*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η τρομερή barwoman Γαλήνη επέστρεψε στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικ

14 Σεπτεμβρίου
*Μετά από πολύ καιρό… την περασμένη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου είχαμε «συνάντηση κορυφής» στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
-Η τρομερή barwoman Γαλήνη επέστρεψε στο δημοφιλές Ελληνάδικο της Ξάνθης και την υποδέχθηκαν όλο χαρά ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας με την Δέσποινα Σπυριάδου!
-Άντε… ν’ αρχίζουμε να μαζευόμαστε σιγά – σιγά για τη νέα σεζόν!!!
……
*Εντωμεταξύ, αίνιγμα συνεχίζει να είναι μέχρι στιγμής η απουσία της δημοφιλούς Ξανθιώτισσας DJ ΤΖΟ STAV από το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ που ακόμη δεν έγινε γνωστός, ούτε από την ίδια αλλά ούτε από τον Τάκη Αλεξούδα, ο λόγος της αποχώρησής της!
-Πάντως η ίδια «διαφημίζει» συνεχώς ότι παίζει πλέον μουσική στην «Pera Pub» στην παλιά Πόλη της Ξάνθης!
-Και από την πλευρά του ο Τάκης, σε όλα τα events που ανακοίνωσε για το ΚΥΤΤΑΡΟ για τη φετινή σαιζόν, δεν έχει συμπεριλάβει πουθενά το όνομά της!
-Κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο «Ιούδας» θα λύσει σύντομα το μυστήριο!!!
……
*Αφίσα έφτιαξε ο DJ και μουσικός παραγωγός Τόρης Παπαδήμας για να διαφημίσει ότι η εκπομπή του «Εννέα Όγδοα» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ζωντανά στο Facebook με εικόνα και ήχο από το radio Life 92.1 FM!
-Κάτι τέτοια «βλέπουν» οι συνάδελφοί του Φώτης Βασιλείου και Σταύρος Μωραϊτης και… «σκάνε» από τη ζήλεια τους!
-Πάντα πρωτοπόρος ο Τόρης, οι υπόλοιποι απλά… ακολουθούν και… αντιγράφουν!!!
……
*Πού τον χάνεις... που τον βρίσκεις τον δημοφιλή Ξανθιώτη ραδιοφωνικό παραγωγό, Δημήτρη Γεωργιάδη… όλο πίσω από τον κολλητό του διάσημο Έλληνα DJ Valentino τον βρίσκεις!...
-Την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθη μαζί του στο Ελληνάδικο «Απλά Ελληνικά» στη Δράμα και «ξεσάλωσε» με τα τραγούδια που έπαιζε!
-Άπαιχτος ο Δημήτρης!!!
……
*Στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε την περασμένη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στη Θαλασσιά, συμμετείχε και έδωσε αίμα ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού «Αναγέννησης Θαλασσιάς» Αναστάσιος Ταρενίδης!
-Τα συγχαρητήρια που δέχθηκε στο Facebook από φίλους και γνωστούς ήταν πάρα πολλά, αλλά εκείνο που ξεχώρισε ήταν ένα που έγραψε φίλος του «Μπράβο πρόεδρε… γνήσιο Ποντιακό αίμα!!!».
……
*Εντυπωσιακή πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου το bar «Νostos Live» στην παλιά πόλη στην Ξάνθη με ένα δυναμικό live με τους δημοφιλείς Koza Mostra, το γνωστό συγκρότημα από την Κοζάνη που στο παρελθόν μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της EUROVISION!!!
-Διαβάστε το κάλεσμα του «Nostos live» στο Facebook:
«H σεζόν ξεκινάει πολύ δυνατά..!!!
KOZA MOSTRA Live | Nostos Live | Σάββατο 6 Οκτωβρίου
-Οι Koza Mostra επιστρέφουν... με τρέλα στην Ξάνθη και στο Nostos Live, σε μια βραδιά που αναμένεται να μην μείνει τίποτε όρθιο..!!».

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »