*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

Στο Δέντρο bar ξεκινάν οι Coda Project! Ποιός επιχειρηματίας καφέ μπαρ παντρεύεται;

20 Σεπτεμβρίου
*Δυναμικά ξεκινάει τη νέα σαιζόν με Live στη Θεσσαλονίκη το ξανθιώτικο μουσικό ντουέτο «Coda Project» οι γνωστοί και αγαπητοί σε όλους μας Σάββας και Γιώτα που τους γνωρίσαμε ιδιαίτερα από τη συμμετοχή τους στο talent Show «Χ-FACTOR»!
-Περισσότερες πληροφορίες για την πρεμιέρα των live τους έδωσαν οι ίδιοι, ο Σάββας και η Γιώτα, από το Facebook, απευθύνοντας παράλληλα και κάλεσμα στους φίλους και θαυμαστές τους να τους ακούσουν ζωντανά και να απολαύσουν τις νέες δημιουργίες τους:
«Μία νέα σεζόν ξεκινά και πάλι γεμάτη μουσική διάθεση ενέργεια και καινούριες δημιουργίες.
Το Σάββατο στις 22/9 θα σας περιμένουμε στο Δέντρο στο Bar  στην όμορφη Θεσσαλονίκη για να μοιραστούμε όπως κάθε άλλη φορά τις μουσικές μας φθινοπωρινές ιστορίες…».
……
*Απίστευτο!!!
-Την αντικαταστάτρια του επί χρόνια μπουζουξή και συνεργάτη της, Ανέστη Χατζημεστή, ανακάλυψε πρόσφατα η Ξανθιώτισσα ταλαντούχα τραγουδίστρια και μουσικός Μάνια Ασλάνογλου;;;
-Την περασμένη Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου το βράδυ, μπήκε στο στούντιο για πρόβες με την τρομερή γυναίκα «μπουζουξίστρια» Ντιάνα Τουμανίδου και κάνανε τους πρώτους… «πειραματισμούς» τους για τα Live τους που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα!!!
-Τρέμε Ανέστη…!
……
*Ένα όνειρο πολλών ετών πραγματοποίησε πρόσφατα ο γνωστός Κομοτηναίος τραγουδιστής και DJ Γιάννης Γεκτίδης!
-Το εργαστήριο «μαχαιροποιίας» είναι πλέον γεγονός για τον ίδιο και ο Γιάννης από δω και στο εξής θα είναι μαχαιροποιός και θα κατασκευάζει αλλά και θα εμπορεύεται κάθε λογής μαχαίρια!!!
-Απολαύστε τον στο εργαστήριό του την ώρα της δουλειάς!!!
……
*Ιδού και μερικές από τις δημιουργίες του Γιάννη Γεκτίδη αλλά και η είσοδος του εργαστηρίου του με την ανάλογη πινακίδα!
-Οι πρώτες παραγγελίες ξεκίνησαν και ήδη ο Γιάννης Γεκτίδης κατασκεύασε τα πρώτα χειροποίητα μαχαίρια των πελατών του!
-Συγχαρητήρια Γιάννη και καλές δουλειές!
……
*Συνεχίζω με το κουίζ της ημέρας που σίγουρα θα πολύσυζητηθεί στην «πιάτσα»και θα εξιτάρει την περιέργεια των… κουτσομπόληδων!
-Ποιος πολύ γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας καφε-μπάρ αλλά και νυχτερινού μαγαζιού της Ξάνθης παντρεύεται πολύ σύντομα την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Ξάνθης;;;
-Για να μη σας κρατάω σε αγωνία, απλά ανατρέξτε σε προηγούμενες εκδόσεις του «ΜΑΧΗΤΗ» για να ανακαλύψετε τη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου του!
-Η ώρα η… καλή!
……
*Και όπως πάντα το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος…
-Στον Ίσμαρο της Ροδόπης περιφέρονταν χθες το πρωί με τη φωτογραφική μηχανή του ανα χείρας σαν «Γερμανός τουρίστας» ο γνωστός Αβδηρίτης φωτογράφος Απόστολος Δανδαλίδης και φωτογράφιζε το μαγευτικό τοπίο με το φακό του για τη νέα φωτογραφική συλλογή του!
-Τίποτα δεν μένει κρυπτό από τη στήλη τελικά…!
Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »