*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Νοεμβρίου

ΕΠΙΣΗΜΟ! Η Μαίρη Τσιακίρογλου της ΟΕΒΕ Ξάνθης, υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στη θέση της Γεωργίας Ανδρέου!

13 Νοεμβρίου
Δίνει ψηφοδέλτια η Νέα  Δημοκρατία και επίσημα σε όλη την Ελλάδα με εντολή Μητσοτάκη, για να ξεκινήσουν αγώνα όλοι οι υποψήφιοι-Επικεφαλής στη Ξάνθη ο Αλέξανδρος Κοντός 


Επιτέλους! Και μετά τη γενική κατακραυγή, άλλοι «εκλεκτοί» να έχουν ήδη ανοίξει… γραφεία και να έχουν ξεκινήσει την προεκλογική τους καμπάνια (σ.σ. Η Μαρία  Σπυράκη που εισπράττει παράλληλα το μισθό της Ευρωβουλευτή και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και του υπαλλήλου του κόμματος Μακάριου Λαζαρίδη) και κάποιοι να μην ξέρουν αν θα είναι μέσα, η Νέα Δημοκρατία δίνει σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες μας από την Αθήνα τα ψηφοδέλτιά της και επίσημα σε όλη την Ελλάδα με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να ξεκινήσουν τον αγώνα τους και παράλληλα το κόμμα να είναι έτοιμο σε περίπτωση «αιφνιδιασμού» από την σημερινή Κυβέρνηση…
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες:
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στη Ξάνθη θα είναι όπως αναμένονταν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, ενώ έκλεισε και η υποψηφιότητα της Προέδρου της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρης Τσιακίρογλου που θα είναι το νέο γυναικείο πρόσωπο και θα πάρει τη θέση της Γεωργίας Ανδρέου. Μάλιστα της ζητήθηκε και το βιογραφικό της.
Το τρίτο πρόσωπο από το Χριστιανικό στοιχείο θα είναι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δικηγόρος Δημήτρης Σαλτούρος που επίσης έκλεισε οριστικά θέση στο ψηφοδέλτιο.

Για τις δυο θέσεις των μειονοτικών παίζουν τρία ονόματα προς το παρόν. Αυτό του πρώην υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. κυρίου Χατζημεμίς Τουρκές και του γιατρού Ακήφογλου Μπιρόλ ή του Περιφερειακού συμβούλου Ιρφάν Χατζηγκενέ. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »