχτή γραμμή του ΝΕΧΤ tv , αλλά και απο τον υποψήφιο Δήμαρχο Τοπείρου Νίκο Κιατίπη

*Για να αποφευχθούν τα πλημμυρικά φαινόμενα του Χειμώνα! Ουδέν σχόλιο από την πλευρά του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά  Μίχογλου!
Μπορεί ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στο σχόλιό του στο fb να μιλάει για… τα αυτονόητα, μόνο τυχαία ωστόσο δεν βγήκε χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv ο Πρόεδρους του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Αιγοπροβάτων να τον… ευχαριστήσει γι’ αυτά, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι, ανταποκρίθηκε στο δικό του αίτημα!!!
Πιο αναλυτικά:
Τον Δήμο Τοπείρου επισκέφθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης προκειμένου δει από κοντά έργο της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης προϋπολογισμού 250.000 ευρώ που αφορούσε την καθαρισμό των καναλιών εν όψει της χειμερινής περιόδου και των έντονων βροχοπτώσεων…!
Μάλιστα ο κύριος Λουκμακιάς το χαρακτήρισε τεράστιο έργο, για να δεχτεί το σχόλιο του Πάνου Παπαδόπουλου, «πως μπορεί να χαρακτηρίζεται ένα έργο ρουτίνας προϋπολογισμού μόλις 250.000 ευρώ… ως ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΑΤΙΠΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ… ΑΒΑΝ ΤΑ!
Ιδού και οι συμπτώσεις ωστόσο της επίσκεψης Ζαγναφέρη χθες στον Τόπειρο, μιας επίσκεψης…αβάντα στον Νίκο Κιατίπη κατά γενική παραδοχή!
Κι έχουμε και λέμε:
Στην λιτή ανάρτησή του λοιπόν στο fb ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη σχολίασε τα παρακάτω:
«ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ Εν όψει του επερχόμενου χειμώνα καθαρισμός καναλιών στον οικισμό Ερασμιου του Δήμου Τοπειρου από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης»
Για να δεχτεί στη συνέχεια το «ρεπορτάζ» του Λουκμακιά στην «Ανοιχτή γραμμή» και το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Νίκος Κιατίπης να σχολιάσει τα παρακάτω στο fb:
«Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Ζαγναφερη Κωνσταντίνο, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα για καθαρισμο του κεντρικου αποστραγγιστικου καναλιού Θαλασσιας-Ερασμιου. Κύρια μέριμνα μας, αποτέλεσε η εξυπηρέτηση της ανάγκης, να πραγματοποιηθεί κάθε δυνατή ενέργεια, ώστε να αποφευχθούν καταστροφικά πλημμυρικα φαινόμενα. Αποτελεί θεμελιώδη αρχή κι επιδίωξη μου, η πλήρης συνεργασια με όλους τους αρμοδιους φορείς για το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα, για τον Τοπειρο μας. Οραμα όλων μας, η υλοποίηση ενός μεγάλου αντιπλημμυρικου έργου το οποίο θα επιφέρει την οριστική λύση του προβλήματος που ταλανίζει επί πολλά έτη την περιοχή μας πλήττοντας την οικονομία και τις δυνατότητες ανάπτυξης της!
Νίκος Κιατίπης
Υποψήφιος  Δήμαρχος Τοπείρου»

-Προς το παρόν, δεν υπήρξε πάντως κανένα σχόλιο από την πλευρά του νυν Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου…Ίσως από την ερχόμενη Δευτέρα! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »