*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Κι αυτό θα εντάσσεται στο πλάσιο της...κάθαρσης στο δημοτικό συμβούλιο!

20 Σεπτεμβρίου
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ 
ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ!
Εντάξει… Επαγγελματίας δικηγόρος είναι ο κύριος Θανάσης Ξυνίδης, ιερό δικαίωμα του πολίτη να επιλέγει τον δικηγόρο του και αυτός να μην μπορεί να αρνηθεί, υπάρχει ωστόσο και το πολιτικό και ηθικό θέμα.... αφού παράλληλα δεν ήταν ένας απλός δημοτικός σύμβουλος, αλλά ο… υπαρ-αρχηγός μιας δημοτικής παράταξης και εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης!
Να καταγγέλλεις δηλαδή επί σειρά ετών τον Τσέπελη στο δημοτικό συμβούλιο, παλιότερα για το ΦΥΣΙΣ και τους τροφοδότες λογαριασμούς της ΔΕΑΞ ή τους πλουτίσαντες αυτοδιοικητικούς από την ανάμιξή τους στην τοπική αυτοδιοίκηση κι από την άλλη… δικηγόρος του !...
Προφανώς κι αυτό θα εντάσσεται στο πλαίσιο της… κάθαρσης στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης από τα… «βαρίδια» του χθες! Το εμπεδώσαμε πλήρως

ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΠΗΡΕ Η ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΝΑΣΚΟΥ 
ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΕΠΙ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ - ΜΠΕΝΗ!;
Μου είπαν ότι εκτός από την Παιδική χαρά της Κυψέλης κι άλλο έργο πήρε η Μαρία Νάσκου της Δομοτεχνικής (σ.σ. Και παράλληλα και διευθύνουσα σύμβουλος της Νάσκου ΑΤΕ) και περιμένω τα στοιχεία…!
Το ερώτημά μου στον πρώην Αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη.
Η κατασκευαστική εταιρεία στην οποία είχε ο ίδιος το 50% και το 50% η Μαρία Νάσκου, υφίσταται ακόμη και σήμερα; Ή… δεν υφίσταται;
(Σ.Σ. Κι ένα ερώτημα στους εργολάβους της Ξάνθης. Πριν το έργο ενοποίησης πλατειών που άνοιξε το «δρόμο» στις εργολαβικές εταιρείες των Σερρών στη Ξάνθη, τι έργα πήρε η Νάσκου ή η Δομοτεχνική στη Ξάνθη;)
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ… ΧΕΙΜΩΝΑ;
Γράψαμε, ξαναγράψαμε και δυστυχώς στου κουφού την πόρτα… όσο θέλεις βρόντα! Δελτία τύπου του Δημάρχου Ξανθής και φωτογραφίες του, λέξη όμως για την ταμπακιέρα και τι θα γίνει με το σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας κάτω από τον ιστορικό πλάτανο, το οποίο όχι μόνο δεν έδιωξε από εκεί, αλλά το άφησε…χωρίς νερό και μπόλικο σκουπίδι!
Εντάξει… Δεν μπορείς να λύσεις ακόμη και τα πιο μικρά θέματα, είσαι αδιάφορος γιατί πρωτίστως σε ενδιαφέρουν τα ταξίδια, τα… κινητά και η… έπαρσή σου!
Κάποια στιγμή δεν πρέπει όμως να μπει και νερό και να λειτουργήσει το συντριβάνι; Εκτός αν αυτό θα γίνει τον χειμώνα. Δεκέμβρη ή Γενάρη ή την… Πρωταπριλιά του 2019!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »