*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Συνάντηση Γρηγόρη Στογιαννίδη με Παπακώστα-Όλα τα παραπολιτικά

20 Σεπτεμβρίου
Με τιμητική πλακέτα βράβευσε χθες ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και δημοτικός σύμβουλος Χασάν Ογλού Φερτούν στο γήπεδο του Δροσερού τη φοιτήτρια Βισδάν Αλή Ογλού που είναι η πρώτη κοπέλα από τον Συνοικισμό που μπήκε στο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Φιλολογίας Ρεθύμνου!
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Είναι λοιπόν μια τελευταία σας ευκαιρία…
Κατεβαίνοντας με ένα κοινό ψηφοδέλτιο όλοι οι πρωταγωνιστές των… selifes στο fb! Θ. Ξυνίδης, Μπένης, Τσέπελης, Μούρκας, Φανουράκης, Σάββας Μελισσόπουλος…Σας «ενώνει» το σύνθημα - αυτοσκοπός… Να «τελειώνουμε με τον Παπαδόπουλο…».
-Μας ΕΝΩΝΕΙ το… παρασύνθημα ΨΥΧΗΣ… Επιτέλους μια νέα αρχή, χωρίς όλους αυτούς!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη, «Δεν είναι όλα μαύρα»)
-Μήπως ξέχασες τον κύριο Μπάμπη Δημαρχόπουλο;
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Επειδή υπάρχουν πολλοί «πονηροί»…Εφόσον αποδεχτεί την πρόταση του Χρήστου Μέτιου και κατεβεί με το ψηφοδέλτιό του ως Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης ο Τένης Καμαρίδης, εμείς θα τον στηρίξουμε…
Για τον μοναδικό λόγο, ότι εκτός από «αίμα» της Θρακικής Σκηνής, είναι και ΑΞΙΟΣ! Οπότε τέλος!
(Ο Σταύρος Μωραϊτης στα «Ξανθιώτικα Παρασκήνια»)
-Τέλος και συνυπογράφουμε κι εμείς…

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Εμένα εξακολουθεί και μου είναι συμπαθής ο Θανάσης Ξυνίδης. Κι όσο περισσότερο υβρίζει την δημοσιογραφία μου κι εμένα προσωπικά, τόσο πιο συμπαθής θα μου γίνεται..!
-Γιατί εγώ τουλάχιστον και λάθη να κάνω Θανάση, είμαι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ!
……
*Ιδού λοιπόν. Ας μαζέψουν όλον τον κόσμο τους στα καφέ που βρίσκονται καθημερινά κι ας κατέβουν με ένα κοινό ψηφοδέλτιο και επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Θανάση Ξυνίδη.
Όλα δηλαδή τα πολιτικά αστέρια που θέλουν να φέρουν την… κάθαρση στο Δήμο Ξάνθης.
Δημήτρης Μπένης. Φανουράκης, Μούρκας, Σάββας Μελισσόπουλος, Τσέπελης, Ειρήνη Πυρνάρη, Μπογιάρ.
Κι εγώ ο… «τελειωμένος»… απέναντι!
……
*Κρίμα ωστόσο να είναι έξω από την δικαστική αίθουσα οι Κώστας Κανάτας και Γ. Σιδηρόπουλος σε όλη τη διάρκεια της δίκης μου με τον Δημήτρη Μπένη. Θα μπορούσα αν και «αντίπαλοι» να ζητήσω από το δικαστήριο να καταθέσουν ως μάρτυρες να διατυπώσουν και την δική τους θέση, για το πόσο ηθικό ήταν ο εργολάβος και εκπρόσωπος της εταιρείας της πλατείας, να είναι παράλληλα και αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης και επί των Οικονομικών.
Πράγματα δηλαδή που διατύπωσε με κορυφαίο άρθρο του και ο Κώστας Κανάτας στη «Τόλμη», άσχετα αν μετά βέβαια τα… «βρήκανε»!
-Διότι αυτοί τουλάχιστον δεν θα έλεγαν… «δεν θυμάμαι», όπως τραύλιζε ο Χρίστος Πούλιος στη δίκη της Δευτέρας! Τέτοια μα τέτοια αμνησία...

Συνάντηση Γρηγόρη Στογιαννίδη με Παπακώστα για τη στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης
Συνάντηση με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, είχε χθες Τετάρτη στο γραφείο της στο Υπουργείο στην Αθήνα, ο Βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης για το θέμα της στελέχωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης με περισσότερους αστυνομικούς, βαθμοφόρους και αστυφύλακες.
Ο κ. Στογιαννίδης σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε αναλυτικά για τη συνάντησή του με την Υφυπουργό και το αντικείμενο της συζήτησής τους τα εξής:
«Σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου, είχα συνάντηση στο γραφείο της νέας Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Αικ. Παπακώστα. Το κύριο θέμα της συνάντησης, που τέθηκε τόσο από τη Συνδικαλιστική κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης όσο και από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, ήταν η στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης με περισσότερους αστυνομικούς, βαθμοφόρους και αστυφύλακες. Η Υφυπουργός ,που γνώριζε ήδη από το παρελθόν το πρόβλημα, θα το θέσει υπόψιν του Αρχηγού της Αστυνομίας και θα με ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη του αιτήματος».

Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Καμπάς; Επίσκεψη στο ειδικό Γυμνάσιο Θαλασσιάς συνοδευόμενος από τον Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου
To Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Θαλασσιάς επισκέφθηκε ο Διοικητής του Δ’ΣΣ Αντιστράτηγος. Γ. Καμπάς, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του ΚΕΔΔΥ Ξάνθης και Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γ. Χατζηθεοδώρου που δεν παρέλειψε μάλιστα να βγάλει και τις καθιερωμένες selfies.
Συγκεκριμένα με την υποστήριξη του Δ’ΣΣ, το σχολείο της Θαλασσιάς άλλαξε μορφή, έγιναν σημαντικά έργα υποδομής, με διαχωρισμούς τάξεων και βελτίωσης της θέρμανσης όπως επίσης και η προσφορά του εκπαιδευτικού υλικού με φορητούς υπολογιστές και διαδραστικούς πίνακες.
Το μεγάλο κοινωνικό έργο του ελληνικού στρατού τα τελευταία 2 χρόνια, έχει προσφέρει αμέριστη βοήθεια σε όλη τη Θράκη. Οι 86 παρεμβάσεις μόνο στο 9μηνο του 2018, δείχνουν αυτή τη μεγάλη κοινωνική ευαισθησία του ελληνικού στρατού, αλλά και του διοικητή του Δ’ΣΣ κ. Γ. Καμπά, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εντύπωση ωστόσο προκαλεί η απουσία σε μια ακόμη εκδήλωση του Δ’ Σώματος Στρατού του μέλους του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσας Ούτση.

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής ο Γιώργος Πετρίδης, ευκαιρία να «αποσυρθεί» μόνος του κι ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος.
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν μήνες τώρα περί της μη καθόδου του στις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019, ανακοινώνοντας επίσημα την απόφασή του στους ανθρώπους της δημοτικής του ομάδας.
Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης αποφάσισε να κατέβει από την κούρσα της αυτοδιοίκησης, δηλώνοντας "γεμάτος" από την μέχρι σήμερα πορεία του, αλλά και αποφασισμένος να μη συνεχίσει πλέον ως επικεφαλής και υποψήφιος ξανά για τον δημαρχιακό θώκο. Το κάλεσμα προς τους ανθρώπους της δημοτικής του ομάδας έγινε από τον ίδιο και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της Τετάρτης.
Η συζήτηση πλέον γίνεται για το χρίσμα, την επόμενη μέρα στην παράταξη "Κοινωνία Πολιτών" αλλά και τους φόβους για διάσπαση της δημοτικής ομάδας, μετά την απόφαση Πετρίδη να μην είναι εκείνος επικεφαλής.
-Από την άλλη η απόφαση βέβαια του Δήμαρχου Κομοτηνής, ανοίγει το δρόμο να κάνει κάτι παρόμοιο και ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, αφού εκτός από έπαρση και μπόλικες ίντριγκες, δεν έχει να επιδείξει καμία προσφορά!
-Δεν μπορεί; Να φύγει μόνος του, να μπορέσει να προχωρήσει με όραμα ο Δήμος Ξάνθης…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »