*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Στη Ξάνθη ο Λεβέντης το βράδυ της Πέμπτης-Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...!

14 Σεπτεμβρίου
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Τι έγινε φιλαράκια μού ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ για ένα δήμο όπως τον θέλει θέλουμε ο gademos (O Γιάννης Ιερόπουλος στο fb)
-Αμήν και… πότε! Και με σένα μαζί σύντροφε Γιάννη… για να φύγει κι η...gatemia!
………………………………
Αυθεντικό 1
Οι 53 του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι ο Ανδρέας είχε αντιδημοκρατική λειτουργία στο ΠΑΣΟΚ. Μιλούν αυτοί που στα φοιτητικά μας χρόνια υποστήριζαν τις διαδικασίες της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβ.Ένωσης, της Κίνας, της Αλβανίας του Μπρέζνιεφ, της συμμορίας των 4 και του Εμβέρ Χότζα
(Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης στο fb)
-Αν δεν κάνω λάθος και ο σύντροφος παραΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην ομάδα των 53;
………………………………
Αυθεντικό 2
Έβλεπα όλες αυτές τις «περίεργες» φάτσες που γέμισαν ασφυκτικά την εκδήλωση του Άδωνι και της ΝΟΔΕ στο Επιμελητήριο Ξάνθης και αναρωτήθηκα σε συνδυασμό με ένα μήνυμα που μου έστειλε ο φίλος Παράσχος Ευστρατίου…
-Πόσοι από αυτούς έχουν κολλήσει έστω μια αφίσα της Νέας Δημοκρατίας;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Σταράτα και Καθαρά (κάθε πρωί στις 12.00) από τον Life 921 fm)
-Ναι αλλά υπήρξαν… αρθογράφοι της Ελεύθερης Ώρας όπως ο πολιτευτής Μακάριος Λαζαρίδης…! 

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Όπως σας αποκάλυψα και την Τετάρτη στο «Μ» σε αποκλειστική δήλωση που μου έκανε στην αίθουσα του δικαστηρίου (την ώρα του διαλλείματος) ο Θανάσης Ξυνίδης και στο ερώτημά μου αν θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Δημήτρης Μπένης, μου είπε καθαρά και ξάστερα,  «Εγώ θα κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης…».
-Αν δεν λοιπόν δεν με δούλευε ή δεν έκανε κατάχρηση του ποιοτικού χιούμορ του, περιμένω να το ανακοινώσει και επίσημα!
Και δεσμεύομαι με το χέρι στη ψυχή ότι στην περίπτωση αυτή, θα κατέβω κι εγώ υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ΑΠΕΝΑΝΤΙ μάλιστα σε όλους μαζί της σημερινής συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης! Κι ότι προκύψει…
Κι ο λαός ας (μας) κρίνει δικαίους και αδίκους.
……
*Την ίδρυση και δημιουργία… ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ λοιπόν ενέκρινε το Υπουργείο Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ για τον ημιυπαίθριο της Μητρόπολης που μίσθωσε ο κύριος Τσέπελης (σ.σ. Στις 28/8/2018 η απόφαση, δηλαδή δυο μέρες πριν φύγει ο Κονιόρδου και αναλάβει νέα Υπουργός η Μυρζίνη Ζορμπά…) και ειλικρινά αξιότιμοι Εισαγγελείς Εφετών και σύντροφοι γραμματέα του παραΣΥΡΙΖΑ και Τάσο Τεφρωνίδη…
-Αναρωτιέμαι σε έναν χώρο 2.5Χ3 που θα βάλει ο Τσέπελης τα… ψυγεία, το ράφια και τα πράγματα!
……
*Εκτός αν μετατρέψει και το… ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ (2+1) σε… Μασούτης Νο 2. Και παράλληλα ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ ζητήσει με ερώτηση στη Βουλή την κατάργηση του άρθρου 9 του  ΦΕΚ 1037/11-9-1996!
......
*Στη Ξάνθη βρέθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ.Λεβέντης με συνεργάτες του, προκειμένου -οπως δήλωσε στο Xanthi channel- να ενημερωθεί για το θέμα των νέων Μουφτήδων της Θράκης. Το βράδυ της Πέμπτης ο κύριος Λεβέντης δείπνησε στην "Ξανθίππη" όπου απάντησε και στις ερωτήσεις του Xanthi channel κάνοντας την εκτίμηση οτι "εκλογές θα γίνουν τον Γενάρη 2018"


Παράλληλα ο κύριος Λεβέντης κατηγόρησε και πάλι την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για "ξεπούλημα" στο θέμα της Μακεδονίας. Όλη η συνέντευξη του κυρίου Λεβέντη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Xanthi channel στις 21.00 της Παρασκευής. 
Οι τοποθετήσεις του Ζαγναφέρη για τους δημοσίους υπαλλήλους 
και τον Μάνο που προκάλεσαν θυμηδία!
Ένα λιτό και απλό σχόλιο για τις δυο τοποθετήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στην προχθεσινή κομματική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Επιμελητήριο Ξάνθης για τους δημοσίους υπαλλήλους και τον Μάνο που προσωπικά μου θυμίζουν εποχές…αγροφύλακα του 1960.
Δεν ήταν μόνο ατυχείς, αλλά προκάλεσαν σε πολλούς και την θυμηδία. Και στα άδικα κατηγορώ του κατά των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και στον ύμνο που έκανε στον Μάνο, χρησιμοποιώντας κάποιες θέσεις τους…!
-Το ερώτημά μου. Αφού κύριε Ζαγναφέρη είστε fan club του Στέφανου Μάνου, γιατί το «παιδεύεις» και δεν προσχωρείς στο κόμμα του;
-Και Κυριάκος και Μάνος δεν γίνεται, επειδή ως γνήσιος Σαρακατσάνος έχεις μάθει να πατάς σε… πολλές βάρκες!  Καιρός να το αντιληφθείς κάποια στιγμή…
(σ.σ. Τι βρήκε να υμνήσει ο άνθρωπος…Τον Μάνο που όταν δεν έγινε Υπουργός γιατί τον «φτύνανε» τότε όλοι, εγκατέλειψε τη Νέα Δημοκρατία και στράφηκε εναντίον της…)
Ετοιμοπόλεμος για τις Εθνικές εκλογές ο Ανέστης Αντωνιάδης!
Ετοιμοπόλεμος δήλωσε χθες στο fb ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, σχολιάζοντας τα παρακάτω με νόημα:
«Επίσκεψη του Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη και του υπεύθυνου γραμματέα τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Άγγελου Τόλκα. Έγινε το πρέπων scouting & HR Management, για τις τρεις εκλογικές μάχες που έρχονται σύντομα για το νομό Ξάνθης. Τώρα, ΞΕΚΙΝΆΜΕ!»
-Για να δεχτεί και τις πρώτες ευχές του υποψήφιου για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιου Τσορλίδη που τον θεωρεί και με διαφορά, την καλύτερη υποψηφιότητα εν όψει των Εθνικών εκλογών.
(σ.σ. Η φωτογραφία από την επίσκεψη του Κλιμακίου του ΚΙΝ.ΑΛ στο Δημαρχείο Μύκης και τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Καπζά Τζεμήλ.

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 
–ΘΕΡΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
Θερμή επιστολή στον Επικ. Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρώην Υπουργό και τ. Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος παρέλαβε το πρώτο ανάτυπο του νέου του βιβλίου του με τίτλο “Thrace: The Greek Model of an Open Democratic Society” των εκδόσεων Μίνωας.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, με τον οποίο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συνεργάστηκε με επιτυχία στο παρελθόν ως Υπουργός, εξάρει στην επιστολή του την πρωτοβουλία και τη σημασία της συγγραφής της συγκεκριμένης μελέτης για τη Θράκη στα αγγλικά και διαβεβαιώνει το συγγραφέα ότι, αφού και ο ίδιος τη μελέτησε, αποφάσισε να τη συμπεριλάβει στην Πατριαρχική Βιβλιοθήκη.
Συγκεκριμένα ο Οικουμενικός Πατριάρχης τόνισε «Ούτως εκτιμώντες την παρουσίαν και αξίαν του βιβλίου, ως πολύτιμον συνεισφοράν εις το οικουμενικόν πνευματικόν θησαυροφυλάκιον, συγχαίρομεν υμίν δια την συγγραφήν και έκδοσιν του υμετέρου πονήματος, υπό τον τίτλον “Thrace: The Greek Model of an Open Democratic Society” και ευχαριστούμεν θερμώς από του σεπτού κέντρου της Ορθοδοξίας δια την αποστολήν αυτού, όπερ διεξελθόντες, παρά τας πολυμερείς ημών ευθύνας και τα καθήκοντα, απεθησαυρίσαμεν εν τη ημετέρα Πατριαρχική Βιβλιοθήκη, εν τη βεβαιότητι ότι τούτο θέλει καταστή επωφελές τοις εντευξομένοις εις τας σελίδας αυτού».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »