*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο...επαναστάτης Ζαγναφέρης, τα τσίπουρα του Κριτσίνη, η Διαγουμά και το σύστημα διαπλοκής

15 Σεπτεμβρίου
Μη κοιτάτε τι λέω στα μικρόφωνα! Σημασία έχει πως μας… βλέπετε!
(Η φωτογραφία του «επαναστάτη» Ζαγναφέρη αφιερωμένη στο Δήμο Γαρούφα...)
………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
…όσο για την αποκλειστική δήλωση που μου έκανε στην αίθουσα του δικαστηρίου (την ώρα του διαλλείματος) ο Θανάσης Ξυνίδης στο ερώτημά μου αν θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Μπένης ότι «θα κατέβει ο ΙΔΙΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης…», περιμένω να το ανακοινώσει και επίσημα!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο)
-Και στη περίπτωση αυτή… Υποψήφιοι κι εμείς! Κόντρα σε Ξυνίδη, Μπένη, Τσέπελη, Δημαρχόπουλο, Ιερόπουλο, Τεφρωνίδη, Ανταμπούφη, Φανουράκη…κι όποιος αντέξει!
………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Μπράβο Κώστα σε παραδέχτηκα στην συνάντηση με τον Αδωνη. Ήσουν ο μόνος που είπε τα πράγματα όπως είναι χωρίς να ( γλείφεις ), αρκετοί από τους παρευρισκομενους ( πρωτοκλασάτα στελέχη ) αρκεστήκανε στο δυνατό χειροκρότημα και τις κολακείες. Λυπάμαι πολύ αλλά δεν αλλάζει τίποτα είμαστε άξιοι τις μοίρας μας..
(Ο Dimos Garoufas στο fb)
-Sorry Dimos εγκώμια Σαρακατσάνου προς… Σαρακατσάνο δεν πιάνονται!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ξαφνιασμένο μαθαίνω ότι είναι το Υπουργείο Πολιτισμού από το νέο «σκάνδαλο» με την νομιμοποίηση μιας ακόμη ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ και σκανδαλώδους περίπτωσης που αφορά το περιβόητο «Πρώτο Σκαλί» και το σύστημα Τσέπελη στη Π. Πόλη!
……
*Όπως μαθαίνω λοιπόν από πρώτο χέρι, η έγκριση του… «παντοπωλείου», δεν πέρασε από το Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά από το τοπικό Συμβούλιο της ΑΜΘ.
Πρόκειται στην ουσία όπως μου είπε μηχανικός με τον οποίο μίλησα, για ένα «τρικ» του νυν Προϊσταμένου Νεότερων Μνημείων κυρίου Πριγγόπουλου που δυστυχώς πέρασε από την Επιτροπή ομόφωνα, με κάποια μέλη μάλιστα να έχουν τελεία άγνοια και του κινδύνου! Ενδεχομένως μάλιστα να επηρεάστηκαν και από άλλα πράγματα…
Καθότι η σύζυγός του είναι δικαστικός.
……
*Ενημερώνω λοιπόν ότι… Στο Τοπικό συμβούλιο είναι μέλη οι αρχαιολόγοι προϊστάμενοι των υπηρεσιών του Υπουργείου από την Κομοτηνή, τον Έβρο και την Ξάνθη (σ.σ. Δηλαδή ο Πριγγόπουλος), ενώ  μέλος είναι και ο καθηγητής του ΔΠΘ κ.Λιανός που συχνά τον βρίσκουμε μπροστά μας και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Ίσως νάναι και σύμπτωση βέβαια..
Για τον Πριγγόπουλο δεν χρειάζονται πολλά λόγια, στην Αλεξανδρούπολη μπορεί να ερωτηθεί και ο εκεί Δήμαρχος κ.Λαμπάκης τι άποψη έχει, θα έχουμε ούτως ή άλλως συνέχεια και για την πρακτική του στις Γιορτές Π. Πόλης 2018 και τα όργια που έγιναν στην πλατεία Αντίκα με τα τραπεζοκαθίσματα και τις… μπαριέρες του Τσέπελη! Φυσικά για την ίδια ιστορία ευθύνες έχει και η υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ξάνθης, όσο και η Αστυνομία Ξάνθης
-Πρακτικές Τσέπελη με στόχο το κέρδος, που ωστόσο εκτός από κωμικοτραγικές είναι και επικίνδυνες για τον οικισμό!
.....
*Και μια απαραίτητη διευκρίνιση. Στην υπόθεση ο εμπλεκόμενος Νίκος Ζερνίδης με την μελέτη του...."Παντοπωλείου" της Μητρόπολης κλπ, δεν είναι ο γαμπρός του Απόστολου Γκαλέτση που είναι πολιτικός μηχανικός και λέγεται Γιάννης Ζερενίδης. Ο Νίκος είναι ξάδερφος του Γιάννη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμία σχέση όμως με την συγκεκριμένη υπόθεση του Τσέπελη. 
Έτσι για την ιστορία και την αποκατάσταση της αλήθειας. 
Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: Οι… επαναστάσεις γίνονται από αποφασισμένους άνδρες!
Απίστευτος ο θαυμαστής του…Μάνου Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, για να τον πιάσει ξαφνικά τέτοιος οίστρος και να μιλήσει για…επαναστάσεις! (Σ.Σ. Και οι  Συνταγματάρχες επανάσταση έκαναν..!)
Ιδού λοιπόν η χθεσινή ανάρτησή του στο fb:
«ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΉΞΕΙΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΤΕΛΕΊΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΎΝ ΠΟΥΘΕΝΆ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΉ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΟΎΤΕ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ. ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΊ ΤΟ ΝΈΟ ΕΛΠΙΔΟΦΌΡΟ ΟΡΑΜΑ (ΚΑΙ ΠΡΟΠΆΝΤΩΝ ΧΩΡΊΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ»
-Ναι αλλά όταν ο Άδωνις έλεγε αυτά που έλεγε (ευνοώντας τους πάτρωνες…), εσύ αντί να ομιλήσεις για την οικογενειοκρατία και τους…αυλικούς που δυστυχώς και με Κυριάκο αρχηγό, τείνουν να μας «πνίξουν»… μούγκα στη στρούγκα! Κι όσο για τις φιλοσοφικές συζητήσεις… μάλλον εξ ‘ιδίων θα κρίνεις και πάλι τα αλλότρια!
Κι ο Σάκης με τα τσίπουρα στα… Φίλια Δήμου Αβδήρων!
Απτόητος ο Σάκης Κριτσίνης, από τη μια μας έχει στο περίμενε αφού Σεπτέμβρη 2018 είχε πει στην Ανοιχτή γραμμή θα αποκαλύψει τα σχέδιά του, συνεχίζει τα… τσίπουρα στους οικισμούς του Δήμου Αβδήρων, χωρίς ν΄ ανοίγει ωστόσο τα χαρτιά του!
Έτσι πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Σέλερο (σ.σ. Εκεί που ισχυρίζεται ότι έχει και την περισσότερη εκλογική του δύναμη…) και αφού έκανε selfies μας ενημέρωσε όλους για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια με την παρακάτω ανάρτηση!
Athanasios Kritsinis Παρέα με τον φίλο μου τον Χουσνη και Οσμάν στα Φίλια!
-Σάκη, τους έκλεισες για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ή εισέπραξες άλλο ένα τεράστιο ΟΧΙ, όπως συνέβη με τον Βασίλη Ρούφο και τον «νερουλά» της Διομήδειας; Ιδού η μοναδική μου απορία…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
«ΣΥΣΤΗΜΑ» ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ… «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» «ΕΔΙΩΞΑΝ» ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΔΙΑΓΟΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ...«ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ»!
Φυσικά με τις χθεσινές και σημερινά αποκαλύψεις του «Μ», δικαιώνονται απόλυτα και τα δημοσιεύματα που είχαμε κάνει όταν τα ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κατόρθωσαν να ΔΙΩΞΟΥΝ από την Ξάνθη την Ανδριανή Διαγουμά, γνωρίζοντας ότι είναι ΕΝΤΙΜΗ και ΚΑΘΑΡΗ υπάλληλος και έχει ΟΡΑΜΑ για την πόλη!
Καθαρές λοιπόν κουβέντες αλλά και τραγική ειρωνεία. Την «διωχθείσα» με δυσμενή στη Ξάνθη επί Αντώνη Σαμαρά Διαγουμά που είχε ένα μεγάλο όραμα για την Παλιά Πόλη όπως και για τις ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ που ήθελε να μετατρέψει σε δεύτερο πόλο έλξης της πόλης, την «πολέμησαν» και κατάφεραν να τη «διώξουν» από την Ξάνθη, Νεοδημοκράτες και… ΣΥΡΙΖΑίοι!!!
Κατάφεραν δηλαδή να «εκδιώξουν» από την πόλη της Ξάνθης, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
-Και η τοπική «διαπλοκή» αλλά και οι «αριστεροί» που μιλάνε για… ΚΑΘΑΡΣΗ και πολεμάνε… το διεφθαρμένο «παλιό» του Δήμου Ξάνθης!
(σ.σ. Κι αυτό γιατί είχε το θάρρος να αντισταθεί και στα συνεχή ΕΞΩΔΙΚΑ των δικηγόρων των μαγαζιών και των διαπλοκομένων… Συγχαρητήρια σύντροφε George!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »