*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ! Μίχογλου, πάρε τα λεφτά του Δήμου Τοπείρου από την Τράπεζα Πειραιώς!

19 Σεπτεμβρίου
*Καταγγελία της ΝΟΔΕ για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Άβατο Δήμου Τοπείροιυ! Θα λειτουργεί αντί πέντε, δυο μέρες μόνο την εβδομάδα!

*Συνεχίζει να εμπαίζει η Διοίκηση τους πολίτες....Γιατί δυστυχώς οι ουρές συνεχίζονται και στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Θερμοπυλών στη Ξάνθη! 

Την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς η οποία προχωράει για λόγους οικονομίας σε μείωση των ημερών λειτουργίας, του υποκαταστήματός της στο Άβατο Ξάνθης, από 5 μέρες σε μόλις 2, καταγγέλλει ευθέως η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, σχολιάζοντας μάλιστα δριμύτατα την απουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!!!
Συνυπογράφουμε την καταγγελία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, με μια διαφορά. Ζητάμε από τον Δήμαρχο  Τοπείρου Θωμά Μίχογλου εξ’ αιτίας του συνεχούς εμπαιγμού του κόσμου της Ξάνθης (σ.σ. Δυστυχώς οι ουρές συνεχίζονται και στο κεντρικό κατάστημα της οδού Θερμοπυλών….), να αποσύρει εδώ και τώρα τα χρήματα του Δήμου από την Τράπεζα Πειραιώς. Μια ελάχιστη αντίσταση στους Τραπεζίτες εκβιαστές.
Ιδού τι αναφέρει και η ανακοίνωση - καταγγελία της ΝΟΔΕ Ξάνθης:
Η διαφαινόμενη μείωση των ημερών λειτουργίας από πέντε σε δύο, του τραπεζικού Υποκαταστήματος που λειτουργεί στο Άβατο Ξάνθης, γεννά προβληματισμό για την υποβάθμιση που προκαλεί στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή του Δήμου Τοπείρου. Η απώλεια θέσεων εργασίας αλλά και τα προσχώματα στην ομαλή οικονομική λειτουργία μιας αγροτοκτηνοτροφικής περιοχής με υψηλές δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, οφείλουν να προβληματίσουν τους αρμοδίους φορείς και με άμεσες ενέργειες τους να αποτρέψουν την παραπάνω ενέργεια.  Οι τοπικοί βουλευτές, απόντες για πολλοστή φορά από τα προβλήματα του Νομού, αποδεικνύουν ότι αποτελεί ανάγκη για την πρόοδο του τόπου, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποτελέσει παρελθόν. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορούμε να τα καταφέρουμε.
ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »